Liigat

Fuusioseura julkisti uuden pelaajasopimuksen – Strandberg EräViikinkien maalille

29.04.
2016
3 Kommenttia
5
Liigat
Santtu Strandberg vartioi ensi kaudella EräViikinkien veräjää. Kuva: Juhani Järvenpää

Santtu Strandberg vartioi ensi kaudella EräViikinkien veräjää. Kuva: Juhani Järvenpää

Miesten Salibandyliigan EräViikingit on tehnyt kahden vuoden sopimuksen maalivahti Santtu Strandbergin kanssa. Strandberg, 25, on pelannut viimeiset kaksi kautta Viikinkien ykkösmaalivahtina.

Tapanilan Erästä SSV:n ja sittemmin Viikinkien paitaan kauden 2013-2014 päätteeksi siirtynyt Strandberg otti itähelsinkiläisjoukkueen maalilla aimo harppauksen urallaan eteenpäin. Isokokoinen ja hyvin liikkuva Strandberg on hyvien otteidensa myötä noussut myös miesten salibandymaajoukkueen rinkiin.

– Santtu on ottanut urheilijana suuria askeleita eteenpäin liikunnanohjaajaopintojensa kautta ja tottunut jo harjoittelemaan kahdesti päivässä. Hänellä on henkilökohtaisestikin kovat tavoitteet uralleen, mikä tukee myös EräViikinkien tavoitteita, urheilujohtaja Joonas Naava kehuu.

– Santusta EräViikingit saa nuoren ja nälkäisen maalivahdin, jolla on vielä parhaat vuodet edessä. Hän on mukava, nöyrä ja vaatimaton kaveri, mutta ehdottomasti voittajatyyppi, EräViikinkien manageri Kurre Westerlund kehuu.

Teksti: Eräviikinkien tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Sasu
30/04/2016
Vihdoinkin kunnon julkistus. Vahvoja nimiä vaan lisää, niin tuleva nippu on raudanluja. Hienoa!
Pena
30/04/2016
On siellä jo läjä muitakin sopimuksia allekirjoitettu, mutta kaipa tässä toppatakit hakee julkisuutta joukkueelle. Mikäs siinä, näyttää toimivan
Sokka fan club
30/04/2016
Sane o paras!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.