Liigat

Piha johti Classicin vakuuttavaan voittoon Pasilassa – enää voiton päässä Superfinaalista

02.04.
2016
20 Kommenttia
2
Liigat
Sinipaitainen Classic oli selvästi hallitsevampi osapuoli neljännessä välieräkamppailussa. Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Sinipaitainen Classic oli selvästi hallitsevampi osapuoli neljännessä välieräkamppailussa. Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Tampereen Classic ei menettänyt johtoaan Viikinkejä vastaan lauantain neljännessä välieräottelussa kuten se teki joukkueiden aiemmassa kohtaamisessa. Tamperelaiset hakivat vakuuttavan vierasvoiton Pasilasta lukemin 3–7 ja johtavat välieräsarjaa nyt 3–1.

Helsinkiläinen kotijoukkue sai otteluun hyvän alun ja menikin 1–0-johtoon Janne Hyvösen maalilla. Ensimmäisen erän puolen välin jälkeen Classic kuitenkin nappasi ottelun hallintaansa. Classic sai erän loppuun ylivoimamahdollisuuden, ja Jussi Piha lisäsi Classicin johdon 1–3:een.

Mikko Leikkasen ja Sami Johanssonin maaleilla tamperelaiset karkasivat entisestään. Viikingit ei saanut kamppailua kunnolla itselleen missään vaiheessa.

Kolmannessa erässä Classic löysäsi jalkaa kaasulta ja pelasi fiksusti puolustaen viimeisen 20-minuuttisen. Tero Tiitun kavennuskaan ei riittänyt kunnolliseen loppukiriin, ja viimeisen osuman sai viimeistellä Lassi Vänttinen tyhjiin.

Ottelun parhaimmistoon kuului Classic-kapteeni Jussi Piha, joka iski kaksi maalia ja tarjoili esityöt kahteen joukkueensa osumaan.

Classic on Pasilan ryöstöreissun jälkeen enää yhden voiton päässä Superfinaaliin pääsemisestä. Ottelusarja on ensimmäisen kerran katkolla tiistaina Tampereella.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
JooJoo
02/04/2016
Nyt pysy kuri paremmin.
Viimeks Viikarien neljän äijän karvaus sotki tosi pahasti.
Mut se karvaus ei toimi koko aikaa.

Ja Tiitu toki näytti, että pelipaikka löytyy kyllä mistä jengistä Suomessa tahansa.
Final
02/04/2016
Eka peli tätä sarjaa nähtynä. Ei Viikkareilla mitään jakoa. Ei maalintekijöitä, ei hyökkäysvoimaa, tasapaksua puurtamista. Ainoa, joka pystyy haastamaan Clasun on Happee parhaimmillaan. Kuten runkosarjakin näytti. Toivon toki finaalia Clasu Happee.
Junnu#8
02/04/2016
En toki peliä nähnyt. Mutta ihme ettei pysty Viikingit haastamaan paremmin. Joukkueesta kuitenkin löytyy taitoa niin pakeissa kuin hyökkääjissä. No jospa tulisi jännitystä vielä tähänkin sarjaan?
Tampere
02/04/2016
Vieläkin ykkönen ceellä yössä, onneks ei ole yhden kentän varassa. Siitä täällä on huudeltu:)
fakta
02/04/2016
jatkuvasti parjattu j piha näytti taas , et ei välttämättä vauhtia mut sitä kuuluisaa älyä. Kokemus pleijareissa korvaa poikamaisen kouhotuksen, jussi pidä jatkossakin muita pilkkanas.
Osku
02/04/2016
Jokohan Savonen alkaa mahtumaan majuun, nyt kun on laihtunutkin ihan pelaajan näköiseksi? On kuitenkin niin pehmeät kädet.
Oskulle
02/04/2016
Eiköhön, jo Jäntin puheet viittas siihen. Ottaa Salon paikan, villi arvaus et Salo pelaa sentterinä majussakin.
S7
02/04/2016
Jep on kyllä Clasun muut ketjut parantaneet, viime kerralla Pasilassa ei ollut näin. Eilinen matsi ois pitänyt meijän viedä, nyt ollaan aika sillassa. Mutta tämmöistä tää ollut koko kauden, ei oikein ole riittävän tasaisia otteita. Tulee niitä hyviä pelejä, mutta sitten toisena päivänä ollaan ihan kujalla. Toki mitään pois ottamatta Clasulta, hyvä jengi... Ja Finalille, kannattais katella vähän useampi matsi, eikä yhen perusteella huudella...
Pasi La
02/04/2016
Pasilassa yleisöä katsomossa alle 400. Ennen kuin per$eaukiset turkulaiset alkavat selittämään yleisökatoa lippujen hinnalla, todettakoon, että meidän perheen 4 säbäniiloa ja -nelliä katsoivat matsin telkkarista vastalauseena Eräjussi-fuusiolle., vaikka salibandy olisi parasta paikan päällä. Ilman fuusiota olisimme olleet katsomossa nimenomaan kannatuksen vuoksi. Nyt emme. Fuusio kovimman paikalliskilpailijan kanssa on kova pala purtavaksi. Divariin nouseva HIFK saa jatkossa tästä perheestä kannustuksen.
Pasille La familia
03/04/2016
Meidän uudessa tulevassa perheessä koki 4.2. parasta paikan päällä ssv miehet 382, ssv B pojat 273 ja EräC2 Sm 126 samana päivänä eli yhteensä 781 ainakin suurelta osin eri henkilöä! Jos päätämme ryhtyä tuntemaan yhteisöllisyyttä ja kannustamaan pelaajia voimme saavuttaa saman ja enemmänkin kuin Classic-family Tampereella.
ViikinkiSydän
03/04/2016
Vastalauseita ja valittajia on monenlaisia. En kuitenkaan itse ajatellut boikotoida pelaajia vaan kannustaa heitä kuten aikaisemminkin. Muistetaan, et tää on pelaajien peli ja kenties vikat mahdollisuudet nähdä tiettyjä lajilegendoja askissa. Mua ei ihan suoraan sanottuna tässä kohtaa kiinnosta vähäänkään fuusiot tai fissiot vaan se, että ollaan paikalla kannustamassa omaa joukkuetta, koska se tämä on! Jos joku on oikeasti ennen fuusioilmoitusta kannattanut SSV:tä / Viikinkejä ja kentällä tänään kirmasivat mm. Forsten, Järvi ja Tiitu, niin ootte aika eräjormia, mikäli jätitte matsin väliin EräViikingit -uutisen takia. Ei mahdu mun kaaliin, et miten toi nyt pelaava jengi ei olis muka meidän? Jos kannatetaan, niin kannatetaan loppuun asti! Ens kaudesta en sano vielä mitään.
El Medico
03/04/2016
Hifkin kannattajaksi ryhtyminen ei ole tervettä puhetta.
JooJoo
03/04/2016
Viikinkisydän puhuu täyttä asiaa!
Vakuuttavaa
03/04/2016
Piha, Savonen ja Salo oli eilen kentän hahmot. Ko. jäbät pisti kärkikarvaajia ja prässiä nippuun paikoin jopa maagisesti, kukin omilla vahvuuksillaan. Savonen narutti mm. Järveä mennen tullen yks-ykkösissä. Lisäksi Classicin ykkös-YV näyttää olevan aika jäätävässä iskussa.
Aika vaikea paikka SSV:llä nousta tosta, mut tuskin kandee Classicin aliarvioida.
Näkemys
03/04/2016
Classicin tekeminen on nyt yhtäaikaa kurinalaista, rentoa ja helpon näköistä, joten voidaan julistaa ne jo mestareiksi tässä vaiheessa. Ei löydy pysäyttäjää. Valitettavasti.
näkemykselle
03/04/2016
En menisi sanomaan vaikka nyt ratkaistaan sekunda mestaruus. Happee on saanut hynysen takaisin ja näkyy heti, jokinenkin on jo tulossa. Nopeutta ja taitoa happeella selkeästi enemmän kuin viikkareiden ikämiehillä.
Kultakuoriainen
03/04/2016
Kunpa joku vihdoin tajuaisi, että liigasalibandypelit olisivat ilmaisia tapahtumia.
Tulisi yleisö, tulisi tunnelma, ja taatusti sama tuotto oheismyynnistä kuin 100-400 maksaneella katsojalla.
Erästäjä
03/04/2016
Kymppi lipun hinnaksi ja nämäkin matsit esim. Energia-Areenalle niin jatkossa tulee vähintään 1000-1500 katsojaa paikalle. Jos Fuusion myötä Pelit poistuu Pasilasta, hyvä niin. Koskaan ei ole kyseinen halli sytyttänyt, pelit toki olleet aina hyvää katsottavaa.
Jorge
03/04/2016
Järkyttävää oli kyllä eilen Classic-leirin mussutus joka jäähystä ja Viikkareille annetuista vapareista. Olis syytä oppia pois tosta Me olemme maailman napa -kulttuurista
S7
03/04/2016
Ilmeisesti ois sitten ollut vaan parempi lyödä lappu kioskin ovelle?

Mä oon kanssa sitä mieltä, että lippujen hinnat mahdollisimman matalaksia. Ei oo Hesassa vielä lajin asema sellainen, että pystyis kilpailee noille parille lätkäjengille. Onhan lätkä jengeillä puitteet pikkasen paremmat... No onneksi superfinaali on kunnon puitteissa. Montaa mieltä voidaan olla, mutta onhan toi ainut tapa saada lajin pariin muitakin kuin niiloja. Ei noita finaalisarjoja kuitenkaan kukaan kato, paitsi pari tuhatta paikkakuntalaista... Eli jos vaikka kateltais omaa nokkaa pidemmälle, ja ymmärrettäis tosi asiat missä mennään. Ite kyll kattelen kaikki maholliset pelit, mutta aika yksinäinen susi oon omassa kaveripiirissä tätä hommaa tekemässä...

Viikkareiden pelistä näkyy, ainakin mun mielestä, liian suuri vaihtuvuus. Siinnä missä vastustajat ovat pelanneet pitkää yhessä, niin meijän jengi on täksi kaudeksi uudistunut paljon. Toki vielä on kesää jäljellä ja 3 voittoa putkeen riittää:-D.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.