Ulkomaat

Kohonen pohtii paluuta Ruotsiin – ”Perheen mielipide etusijalla”

01.04.
2016
0 Kommenttia
0
Ulkomaat
Mika Kohonen pohtii paluuta Ruotsiin. Kuva: Anssi Koskinen

Mika Kohonen pohtii paluuta Ruotsiin. Kuva: Anssi Koskinen

SPV:n ja Mika Kohosen kausi Suomessa päättyi puolivälierävaiheessa Viikinkien pudotettua puolustavan mestarijoukkueen otteluvoitoin 4-1. Seinäjoen salibandy-ylpeyden punanuttuun täksi kaudeksi liittynyt, Suomen kaikkien aikojen salibandypelaaja Mika Kohonen pohtii nyt paluuta lahden taakse.

Kohonen kommentoi tulevaisuuttaan UNT.se-sivuston haastattelussa:

– Tavoittelen paikkaa Suomen MM-joukkueessa. Alkava kausi on kuitenkin tällä hetkellä täysin auki – ensin minun on neuvoteltava perheen kanssa, heidän mielipiteensä on etusijalla. En ole sulkenut pois mahdollisuutta Ruotsiin palaamisesta.

Kohonen lähti Storvretasta viime keväänä tylyllä tavalla, kun seuraikonin sopimusta ei uusittu. Hän ei kuitenkaan sulje pois paluun mahdollisuutta.

– Haluan pelata voittavassa joukkueessa. Olen puhunut paljon Strovretan pelaajien kanssa. Ikävä puoli viime keväässä oli, että asiasta liikkui paljon huhuja ja lähtöni syyt vääristyivät uutisotsikoissa.

Storvretan seurajohtaja Kim Knudsen on vähäsanainen kysyttäessä Kohosen paluusta:

– Emme ole puhuneet asiasta, enkä halua kommentoida enempää tässä vaiheessa.

Dalenin Urban Karlsson jatkaa Knudsenin linjalla, mutta kehuu Kohosta vuolaasti:

– Emme ole neuvotelleet Mikan kanssa. Pidämme hänestä erittäin paljon pelaajana ja hän on mahtava ihminen, mutta meihin ei olla toistaiseksi oltu yhteydessä. Hän mahtuisi ehdottomasti Daleniin, mutta emme ole toistaiseksi puhuneet asiasta.

Linköpingin urheilutoimenjohtaja Johan Fredriksson jatkaa muiden seurapomojen linjalla, mutta päättää vastauksensa arvoituksellisesti:

– Mika on erinomainen pelaaja, mutta meillä on ensi kaudeksi sopimukset neljän keskushyökkääjän kanssa. Lisäksi reservissä on laatupelaajia. Emme ole puhuneet asiasta, mutta koskaan ei voi tietää varmasti…

Lue myös:
Innebandymagazinet.se: Sportcheferna om att värva Kohonen
Innebandymagazinet.se: Mika Kohonen öppnar för återkomst till SSL
Pääkallo.fi: Mika Kohosen Storvreta-ura loppui tylysti – kiittää silti ruotsalaisseuraa kirjeessään

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.