Divarit

Jymy-yllättäjä nousi Divariin kahden jatkoaikavoiton siivittämänä – ratkaisumaali rinnalla

10.04.
2016
39 Kommenttia
9
Divarit
Nurmon Jymy nousi Divariin monen vuoden yrittämisen jälkeen. Kuva: Nurmon Jymy.

Nurmon Jymy nousi Divariin monen vuoden yrittämisen jälkeen. Kuva: Nurmon Jymy.

Nurmon Jymy ja LeBa-96 väänsivät sunnuntaina miesten Divarin karsinnoissa Kontiolahdella. Jymy voitti ottelun Olli-Jussi Sariolan iskemän jatkoaikamaalin siivittämänä lukemin 6-7 ja.

Ottelun ensimmäinen erä oli tasainen ja erätauolle mentiin 1-1-tilanteessa. Kotijoukkue oli vahvempi toisessa erässä ja osui kolmesti. Vieraat onnistuivat maalinteossa kertaalleen.

Viimeisessä erässä LeBa johti kahdesti kahdella maalilla, mutta Jymy ei luovuttanut. Vierasjoukkue iski lopulta tasoituksen ajassa 59.53 ilman maalivahtia. Jatkoaikaa ehdittiin pelata 2.19, kun vieraiden onnekkaaksikin luonnehdittu voittomaali syntyi.

Nurmolaisten tehopelaaja oli 1+3 mättänyt Jose Kivipelto. Kotijoukkueen Tatu Könönen tehtaili pisteet 1+2.

Sarjan otteluvoitot menivät Jymyn nimiin 2-0 ja joukkue pelaa ensi kaudella miesten Divarissa.

Miesten Divari-karsinnat:
14:00 Blackbirds-HIFK 8-9 JA (HIFK Divariin voitoin 2-0) Ottelutilastot
17:00 Soittorasia-FBC Turku 3-7 (FBC Turku Divariin voitoin 2-0) Ottelutilastot
17:00 LeBa-96-Nurmon Jymy 6-7 JA (Nurmon Jymy Divariin voitoin 2-0) Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Sama juttu joka vuosi...
10/04/2016
OLISIKO LEBAN KORKEA AIKA JO VAIHTAA PÄÄVALMENTAJAA!?
Sählymiilo
10/04/2016
Leba ei nouse koskaan. Potkikaa lopultakin se Juri mulkkonen pois.
pallo on pyöree
10/04/2016
Ei ollut tänään jymyltä millään tavalla ansaittu voitto. Kolme käsittämätöntä tuuripomppua sisään. Tasoitusmaalikin ylärimasta juoksuvauhdissa olleen hyökkääjän polvesta. Mut ei voi mitään, pallo on pyöree ja urheilu raakaa.
Tuuri
10/04/2016
Tuurikin täytyy ansaita eli ihan ansaittu voitto Jymylle. Säälittävää itkemistä...
Tuuri pitää ansaita
10/04/2016
Jymyn voitot oli molemmat varmasti monien mielestä onnenkantamoisia, mutta joukkue on osoittanut tänä keväänä uskomatonta selkärankaa eikä sitä voi ottaa pois. Jymyn viimeisen ottelun maalit oli siinä mielessä ansaittua, että kenenkään päät eivät painuneet loppuhetkillä vaan omaan tekemiseen uskottiin ja lopulta se tuotti tuloksen! Divarikarsinnat on nykyään raakaa peliä ja leba ois ehdottomasti ansainnut paikan divarissa tuolla pelillä!
Muutoksen tuulet
10/04/2016
Pomppuja tulee peleissä puolin jos toisin, joten turha niiden taakse on kenenkään piiloutua.

Kaikki otteluparit/-sarjat ratkesivat voitoin 2-0, joten eipä jäänyt yhdessäkään parissa jossiteltavaa. Ansaitut nousut kaikille.
James
10/04/2016
"The harder you practice, the luckier you get."
Päällikkö
10/04/2016
Pallo on pyöreä. Näitkö peliä? Laukaukset 31-15. Jymyn ykkönen piti leban vastaavaa täysin pimennössä. Ansaittu voitto jymylle!
Pallo on pyöree
10/04/2016
Huomenta ! Ottelusarja 2-0.
Hyvä Nurmo
10/04/2016
Kyllähän leban olisi tuolla materiaalilla pitänyt nousta. Ensi kaudelle valmennus kuntoon ja kohti divaria.
Kuka tietäää
10/04/2016
LehBan pakka menoss kuulema ens kaudeks aika uusiks. Lähtijöitä on.
Oisko ollu niin, et ei ihan sata ollutkaan lasissa kun ens kauden osoite on jo muualla. Mene ja tiedä. Ehkä huhut on vaan huhuja.
Joku tietää
10/04/2016
Leban toiminta on muutenkin ihan sekaisin. Pahin virhe se että seura on pimittää junnujoukkueiden talkoorahoja puheenjohtajan johdolla. Onko rahat menneet edustusjoukkueelle. Pelaajat äänestävät jaloillaan ja vanhemmat ovat vittuuntuneita.
PosiPekka
10/04/2016
Posin kautta: hienot 2 otteluu oli!
Drivers dog
10/04/2016
Tultiin, nähtiin ja voitettiin! Jymy ylivoimainen!
Truefan "Drivers Dog "
10/04/2016
Tulrihi nähtihi voitettihi ristus !!! Olihan se tietenki yhtä päätä , leba saanu tilannetta ku ylivoimalla pari hyvää säkää, millä leba pysy pelissä mukana tähän vanhan konkarin sanoja lainatessa jos ei ite tee , kaveri tekee! Leban valmentaja farssi + muut onnettomat pelaajat tuottavat vain ja ainoastaan kotiyleisölle pettymyksen vuosi toisensa jälkeen!!! Hyvästi leba
JÄTTIPITKÄ DRIVER'S DOG
10/04/2016
Jättipitkä kausi takana äijillä ja aivan ansaittu voitto. Molemmissa peleissä takaa rinnalle eikä missään vaiheessa usko omiin loppunut! LeBan veskaria ei mitään jakoa faneja vastaan. Pään sisään pääsi punaista mattoa pitkin.
Tuhnu
10/04/2016
Ammattitaitoinen valmentaja olis ton leban jengin divariin saatellu, mut se menee niin, että sitä saa mitä tilaa. Jos ei valmentajan kasetti kestä niin tuskin pelaajienkaan. Taitaa olla suojatyöpaikka tolla valmennuspäälliköllä.
Full time
10/04/2016
Ratkaisumaali rinnalla, polvella tai takamuksella. Mitä väliä?
Väliä enemmän sillä, et molemmissa peleissä NJ tuli IM tasoihin ja sit ohi.
Onnekasta? Ehkä. Mut onni täytyy ansaita.
ON VAIN YKSI
10/04/2016
ARTO ROUMIO!!
Aitofani " Kuskinkoira"
10/04/2016
Niin ja tuolla leban kokoonpanolla voi ja vain ainoastaan tavoitella esinerkiksi piirinmestaruuksia , aivan täys farssi koko joukkue . Toivon ja uskon että lopettavat harrastuksen parissa eikä tuota joka vuotista mielipaha omalle KOTIYLEISÖLLE!!! Siis päätelmä: nuoria uusia pelaajia kentälle ja panostetaan enemmä juniori toimintaan ja laitetaan sivuun kaljuuntuvat salmelat sun muut ylimieliset kusipäät
MARKOBOUTÄÄLLLÄÄÄÄ
10/04/2016
Komppaan noita pitkiä koiria. 2-0 sarja, mistä helpommalla.
Kuskinkoiraaaaaaa
10/04/2016
Siinä jätettii leba nuolemaa näppejä, jymylle helppo vieras voitto kauden komeimmalla voittomaalilla! Mistä helpommalla?
Taas näin
11/04/2016
Joka kevät sama laulu, leban pelit leviää ku ankanpaska... Aiva lapsellista touhu.... Onnittelut jymylle, ansaitsi voiton! #20
Voitto
11/04/2016
NURMOOO!!!! Kyllä maistuu!! Ihanasti rinnalle ja ohi! Urheilua parhaimmillaan! Ens vuonna divari tutisee ku Nurmoo pistää jalalla koriasti! ?
exleba
11/04/2016
Älkäähän työ liikaa leban toimintaa tai valmennusta arvostelko. Rupeavat siellä poppoolla sensuroimaan kohta näitäkin sivuja.
Meitsi
11/04/2016
Osaako joku kertoa, mones kerta tää sulaminen Leballe oli?
Lassi Tahvanainen
11/04/2016
Nurmo pelasi nykyaikaisempaa salibandyä.
Pelirohkeus, suoraviivaisuus, tehokkuus.
Ansaitsi voittonsa vaikka marginaalit olivat pienet.
Touko
11/04/2016
Huh. Kommenteista päätellen Nurmolaisille vuoden positiivisuuspalkinto haussa? Tulosten perusteella ei ainakaan voi mitään kovin suurta dominointia nähdä. On vain yksi. Hifc!
Fani
11/04/2016
Hiukka realismia tähän soppaan.. Nurmohan oli näissä kahdessa pelissä yhteensä seitsemän minuuttia johtoasemassa. Nurmo kyllä reagoi hyvin pelitaktisesti molemmissa peleissä ja tuli aina rinnalle ja jatkoajoilla ohi. Pelin henki on selvä: Se joka lopulta on tehnyt enemmän maaleja, voittaa. Näin ollen Nurmo ansaitsi voittonsa. Mitään dominointia ei kuitenkaan ollut havaittavissa kummassakaan pelissä. Paljon on Nurmollakin vielä tekemistä joukkueen rakentamisessa. Tällä hetkellä divaritasoa on yksi kentällinen. Menestystä kuitenkin Nurmolle divariin!
ilaskivi
11/04/2016
eiköhän jymy saa aivan toimivan nipun kasaan, naapurissa SPV saa nyt farmikseen lähiseuran. Huhua liikkunut, ettei SPV todennäköisesti uusi kaikkien runkopelaajien sopimuksia ainakaan sellaisenaan. Voisin kuvitella muutamien tämän kauden punanuttujen pelaavan farmissa pelejä Jymyn paidassa.

Ainut mikä tämän voi kariuttaa on yksi nimeltämainitsematon Jymyn nokkamies...
Fakta
11/04/2016
Kyllähän spv farmi on oma II divari joukkue. haloo eli spv II
Fani
11/04/2016
Mitä sitten LeBan rosteriin tulee, niin eihän LeBa pysty rakentamaan tulevaisuuttaan tämän rungon varaan. Kakkoseen jääminen lisännee omille junnuille kehittymisen ja näytön paikkaa. Sieltä tulevaisuus kuitenkin rakennetaan. Mutta puhuttiinpa LeBan ristiriidoista mitä tahansa, tässä joukkueessa oli kuitenkin käsittääkseni hyvä henki ja yhteen hiileen puhalsivat niin kokeneet kuin junnutkin. Kiitos hienoista kokemuksista menneellä kaudella ja eikun kohti uusia haasteita!
Thompson
11/04/2016
Seinäjoen seutu on kaivannut jo pitkään divarijoukkuetta. Jymy saa varmasti hyvän joukkueen ensikaudelle ja pelaajia riittää SPV:n kakkoseenkin!
Säbäniilo
11/04/2016
En käsitä kitinää siitä voittiko oikea joukkue vai ei. Molemmilla joukkueilla oli aikaa 60min/peli latoa taululle enempi maaleja kun vastustaja. Tällä kertaa se oli Nurmo, joka ansaitsi paikkansa Divarissa vielämällä otteluSARJAN puhtaasti 2-0. Hyvä Nurmo!
...
11/04/2016
vaikka jymy ei hirvesti johtopaikalla ollutkaan peleissä, niin kyllä nuo toisen pelin torjuntamäärät kuitenkin vähän näyttää suuntaa. Vastustajan maalivahdilla puolet enemmän torjunta. Todennäköisyydet alkaa sitten jo tulla vastaan, että joskus se helähtää verkkoonkin. Tuo että joukkueella on paljon rakentamista divarikautta varten taitaapi koskettaa koko lailla kaikkia joukkueita. Totta kai alempaa tulevalla on aina kirittävää paljon.
Töhö
11/04/2016
Pääkallo tiputti jymyn jo kahdesti.. käykää joskus kattomassa peliä "alasarjoja" tilastoista ja kuulopuheista on huono kirjottaa juttuja.
iippo
11/04/2016
"Faktalle" sen verran että ei varmasti SPV peluuta liigamiehiään SPV II:s farmis. Kyllä tässä on samalla kylällä ollut 2-divarin farmijoukkue tarjolla jo 6 vuotta.
Ilaskivi
12/04/2016
Spv II on ensi vuonna ennen kaikkea seuran omien A- ja B-junnujen joukkue höystettynä muutamilla miehillä. Farmia siitä ei saa tekemälläkään, eikä edes haluta. Vanhempia junioreita on niin paljon, ettei kaikki saa tarpeeksi peliaikaa omissa junioreissa. Miesten 2-div. on tasoltaan sopiva juuri näille pelaajille.
POHOJANMAA
15/04/2016
Petteri Nykky Superfinaalin aattona: "Aina tulee myös onnekkaita pomppuja niille, jotka ovat tehneet määrätietoisesti töitä

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.