Divarit

Jokerit ja HIFK löytyy jo, nyt tuli Blues salibandyyn

13.04.
2016
29 Kommenttia
5
Divarit
SBS Bluesilta löytyy jo Twitter-tili.

SBS Bluesilta löytyy jo Twitter-tili.

Tällä viikolla sosiaalisessa mediassa levisi kuva, josta kävi ilmi, että pääkaupunkiseudulle oli perustettu uusi salibandyseura, SBS Blues. Seuran Twitter-tilin profiilikuvassa komeili samalla nimellä operoivan jääkiekkoseuran logoa mukaileva tuotos. Pääkallo.fi otti selvää, mistä oikein on kysymys.

Bluesin perustivat kolmeen pekkaan Jokereissa tällä kaudella valmentanut Sami Martikainen, Roni Kiviharju ja Martin Herranen. Kyseiselle triolle kyseessä oli pitkäaikainen haave.

– Päätettiin pitkän unelman jälkeen lähteä toteuttamaan omaa toimintaa perustamalla oma seura. Pitkään tätä mietimme, kunnes huomasimme, että lähipiirissä on hyviä taustahenkilöitä ja valmentajia vapaana, Pääkallo.fi:n puhelimitse tavoittama Sami Martikainen kertoi.

Hommasta tulee väkisinkin mieleen Jokerit Salibandy, joka perustettiin vasta muutama vuosi sitten ja joka kantaa perinteikkään kiekkoseuran nimeä. Espoon Blues on ollut paljon pinnalla jääkiekon puolella viime aikoina edustusjoukkueensa vaikean taloustilanteen myötä. Onko SBS Blues siis täysin oma seuransa vai tekeekö se yhteistyötä jääkiekko-Bluesin kanssa, kuten logo antaa osviittaa?

– Emme ole tällä hetkellä minkään isomman seuran alaisia, mutta pyrimme kyllä jääkiekkoseura Bluesin kanssa yhteistoimintaan virittämällä jonkinlaista yhteistyötä. Mitään ei ole kuitenkaan vielä sovittu ja sen takia en voi asiaa enempää tässä avatakaan, Martikainen sanaili.

Nopealla aikajänteellä pystytetty SBS Blues pyrkii myös aloittamaan toimintansa edustustasolla mahdollisimman korkealta. Myös junioripuoleen aiotaan satsata saman tien ja try-out -tilaisuudet ovat pian edessä.

– Kyllä seura syntyi vähän kuin sormia napsauttamalla. Tässä ei monesta kuukaudesta puhuttu. Taustoille on hankittu jo nyt hyviä nimiä ja isoja kaloja pyritään naaraamaan vähän myöhemmin. Siihen, mistä divarista edustus aloittaa, en uskalla vielä sanoa, mutta siihen pyritään, että toiminta starttaa niin korkealta kuin mahdollista.

– Junnupuolella aiomme saada ehdottomasti ainakin A-, B- ja C-juniorit kasaan, minkä lisäksi edustuksen lisäksi muita miesjoukkueita jalkeille, sekä tietysti joukkueita tyttö- ja naispuolelle sama juttu. Tosissaan tässä lähdetään, eikä olla perustamassa mitään ”höpöhöpö”-seuraa, Martikainen selvensi.

Jokerit Salibandy pelasi päättyneellä kaudella miesten kakkosdivarissa. HIFK puolestaan nousi juuri ensi kaudeksi miesten Divariin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Kelju Kojootti
13/04/2016
Hienoa! saadaan kilpailija Campossa majailevalle ison brandin markinaali seuralle.
Äsch
13/04/2016
Kolmas aprillipila kuukauden sisään. Salibandymaailmassa päivyri jätättää.. Alkaa mennä jo maku. Kaiken lisäksi käyttämättä on yhä kokonaan Espoon Hongan brändi. Voiko olla yhtään heikompaa brändiä salibandyyn kuin Blues jääkiekosta. Blues-brändi on sukeltanut viimeiset vuodet jääkiekonkin puolella.
Blyys
13/04/2016
Huhujen mukaan Espoon Blues saa 2div. sarjapaikan Kgb Agentsilta, josta pelaajia heitetään syrjään.
Jami K.
13/04/2016
Mielenkiintoinen juttu. Hienoa saada kilpailua ja vaihtoehtoja Espoon salibandypiireihin. Logo on hieno, mutta onko vähän nopeasti väsätty niinkuin Pääkallokin kirjoitti tuotoksena. Herranen on kyllä poltellut siltoja joka seurassa jote jännä nähdä keskittyykö seuratyöhön vai leukojen räksytykseen?
Ruoska
13/04/2016
Salibandyssä on vain yksi oikea Blues ja se on S.C Blues!
KeKe
13/04/2016
Jos alootettaas kuitenki sieltä alimmalta tasolta reiluuden nimissä ;)
Hoki
13/04/2016
Jos et pärjää kuningas kiekossa, niin pelaat salibandyä. Jos viet kiekkojoukkueen konkkaan, niin perustat vain salibändyseuran...
Kekelle
13/04/2016
Miksei Espoon Blues voisi napata Kgb Agentsin paikkaa 2-divisioonasta, jos koko jengi siirtyy pois muihin seuroihin?
Hokille
13/04/2016
Jos siirtyy kiekosta alasarjoihin säbään, niin en pidä silloin oikein menestyksekkäänä vaihtona sitä..
Toivo Joninen
13/04/2016
Jokeritsalibandyllä ja SBS Bluesilla on yhtä vähän tekemistä jääkiekon kanssa kuin Kirkkonummen Rangersilla New York Rangersin kanssa. Mm. HIFK ja ILVES ovat logoineen päivineen aivan eri asia. Jokeritsalibandy ja SBS Blues ovat halpoja kopioita ja kalastelevat jäseniä nimellä&väreillä.
hoki
13/04/2016
Pakko on tässä kohtaa siirtyä alasarjoihin, kun kaikki d-junnuja vanhemmat pelurit lähti muihin seuroihin, mutta kyllä noillakin sählyn kakkosdivaria pystyy vielä pelaamaan. Jos nyt sattuu, että nousevat heti ekana vuonna divariin, niin joku tenniksen pelaaja tai eläkeläinen mukaan. Liigassa sitten pitää jo olla noiden kahden yhdistelmä...
Jannu#8
13/04/2016
Kgb agents ei lähde fuusioon Espoo Bluesin kanssa. Varma tieto.
S7
13/04/2016
Se mitä mä pidän hienona, että jollain ihmisillä on vielä halua perustaa oma seuransa!! Mulla ei todellakaan ole. Ihan tarpeeksi seuratoimintaa tullut nähtyä vähän siellä ja täällä, että omalta kohdaltani katsomo ja puskista huutelu pääkallossa on paljon kivempaa:-D. Mutta ei nää Jaken tulemiset ja uudet seurat ole multa pois... Se toki ois plussaa, jos tota kakkosdivaria muokattaisiin, niin ettei puolet pelit ois ihan höntsää, niin ois enemmän vaihtoehtoja käydä kattelemassa kunnon pelejä. Pääkaupungissa kun noita kakkosen jengejä riittää... Mutta nykyisellään pitää aika valikoiva olla, että näkee kattomisen arvoista peliä tuolla tasolla.
rronb
14/04/2016
On vain SC BLUES. Ärsyttävä tää uus muoviseura :(
utelias jokeri
15/06/2016
Onko tästä SBS Bluesista kuulunut mitään uutta?
Huusko
16/06/2016
2 divariin menevät valtti blues nimellä ja ryhmääkin kasassa jonkin verran jo. Lisäksi muita miesten divari porukoita on ja naisten joukkue. Junnuissa ainakin A-junnut.
Juuso
16/06/2016
80% pelaajista ja 100% toimihenkilöistä entisiä Jokerilaisia. Mielenkiintoisia kohtaamisia tiedossa ensi kaudella
Hifk
16/06/2016
Utelias Jokeri kannattaisi miettiä mitä mätää on seurassa, kun noin suuri määrä pelaajia ja toimihenkilöitä vaihtaa maisemaa!
Punainen paroni
16/06/2016
Missä on kerrottu Jokereista lähteneiden pelaajien "suuri määrä"? Noin niin kuin lukumääränä? Tuo Juuson mainitsema 80% voi tarkoittaa, että Bluesin kaikkiaan viidestä pelaajasta neljä on ex-jokereita ja 100% taas että seuran ainoa toimihenkilö on ex-jokeri. Prosenttien sijasta kappalemääriä kaipaisin.
Juuso
16/06/2016
SBS Bluesin kotisivulla "Yhteystiedot" kaikki 5 kpl viime kauden Jokereita (mm. Jokereiden miesten edustuksen ja A:n päävalmentajat). Jos oikein laskin niin 5/5 tekee kait 100%, vai?
Punainen paroni
16/06/2016
Juuso ei ole turhaan käynyt pitkän matikan tunneillaan, mutta montakos Jokeripelaajaa Bluesiin on mennyt. Luulisi narrien nyt viiden toimarin häipymisen vielä kestävän.
Hifk
16/06/2016
Paroni muutama muu lähti vielä muualle. Mielenkiinnolla katsellaan mitkä joukkueet saavat kasaan. Tyttö joukkueet
tais kai myös karahtaa kiville vaikka oli osaava valmennus olisiko syy taustoissa?
Tilastonikkari
16/06/2016
Eiköhän jokainen osaa katsoa montako pelaajaa jokereista on tähän päivään mennessä lähtenyt ja mihin seuraan. Surullista katsella "naapurikopin" meininkiä. Toivottavasti nousevat vielä.
Tilastonikkari jelppii
16/06/2016
http://www.palvelusivusto.fi/playertransfers/fb3/
jonne
19/06/2016
Tällä hetkellä näyttää bluesin edustus koostuvan viime kauden valtin, jokerit edustus ja jokerit 3div. sekoituksesta.. pääseekö tuolla pitkälle?
Henry
19/06/2016
Jonne eihän vaan kuningas salibandy Joni Toivola vaan ole mukana ?
Topi
25/07/2016
Onko mitään uutta ja jännittävää tähän seuraan liittyen? Twitterin mukaan edustusjoukkue jo muutaman treenipelinkin pelannut.
Topille...
18/08/2016
...seuraa nettisivuja: sbsblues.fi
Topi
18/08/2016
Näin teen kiitos neuvosta

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.