Liigat

Espoon kohurankkari herätti porua Twitterissä: ”Nukutaan ja mennään taaksepäin”

08.04.
2016
5 Kommenttia
0
Liigat
Kuva: Olli Laukkanen

Kuva: Olli Laukkanen

Esport Oilersin ja Happeen välieräsarja päättyi kuumissa tunnelmissa, kun jyväskyläläisten kuuppa petti tuomariparin Ari Lähteenmäki-Miikka Lähdesmäki hyväksyttyä hidastuksen perusteella selvästi taaksepäin menneen Markus Bollströmin rankkarin. Tapaukseen otti laajalti Twitterissä kantaa salibandyväki maajoukkuepelaajista lähtien.

Keskustelussa on esille noussut itse rankkaritilanteen lisäksi myös nykyinen käytäntö ratkaista ottelut rankkareilla jatkuvan jatkoajan sijaan, joka on ollut kokeilussa muun muassa A-nuorten SM-sarjassa. Seuraavassa muutama twiitti, jossa illan kuumaa perunaa puitiin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Punapaita
08/04/2016
Kohonenko se siellä oilers faniryhmät takana punaisessa pumapaidassaan. Toki kuva monnarilta.
Mites
08/04/2016
Pe Kotilainen vois ottaa happee (hehe) välillä, tää on kuitenkin vaan sählyä. Ei ollut muuten kaukana että olisi käynyt dumareihin käsiksi ellei häntä olisi väkisin revitty tilanteesta pois. Saanee ison kakun
SPVn kannattaja
08/04/2016
Kylläpä Happeen Hoikkanen antoi asialliset kommentit lehdistötilaisuudessa. Jaksoi vaikka varmaan oli tuneet mylleryksessä. Todella esimerkillinen suoritus. Rerspect.
Espoolainen
09/04/2016
Toivottavasti tunteet on nyt laantunut Jyväskylässä, Happee on myös Oilerssin kannattajien arvostama joukkue, loistavia pelaajia kuten esimerkiksi Hynynen ja Hoikkanen joka antoi loistavan haastattelun heti tappion jälkeen, respect.

Olen ollut vuosien aikana useassa matsissa espoossa, lätkässä, koriksessa ja salibandyssä mutta vastaava jännitystä ja tunnelmaa en ole aikaisemmin kokenut.
Tästä kiitos molemmille joukkueille ja Happeen kannattajille jotka hienosti haastoi espoolaisen yleisön.
Harmi että nyt media on kirjoittanut vain yhdestä osasta ottelua eli rankkarista joka oli varmaan tuomarivirhe. Rankkarit ei ole oikea tapa ratkaista otteluita pudotuspeleissä kuten Ahtiainenkin ottelun jälkeen totesi, näillä säännöillä varmasti viimeistä kertaa.
Mediassa on nostettu vain ja ainostaan tämä rankkariratkaisu, sanallakaan ei ole kerrottu ottelun upeasta tunnelmasta ja jännityksestä jota molemmat joukkueet tarjosivat mahtavalle yleisölle.
eräviikinkimedia
09/04/2016
Joo, Eräviikinkimedia (ex erämedia) ei ole paljoa oilershappee sarjaa analysoinut tai kommentoinut. Tästäkään huippuintensiivisestä ottelusta ei ole kirjoitettu kuin kakkahousu, kyseenalainen rankkari, väärin voitettu, kotilaisen punainen jne.

Ei painoa Happeen tiiviille puolustamiselle, ei painoa oilersin hienolle nousulle, ei painoa hienolle koti- ja vierasyleisölle, ei painoa Hoikkasen pressille. Ihme että pääkallo edes oli paikalla, keltaista keltaista lehdistöä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.