Liigat

Video: Viikingit leikitteli Suomen mestareiden kustannuksella – lopputulos 0-9

16.03.
2016
6 Kommenttia
4
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

SPV ja Viikingit kohtasivat keskiviikkona miesten Salibandyliigan puolivälierissä Seinäjoella. Viikingit kairasi ottelusta peräti 0-9-vierasvoiton.

Ensimmäinen erä oli vierailta vahvaa näytöstä ja päättyi lukemin 0-5. Toinen periodi oli maaliton, mutta Viikingit iski neljästi viimeisessä erässä.

Viikinkien tehoruiskuja olivat 2+1 niitanneet Janne Hyvönen ja Tero Tiitu. Santtu Strandberg piti maalinsa puhtaana ja torjui 19 laukausta.

Ottelutilastot

Viikingit johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1. Välieräpaikka vaatii neljä voittoa, joten sarja on katkolla perjantaina Pasilassa.

Lue myös:
Suomen mestareita nöyryytettiin kotikentällä, sarja katkolla perjantaina – katso keskiviikon salibandytulokset
Playoutit selvää kauraa – KrP pelaa Salibandyliigassa myös ensi kaudella

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
??????
17/03/2016
"hienosti kalasteltu jäähy" Toivottavasti tämä laji ei mene tähän.
ET soittaa kotiin
17/03/2016
Nyt en ymmärrä ?????? kommenttia. Maalikoosteessa näkyvät jäähyt(4.54 ja 5.40) eivät näytä filmaamiselta. Ensimmäisessä tarjotaan polvea ja jälkimmäisessä poikittaista mailaa.
T K
17/03/2016
Joko koponen eroaa...
Eihän nyt toki
17/03/2016
Turha täällä on huudella Koposen eroa. Koponen on seuran perustaja, omistaja&tj, urheilutoimenjohtaja ja päävalmentaja. Eli SPV ei ole SPV ilman Tommya. Kaikki joukkueessa voivat vaihtua, huoltajia myöden, mutta Koposta kukaan ei omistamastaan joukkueesta voi erottaa ellei hän itse halua valmennushommia lopettaa, mitä en usko.
KJ
17/03/2016
Mukavaa kuulla aina niin tietäväisten seinäjokelaisten kommentteja tästä matsista. Säälittävä on sana, mikä kuvaa joukkueensa esitystä eilen. Säälittävä.
60100
17/03/2016
KJ:lle: Itse tuohon toiseen ketjuun eilen kirjoittelin että todella paljon hävetti tämä peli. Hengetöntä ja jotenki väkisin vääntämistä niin kuin koko kausi. Luultavasti SPV:n kausi huomenna loppuu ellei Viikingit aivan täysin tyri hommaa. Ja hyvä niin. Pääsee keskittymään tulevaan kauteen ja korjaamaan tehtyjä virheitä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.