Divarit

Kakkosdivariseuralla uskomaton kausi – Divari-nousu ilman yhtään sarjatappiota koko kaudella

10.04.
2016
25 Kommenttia
4
Divarit
FBC Turku palaa Divariin kahden vuoden tauon jälkeen. Arkistokuva: Salibandyliiga.

FBC Turku palaa Divariin kahden vuoden tauon jälkeen. Arkistokuva: Salibandyliiga.

Kakkosdivarin FBC Turku pelasi tällä kaudella todella hurjan kauden. Se voitti kaikki sarjaottelunsa tällä kaudella ja nousi Divariin. Kauden ainoan tappion se koki Tikkurilan Tiikereille Suomen Cupissa lokakuussa 2015.

”BeeCee” voitti runkosarjassa kaikki 18 otteluaan, minkä jälkeen se klaarasi lohkon sisäiset playoffit kahdella voitolla. Divari-karsinnoissa se kaatoi ensin Kirkkonummi Rangersin voitoin 2-0 ja sen jälkeen ratkaisevalla kierroksella Tampereen Soittorasian samaisin 2-0 -voitoin.

Divari-nousun ratkaissut Soittorasia-kamppailu päättyi tänään lukemin 7-3. Turkulaiset olivat ottelussa alusta asti askeleen edellä ja johtivat avauserän jälkeen jo 3-0. Toisessa erässä Soittorasia pääsi paremmin peliin mukaan, mutta kolmannessa turkulaiset menivät menojaan.

Turkulaisten paras pistemies oli Aleksi Havia kolmella syötöllään. Santeri Urponen teki kaksi maalia. Antti Kokko ja Tuomo Reponen nakuttivat tehot 1+1. Maalilla Christian Del Castillo napsi vakuuttavasti 27 torjuntaa. Aleksi Hänninen teki Soittorasian kaikki maalit.

Ottelussa sattui myös todella erikoinen tilanne, sillä Antti Kokon avausmaaliin syötön antanut Joonas Nurminen näki punaista juuri tuon maalisyötön takia. Nurmiselle vihellettiin 5+20 minuutin rangaistus, eikä häntä nähty enää kentällä. Syy tälle oli, ettei häntä ollut merkitty paperiseen ottelupöytäkirjaan.

Miesten Divari-karsinnat:
14:00 Blackbirds-HIFK 8-9 JA (HIFK Divariin voitoin 2-0) Ottelutilastot
17:00 Soittorasia-FBC Turku 3-7 (FBC Turku Divariin voitoin 2-0) Ottelutilastot
17:00 LeBa-96-Nurmon Jymy 6-7 JA (Nurmon Jymy Divariin voitoin 2-0) Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Terhi
10/04/2016
Jo toinen kerta tänä keväänä kuulemma kun Soittorasia käyttää tota käsinkirjoitettua pöytäkirjakämmiä hyväkseen. Noloa.
Kelon mies
10/04/2016
Mutta Erä Akatemiahan ei hävinnyt kaudella 2013-2014 yhtään ottelua, paitsi happeelle suomen cupissa? Herätys pääkallo!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sählysarjojen Rane
10/04/2016
Juu ja kuulemma nuo Soittorasian toimitsijat allekirjoittavatkin pöytäkirjan vierasjoukkueen puolesta. Tässä on pakko olla joku salaliitto!
Et
10/04/2016
Divarikarsinnan kolmas vaihe on divaria. Divarissa ja liigassa ei pidetä paperista pöytäkirjaa, vaan joukkueet toimittavat pelaajaluettelot, jotka tuomarit hyväksyvät allekirjoituksin. Virallinen pk on digitaalinen.
Sählyniilo
10/04/2016
Leba ei nouse koskaan. Joko ois aika potkia se Juri Mulkkonen pihalle
Poliisi(ko?) vai isäm maam puollustaja
10/04/2016
Jos pöytäkirjaa tarkastava henkilö osaa kirjoittaa, mutta ei lukea, niin oikea opinahjo löytyy poliisikoulusta. Toki, jos ei osaa laskea kahteenkymmeneen ja tarkistaa, että pelaajat löytyvät saattaa poliisikoulukin olla liian haastava opinahjo.
Terhi
10/04/2016
ET, miten sitten on mahdollista antaa rangaistus, kun pelaaja kuitenkin oli sähköisessä pöytäkirjassa?
Mika Välimaa
10/04/2016
Onneksi kuitenkin Soittorasia viimeksi nimenomaan pyysi / suosittelee kaikkia joukkueita jatkossa tarkistamaan pöytäkirjan ennen sen allekirjoittamista, kuten sääntöjen mukaan kuuluisi. Nimimerkillä: Kokemusta on!
Åbo
10/04/2016
Turkuun tänään kaks uutta divarijengiä! Miehissä FBC ja naisissa AFC Campus.
Hei Haloo
10/04/2016
Ei kai OIKEASTI kukaan allekirjoita pöytäkirjoja tarkistamatta ja ymmärtämättä niitä? Sehän vie minuutin...
Terveisin junnu-jojo.
Joksa
10/04/2016
Täss ensi kauden divarin järjestys runkosarjan jälkeen. Saa ottaa talteen.

1. NST
2. SB Vaasa
3. SB Welhot
4. HIFK
5. Blue Fox
6. LNM
7. Josba
8. Erä Akatemia
9. ÅIF
10. Steelers
11. FBC Turku
12. Karhut
13. Loviisa
14. Nurmin Jymy

Karhujen parhaat menevät Raumalle, Steelers hajoaa ja HIFK saa muutamia kovia jätkiä liigasta. Loviisastakin taitavat monet runkomiehet lopettaa.

Ensi kaudeksi play offsien jälkeen nousee HIFK, joka voittaa finaalissa NST:n. NST karsii Salbaa vastaan. Salba säilyy 3-2.
kalliomaa
10/04/2016
No karhujen parhaat tosiaan kirjottanu ko sopimukset et eivät mene raumalle. Ja kysymys kuka oikeesti haluaa raumalle pelaamaan
Cammio
10/04/2016
Hulmia huhutaan Sveitsistä Turkuun. Se vahvistaisi BC:n kakkosketjua jopa playoff-tasolle. Ja jos muutama Tepsissä ilman diiliä jäänyt tulee niin mahis vaikka mihin. Ervastia on ainakin kysytty.
Junnu#8
10/04/2016
On liian aikaista nyt spekuloida ensikauden D1varia. Jännä kesän aikana seurata ketä joukkueet saavat uusina pelaajina? Ja ketkä lähtevät pois? Steelersistä taitaa ainakin olla kysyntää ainakin Lammin suuntaan.
Cammio
10/04/2016
Spekulaatiot parhaita. Hulmin vaihtoehdot joko Turku tai Rauma, näin on kerrottu.
Tero Töyrylä
10/04/2016
Korjatkaa nyt jo tuota juttua, kun järkevät kommentitkin menee harhaan. Divarikarsinnassa mennään pääsarjasääntöjen mukaan täysin sähköisellä pöytäkirjalla, joka pelin jälkeen allekirjoitetaan. (Tai no, jos olen ymmärtänyt päivän tietotulvaa jälkeenpäin seuratessani, niin Oilersin ja Happeen liigapelissä toissapäivänä ei allekirjoitettukaan).
ET soittaa kotiin
11/04/2016
Se mikä merkitsee on mitä lukee pelaajaluettelossa jonka joukkue on toimittanut toimitsijoille. Se pitää olla allekirjoitettu joukkueen toimesta sekä pelaajien ja toimitsijoiden lukumäärä pitää ilmoittaa.
Tuomarit tarkistavat ennen peliä että lukumäärät täsmäävät.
Ankka
11/04/2016
Joukkueet toimittavat allekirjoitetut pelaajaluettelot toimitsijoille. He vertaavat pelaajaluettelossa olevia nimiä sähköisessä järjestelmässä oleviin nimiin. Jos on eriäväisyyksiä niin ne selvitetään joukkueenjohtajan kanssa. Näin sen pääsarjoissa pitäisi mennä.
Loppujen lopuksi se,mikä ratkaisee, on virallisessa pöytäkirjassa olevat nimet. Oli se pöytäkirja sitten sähköinen tai manuaalinen. Eli ei mikään pelaajaluettelo vaan pöytäkirja.
Jos kerran näissä peleissä mennään Divarin säännöillä, niin kysymys kuuluu,miksi edes pidettiin paperista pöytäkirjaa? Toimitsijoilla ei ollut tietoa,millä systeemillä mennään.
Cammiolle
11/04/2016
Hulmi pelaa Karhukoplassa ens kauden!
ANKALLE
11/04/2016
Miksi syyllistät toimitsijoita. Jos ei ole tullut muuta tietoa liitolta, niin samalla systeemillä mennään, kuin aikaisemminkin kaudella. Miten muilla paikkakunnilla toimittiin tässä divarikarsinnan viimeisessä vaiheessa? O_o
Jyrä
11/04/2016
Beecee tulee olemaan vahva, jos muutama täsmähankinta onnistuu. Paikallisvastustaja Wirmosta varmasti muutama mies tähtäimessä, esimerkiksi Vuorinen joka mättöi hurjan määrän maaleja viime vuonna putoajajoukkue Wirmossa.
Kili
11/04/2016
Vuorinen FBC:hen? Ihan yhtä todennäköistä kuin se, että Niituniskantien Sport Gardenilla pelattaisiin kesäolympialaisten koripalloa 2024.
Kikki Hiiri
11/04/2016
Näissä peleissä oli myös liiton asettelema ja palkattu toimitsijaesimies. Luulisi, että kyseinen henkilö tietäisi mitä pöytäkirjaa käytetään. Toimitsijoita tästä on turha syyllistää.
Tepsin äijä
11/04/2016
Onnittelut noususta BC!
Quatro Statsione
12/04/2016
Willit huhut kertovat, että FBC:n entinen divarimaalivahti-kettu Kaki on nähty kaivelevan veskarin kamoja vintin uumenista?..tuleekohan tryout-leirille maalivahtipuolelle säpinää??

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.