Erä ja Happee kohtasivat miesten Salibandyliigan runkosarjan viimeisessä ottelussa Vantaan Energia Areenalla. Kotijoukkue voitti ottelun maalein 8-5.

Happee liekehti ottelun ensimmäisessä erässä ja erätauolle mentiin 1-4-vierasjohdossa. Kotijoukkue kuitenkin ryhdistäytyi kahdessa viimeisessä erässä ja vei täyden pistepotin maalein 8-5.

Erän teholinko oli 2+3 paukutellut Perttu Puska. Iiro Lankinen taiteili pisteet 2+1 ja Mikko Pasanen nakutti 1+2. Happeen Veli-Matti Hynynen osui kahdesti. Erän Markus Laakso koppasi 28 torjuntaa. Vieraiden Ville Karjalainen pysäytti pallon 33 kertaa.

Erän voitto tarkoitti sitä, että joukkue nousi sarjataulukossa SPV:n ohi viidenneksi. Happee oli runkosarjan kakkonen.