Liigat

Dokumentti: 30 vuotta salibandya Suomessa

18.04.
2016
0 Kommenttia
1
Liigat
Kuvakaappaus: Yle Areena

Kuvakaappaus: Yle Areena

– Suomen Salibandyliitto täytti 30 vuotta syksyllä 2015. Laji on vuosien kuluessa kasvanut opiskelijapelistä suurten kansanjoukkojen liikuttajaksi ja huippu-urheiluksi. Tarina ja kasvu jatkuu edelleen, alustetaan Yle Areenaan tupsahtanutta salibandydokumenttia.

Dokumentin salibandyn komeasta 30-vuotisesta historiasta Suomessa on koostanut duo Juhani Henriksson–Reeo Tiiainen. Pätkä näytettiin ensimmäisen kerran suuremmalla levityksellä lauantaina Yle TV2:lla naisten ja miesten Superfinaalien välissä.

Jos siis lajin historia kiinnostaa, niin ei muuta kuin 25-minuuttinen dokumentti katseluun alla olevasta linkistä. Mukana videolla on useita tuttuja salibandyhahmoja.

Katso video: Salibandyn historiaa (Yle Areena)

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.