Liigat

Ennakkosuosikit voittoihin naisten välierissä – Mäkelä nollasi SB-Pron

02.04.
2016
9 Kommenttia
8
Liigat
Jonna Mäkelä piti nollapelin NST:n ensimmäisessä välieräottelussa. Kuva: Markku Taurama

Jonna Mäkelä piti nollapelin NST:n ensimmäisessä välieräottelussa. Kuva: Markku Taurama

NST ja SB-Pro kohtasivat naisten Salibandyliigan välierissä Lappeenrannassa. NST oli ottelussa parempi maalein 3-0.

Ensimmäisessä erässä ei maaleja nähty, mutta NST avasi hanat heti toisen erän alussa Marianne Hannosen toimesta. Juuli Hakkarainen lisäsi kotijoukkueen johtoa kolmannen erän ensimmäisellä minuutilla. Kotijoukkue osui myös viimeisen kympin alussa, kun Tiia Ukkonen onnistui maalinteossa.

NST:n varsinainen sankari oli nollapelin pitänyt ja 26 laukausta torjunut Jonna Mäkelä. Inka Lampinen saalisti ottelussa kaksi maalisyöttöä.

NST johtaa välieräsarjaa voitoin 1-0. Ottelusarja jatkuu sunnuntaina SB-Pron kotiluolassa.

Tampereen Classic ja PSS väänsivät lauantaina naisten Salibandyliigan välierissä Tampereella. Classic oli ottelussa parempi loppulukemin 8-4. Kotijoukkue vei ensimmäisen erän maalein 2-1, ja oli parempi toisessa parempi luvuin 3-0. Viimeinen periodi päättyi tasan 3-3.

Ella ja Eliisa Alanko taiteilivat pisteet 2+2. Salla Suomela osui kahdesti, Kristiina Kauppila iski 1+1 ja Nina Rantala tarjoili kaksi maalisyöttöä. PSS:n Julia Turunen maalasi kahdesti. Fanny Holmberg ja Henna Uljua merkkauttivat tehot 1+1. Alisa Levälampi torjui maalillaan 27 laukausta.

Classic johtaa välieräsarjaa voitoin 1-0. Toinen osaottelu pelataan sunnuntaina Porvoossa.

Naisten Salibandyliigan välierät:
Classic-PSS 8-4 Ottelutilastot Classic johtaa sarjaa otteluvoitoin 1-0. Kolmella voitolla lunastaa paikan Superfinaaliin.
NST-SB-Pro 3-0 Ottelutilastot NST johtaa sarjaa otteluvoitoin 1-0. Kolmella voitolla lunastaa paikan Superfinaaliin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Olli
02/04/2016
Mäkelän torjuntaprosentti play-offeissa näyttäis olevan kohtuullinen 96,39. %
On se kova
02/04/2016
Ihan huimia torjuntoja!Puhukaa nyt joku Mäkelä vielä maajoukkueeseen!
Itäraja
02/04/2016
Huomenna uusi päivä ja uusi peli! SB Pro tuskin luovuttaa Mäkelän ahdistelut! Fortuna ei ollut puolella mm. kaksi tolppaa - ei tämä nyt ihan Jonnajuhla ollut!
Jeppe
03/04/2016
Kyllä tulee oleen ens vuoden NST aika hattarainen ilman Mäkelää, eikä Suomen majukaan tuu olemaan mitenkään yhtä vahva.
Krisse
03/04/2016
Mäkelä on niin ylivoimainen maalivahti, että liiton ja muiden liigajengien pitäis maksaa Jonnan jatkaminen jotta voisi alkaa ammattilaiseksi. Voisi jättää päivätyöt niin Suomella olis edes jotain mahdollisuuksia tulevaisuudessa. Vielä yhdet kisat ja taas yhdet... Täysin typerää olisi kehittää uutta huippuveskaria seuroissa.
Eija
03/04/2016
Nst on kyllä tällä kaudella niin hyvä, ei kyllä Prosta ole vastusta. Pron ykkönen kyntää ja jos tehoja ei ala kuulua, jää Pron osalta superfinaali haaveeksi. Kujaloilla mahtavat mm-kisat, mutta mikä mättää nyt? Elina K. edelleen 0 tehtyä maalia play offeissa, kaukaiselta tuntuu liigan parin kauden takainen maalikuningattaren titteli. Karoliinasta nyt puhumattakaan. Pro on yleensä ollut vahva maalinteossa, puolustus on aina ollut heikkous. Nyt yhtälö näyttää pronssiottelulta.
Hyvä niin, NST finaaliin!
Jeppe
03/04/2016
NST tällä hetkellä ottelussaan pahassa pulassa. Peli perustuu pitkälti Mäkelään, ja kun häneltä pääsee pari läpi niin kenttäpelaajilla ei riitä maalintekovoimaa näin tosipaikan tultua. NST:n 'maajoukkuepelaajiltakin' hyvin haljua esitystä. Ei näin, ei näitä pelaajia enää seuraaviin MM-kisoihin.
Katsomo
03/04/2016
Voitto NST:lle, mitä Jeppe tuumaa?
jeppe
03/04/2016
Jeppe tykkää! Koska Jepen oma suosikkitiimi pelaa siinä toisessa taisteluparissa ja NST on kuitenkin kivampi ku Pro, jos pitää valita.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.