Liigat

Huhuille vahvistus – maajoukkuepakki siirtyy Ruotsin liigaan

23.04.
2016
7 Kommenttia
3
Liigat
Petri Hakonen pelaa ensi kaudella Ruotsin Superliigassa. Kuva: Juhani Järvenpää

Petri Hakonen pelaa ensi kaudella Ruotsin Superliigassa. Kuva: Juhani Järvenpää

Salibandyn Ruotsin Superliigassa pelaava Helsingborg tiedotti lauantaina, että se on hankkinut menneellä kaudella SPV:tä edustaneen Petri Hakosen riveihinsä. Hakonen, 25,
teki seuran kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

Hakonen on pelannut miesten Salibandyliigassa 132 runkosarjan ottelua Happeessa, Classicissa ja SPV:ssä. Tehopisteitä on syntynyt kaikkiaan 58+44=102. Suomen mestaruutta Hakonen on päässyt juhlimaan vuosina 2013 ja 2015 SPV:n kanssa. Puolustaja on pelannut urallaan myös Alligator Malansin riveissä Sveitsissä.

Vahvan laukauksen omaava puolustaja edustaa tällä hetkellä Suomea Lausannen EFT-turnauksessa. Maaotteluita Hakoselle on kertynyt nyt 18, joissa on syntynyt tehopisteet 5+5. Puolustaja ei ole koskaan edustanut Suomea MM-tasolla.

Helsingborgissa pelaavat ensi kaudella varmuudella myös Juha Kivilehto ja seuraan vastikään siirtynyt Jami Manninen. Asser Jääskeläisen sekä Mika Moilasen tulevan kauden seuroista ei ole vielä mitään vahvistettua tietoa. Mika Ahonen kuuluu joukkueen valmennusryhmään.

Helsingborgin tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Outoa
23/04/2016
Hakosella oli sopimus ensi kaudesta SPV: n kanssa, mutta se on näköjään purettu? Toisaalta jos maajoukkueessa haluaa olla, oli pakko vaihtaa maisemaa. Kaaripalloa vaativa valmennus ei tarjoa tarpeeksi haastetta näille maajoukkuemiehille. Nythän ne molemmat onkin toki jo Seinäjoelta tänä keväänä poistuneet.
On kyllä outoa
24/04/2016
3 mestaruutta viimeiseen viiteen vuoteen. Ihan hyvin kuitenkin kaaripallo tuonut mestaruuksia. Vai mistä liigassa pelataan? Mj paikasta vai mestaruudesta?
Ilaskivi
24/04/2016
On tämä jatkuva ininä kaaripalloista uskomatonta lässytystä. Sorsitaanko esimerkiksi jalkapallossa niitä joukkueita, jotka pelaavat enemmän pitkää palloa, mikäli kärjessä on hyvä targetti? Mikäli vastustaja prässää korkealta esim 2-2-1:llä, niin miksi sitä prässiä pitäisi purkaa väkisin jollain hienolla avaustavalla?

Onneksi salibandyssakin on tilaa suoraviivaisemmallekin pelityylille, vaikka se ei tänä vuonna tuottanutkaan tulosta totutusti.
Kehitys ja edistys
24/04/2016
Aika hyvin Hakonen pelaajana kehittyi Koposen valmennuksessa. Ei ollut maajoukkuepakki Seinäjoelle tullessaan. Nyt on.
Faktat kuntoon keski-Suomesta
24/04/2016
Hakosen ekat maaottelut jo 2011, mutta laitetaan toki niistäkin kunnia Koposelle ja Seinäjoelle. Ei puutu enää kuin että joku sieltä alkaa väittämään että tekivät Kohosistakin maajoukkuepelaajia vasta Seinäjoella.
Sisäpiiritietoa
24/04/2016
On melkonen kitisijä tää pelaaja,ei sovellu sellaseen joukkueeseen missä arvostetaan hyvää joukkuehenkeä.
Keski-Suomelle
24/04/2016
Faktat kuntoon tosiaankin: Seinäjoelle Hakonen tuli Classicin penkiltä, ei maajoukkueesta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.