Liigat

EräViikingeiltä tärkeä kiinnitys pakkiosastolle – ”Fuusiouutinen tuntui alussa pahalta”

18.04.
2016
7 Kommenttia
5
Liigat
Kuva: EräViikingit

Kuva: EräViikingit

Viimeiset kaksi kautta Tapanilan Erän miesten Salibandyliigan joukkueessa pelannut Tommi Aro on tehnyt sopimuksen EräViikinkien kanssa. Aron sopimus Erän kanssa päättyi tänä keväänä. Hän valitsi joukkueekseen tuoreen fuusioseuran, vaikka Pääkallo.fi:n tietojen mukaan kiinnostusta pelaajaa kohtaan oli myös ainakin Espoon suunnalla.

Aro, 29, oli viime kaudella Tapanilan Erän viidenneksi tehokkain pelaaja. Aro pelasi runkosarjassa 24 ottelua yli pisteen per peli keskiarvolla. Maaleja syntyi 14 ja syöttöpisteitä kertyi 13.

– Tämä oli meille tärkeä sopimus. Aro on lähtökohtaisesti johtavia pelaajiamme – huippupelaaja, joita ei ole liikaa tarjolla. Hän oli todella tärkeä palanen tässä. Hienoa, että Toma halusi lähteä uuteen projektiin mukaan, EräViikinkien urheilujohtaja Joonas Naava kehuu seuran tiedotteessa.

– Helpottunut fiilis on, kun nyt sai päätöksen tehtyä. Tässä ajassa kuviot selkiintyivät sen verran, että koin parhaaksi vaihtoehdokseni tulla EräViikinkeihin, Aro kommentoi.

Aro on edustanut aikaisemmin Suomessa Erää ja HIFK:ta. Erän ja Viikinkien fuusioituminen EräViikingeiksi maaliskuun lopulla tuli shokkina myös puolustajakonkarille, joka Sveitsin liigassa vietetyn kauden jälkeen oli palannut Erään kaudella 2014-2015.

– Fuusiouutinen tuntui rehellisesti sanoen pahalta siinä kohtaa. Mutta kun pelaajille asiasta tiedotettiin, niin jo silloin meille sanottiin, että ”antakaa pölyn laskeutua”. Koko lause tuntui tyhmältä silloin, mutta kun aikaa vähän kului, niin tämä tuntuukin hyvältä idealta. Se olikin lopulta hyvin sanottu.

Aro on kolmas kovan luokan pelimies, jonka EräViikingit on kiinnittänyt joukkueeseensa. Perjantaina EräViikingit tiedotti salibandymaajoukkueen ykkössentterin Jani Kukkolan sopimuksesta. Myös tähtipelaaja Lauri Kapasen (sopimus Erän kanssa voimassa) jatko EräViikingeissä on varmaa.

– Uskon, että Janin tulo vaikuttaa positiivisesti joukkueen kasaamiseen. Se saattaa herättää muitakin kovia äijiä, jotka ovat vielä empineet tulevaisuuttaan. Ei Janin tulo ollut minulle se ratkaiseva tekijä, mutta kyllä se valintaa helpotti, Aro kuvailee.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Jasso tyhjäksi
18/04/2016
Koittakaas julkistaa joku major-VIIKINKI-soppari, ennenkuin finaalissa pettynyt Vehkaoja nappaa sieltä kermat päältä. Helppohan noita Eräläisiä on tiputella, mut mites Järvet, Kailialat, Stenforsit, Forstenit, Hyytiäiset, Kinnuset,...?
S7
18/04/2016
Late meni jo TPSiin... eiköhän noita viikkareita ole tulossa listoille lähiaikoina...
Manakeeri
18/04/2016
#Posinkautta, koska aukeaa huhumaa?
Arto Kilponen
18/04/2016
No nyt meni Indiansilta kova pelaaja ohi suun.
Päällikkö
18/04/2016
Jos Oilerssiin olis menny nii neloskentälle jääny!
Komppaan
18/04/2016
Huhumaan voisi avata jo!!! Kevään parasta antia pelien jälkeen
Päällikölle
19/04/2016
Eiköhän Aro olis Oilerssissa ollu ykköspakki!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.