Liigat

Happee vakuutti jälleen kotikentällään – miesten Superfinaalin molemmat pääesiintyjät yhä auki

06.04.
2016
16 Kommenttia
3
Liigat
Petri Kauko (kesk.) oli vahvassa iskussa keskiviikkona. Sentteri iski pisteet 2+2. Kuva: Esa Jokinen

Petri Kauko (kesk.) oli vahvassa iskussa keskiviikkona. Sentteri iski pisteet 2+2. Kuva: Esa Jokinen

Jyväskylän Happee ja Esport Oilers väänsivät keskiviikkona Jyväskylässä miesten Salibandyliigan välierien merkeissä. Happee oli kamppailussa parempi maalein 7-2.

Oilers avasi ottelun maalihanat ensimmäisessä erässä. Seuraavasta maalista vastasi kuitenkin Happee ja ensimmäiselle erätauolle mentiin tasatilanteessa. Happee voitti toisen erän lukemin 2-0. Kolmannessa erässä kotijoukkue osui neljästi ja Oilers ainoastaan kertaalleen.

Happeen teholinko oli 2+2 naulannut Petri Kauko. Veli-Matti Hynynen taiteili pisteet 1+2 ja Juuso Heikkinen komppasi pistein 1+1. Ykkösvahti Tuomas Turusta tuurannut Miro Tuomala esiintyi vahvasti maalillaan ja torjui kaikkiaan 31 laukausta.

Oilers johtaa ottelusarjaa voitoin 3-2. Sarja on seuraavan kerran katkolla perjantaina Tapiolassa.

Pääkallo.fi kertoo ottelusta lisää illan mittaan.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Katsoja
06/04/2016
Vaikea peli olymiehilta, ensimmäisessä erässä olisivat voineet johtaa jo 1-4 mutta turha jossitella Happee oli tällä kertaa parempi.
Toivottavasti Oilers ratkaiseen perjantaina sarjan. IS TV:n selostusta ei kestä yhtään matsia enempää. Selostajat eivät ole varmasti nähneet muita matseja kun Happeen, niin pihalle oltiin Oilerssin pelaajista ja peluuttamisesta.
Katsoja
06/04/2016
Hieno peli, onnea Happeelle ! Tämäkin sarja menee seitsemään otteluun, jonka Happee vie.
H..pee
06/04/2016
Happee menossa kohti Hartwallia.. Hieno peli, onnittelut Happee.
Katsoja 3
06/04/2016
Kyllä Happee oli kipsissä ja teki hirveän määrän virheitä 1 erässä. Tuomala piti pystyssä. Loppu oli sit parempaa. Ja jotkut vaan eivät osaa nöyrtyä kun peli pitäisi tappaa ja varmistaa voitto. Turha mainita nimiä mutta kaikki näki ketkä siellä puski ja menetteli palloja koko ajan. Tai eivät voi purkaa sitä palloa omista kun taidot ei riitä muuhun. Turhia menetyksiä ja rikkeitä. Paketti paremmin kasaan ja nöyryyttä peliin Espoossa. Ja nopeampaa avausta liikkuville, nyt meni paljon seisoville jaloille taas. Ja edelleen äijät luuhaa siellä vastustajan takana kun pitäisi avata syöttölinjat. Espoossa ihan hyvät saumat kun vähän skarppaa vaikka noissakin.
Heikki
06/04/2016
En ollut paikalla. Kuka veti vihkoon, kuka menetti palloja, ketkä kykki selkien takana? Epämääräiset heitot ei paranna keskustelun tasoa. Jos näit, niin voit palvella lukijoita kunnollisella analyysillä.
Hirvi
06/04/2016
Happeella on kyllä uskomaton loukkaantumiskierre. Näen jo sen Sepon mestaruushuuman haastattelun jossa hän toteaa letkeälllä tavallaan kuinka tiukoilla on oltu. Mutta niin ne timantit muodostuu kovassa paineessa. Pe. Kotilainen on selvästi puolikuntoinen olemukseltaan ja liikkeeltään. Turunen joutui tänään sivuun jo alkulämmöillä. Ykkönen on silloin iskussa, kun kaikki sen osaset on pelillä. Hynynen, Junkkarinen ja 1-jalkainen Heikkinen pystyvät kuitenkin nyt pelaamaan. Kovilla on Happee noiden loukkien kanssa ja siksi seiska pelin kautta mennään niillä ketä pelipäivinä on saatu parsittua kokoon. Falunilla on muuten lähes sama tilanne kuin Happeella. Heilläkin on aika kapea varapelaajien osasto, liian kapea.
JooJoo
06/04/2016
Se ois Oilers sitten pakkovoiton edessä. Monnarilla ei voiteta.
Ei oo Clasullakaan helppoa, jos Viikkarit sai hurmoksen päälle.

Mielenkiintoista voisi joku todeta!
Poikittaisella päähän
06/04/2016
Eikö Tikka saanut pelikeiltoa sikailustaan edellisessä pelissä?
Heikki
06/04/2016
Salibandyliigan kurinpitäjä on 5.4. antanut seuraavan rangaistuksen. Koko päätöskirje löytyy liigan sivuilta kohdasta kurinpito.

Jyväskylä Happeen
pelaajalle
nro 26 Otto Tikalle
määrätään yhden (1
)
ottelun pelikielto.
Jyväskylän Happeelle määrätään sadan (100) euron sakko.
Ei saanut
06/04/2016
Saa nähdä saavatko Oilersin Pfitzner ja Lindfors pelikieltoa tämän pelin poikittaisista mailoistaan.
Pyh
06/04/2016
Niin mistä poikittaisista?
Passo
07/04/2016
Kai tiedätte mitä nyt tehdään! Muutoksenhaku kehiin, niin me ainakin Tampereella nää hommat hoidellaan.
JAH
07/04/2016
Avulias Passo ei halua Oilerssia finaaliin....
Hessu
07/04/2016
Mitäköhän näistä jälkikäteen annetuista pelikielloista oikein pitäisi ajatella? Tikan rike oli selvä ja yhden ottelun pelikielto siten oikein. Mutta missä menee näiden videotarkastusten raja? Jos jokaisen pelin jälkeen pitää tutkia kurinpitäjän videotarkastukset niin tämä lähtee kohta käsistä. Tuossakin pelissä Lindfors sai jalkapyyhkäisyllään aikaiseksi (onneksi vain) puujalan Tikalle. pitäisikö tutkia videolta?Ja näitä vastaavia taklauksia (päähän osuvia, jalkapyyhkäisyja) yms. on pelit täynnä. Ensi kautta varten tässä olisi pohdinnan paikka kurinpitäjille
JooJoo
07/04/2016
Tikka sai pelikieltoa, jonka Happee valitti ja maksoi.
Niin salibandyllinen lehti kuin Iltasanomat kertoo loput.
Seuraava peli menee sitten bannissa. Tikkaria tarjotaan Oilersille.
Savolaane
07/04/2016
Oikeisiin pelaaja just jarruttaa ihan yllättäen eikä tilalle jää muuta mahdollisuutta kuin ajaa poikkeavia niskaan. Ai nii, tää ei ollutkaan family. Tää "kurinpito" on kyllä aika säälittävää arpomalla. Ei jäähyn, tuomari vieressä ja jälkikäteen pelikielto. Jäähyn paikka juu, mutta pelikielto ei missään linjassa esim. Savon jyräämisen puhtauteen nähden.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.