Liigat

Edellisestä ottelusta puuttunut Classicin voittomaalin tekijä: ”Henki ei kulkenut ihan normaalisti”

08.04.
2016
0 Kommenttia
1
Liigat
Sami Johansson ei pelannut tiistain viidennessä välieräottelussa. Perjantaina hyökkääjä iski voittomaalin. Kuva: Topi Naskali

Sami Johansson ei pelannut tiistain viidennessä välieräottelussa. Perjantaina hyökkääjä iski voittomaalin. Kuva: Topi Naskali

Tampereen Classic ja Viikingit väänsivät perjantai-iltana Helsingin Pasilassa miesten Salibandyliigan välierissä. Classic voitti ottelun maalein 4-7 ja eteni Superfinaaliin voitoin 4-2.

Voittomaalin iskeneen Sami Johanssonin mukaan Classicilla oli myös hitusen onnea matkassa.

– Saatiin tarvittavat maalit ja jaksettiin tehdä hyvin töitä puolustussuuntaan. Ehkä vähän onnekkaastikin pomppi meidän kannalta, kuten oma maalini, joka taisi ottaa vähän kimmoketta jostain. Pitkissä sarjoissa näitä sattuu, kommentoi Johansson Pääkallo.fi:lle ottelun jälkeen.

Classic lähti kolmanteen erään erittäin hankalasta tilanteesta. Lassi Vänttinen otti jäähyn ajassa 38.47. Tämän jälkeen tamperelaisjoukkue nappasi vielä toisen jäähyn erän viimeisellä sekunnilla. Viimeinen erä alkoi kahden miehen alivoimalla 4-3-tappioasemassa.

Vierasjoukkue kuitenkin kesti paineen ja iski erässä neljästi. Johanssonin voittomaali syntyi neljä sekuntia tasoitusmaalin jälkeen. Voittomaalin tekijän mukaan erätauolla ei painotettu mitään erityisiä asioita, vaikka tilanne oli hankala.

– Ei mitään ihmeellistä ollut. Ihan samoja asioita painotettiin, kun normaalistikin. Käytiin läpi pelaajat, jotka menevät kentälle, ja muuten oli ihan normaali rauhoittuminen sekä keskittyminen kopissa. Eikä kukaan pelaajistakaan nostanut profiiliaan erityisesti, kertoi Johansson.

Laitahyökkääjä ei pelannut tiistaina, kun Classic ja Viikinkien jalkoihin lukemin 3-8. Syykin selvisi.

– Olin hiukan kipeänä alkuviikosta.

Johansson kertoi olevansa pelikunnossa, mutta ei ihan täydessä terässä.

– Pelikunnossa olen ja se on tärkeintä. Henki ei kulkenut ihan normaalisti, mutta kyllä se alun jälkeen siitä lähti rullaamaan, sanaili Johansson.

Classic pelaa nyt siis historian ensimmäisessä Superfinaalissa 16.4.

Mikä tekee Classicista tämän kauden mestarin?

– Meillä on todella tiivis nippu ja todella hyvä joukkuehenki. Meillä on myös tarvittavat taidot voittaa, linjasi Johansson.

Linkit:
Pikamaalit käänsivät Pasilan trillerin – Classic taisteli tiensä Superfinaaliin
Ottelutilastot
Juhani Järvenpään ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.