Kulttipelaaja taisteli kevään Classicin ykkösketjussa, vaikka polven eturiside oli poikki

Kuva: Timo Mäkynen

Kuva: Timo Mäkynen
Kuva: Timo Mäkynen

Classicin historian ensimmäinen miesten Suomen mestaruus. Lassi Vänttisen upean uran ensimmäinen Suomen mestaruus. Kyllä maistuu siis.

Hieman mystinen Vänttinen ei haastatteluja tunnetusti kovin anteliaasti anna, mutta nyt aikaa oli monelle medialle. Pitkätukka antoi Superfinaalin jälkeen kommentteja myös Pääkallo.fi:lle – samalla selvisi myös huhutun polvivamman tarkka tilanne.

– Ihan hyvin pystyin pelaamaan, vaikka eturistiside on poikki. Varmaan kaksi, kolme kuukautta se oli rikki, Vänttinen kommentoi massiivinen polvituki kädessään.

– Nyt varmaan polvi leikataan sitten. Tulee vähän pitempi huili, Vänttinen lisäsi ja vakuutti, että peliura jatkuu.

Classic voitti Superfinaalissa Oilersin 8–2. Vänttiselle kirjattiin tehot 1+1. Pudotuspeleissä Vänttinen nakutti tehot 9+18=27. Edelle koko sarjan pörssissä ponnisti vain ketjukaveri Eemeli Salin 28 tehopisteellään.

– On hieno fiilis. 17 vai 18 vuotta tätä on kokeiltu. Onneksi tuli nyt. Ja nythän niitä voi putkeen ottaa, Vänttinen virnisteli.

4 comments

  1. Paljon Onnea ja kiitos upeasta pudotuspelisarjasta ???

  2. Vänä on kova äijä. Muutama vuosi vielä noin, niin pääsee robocop luokkaan Markus Ketosen kaveriks 😀

  3. Onnittelut hienosta kaudesta mutta vaikka lekuri en olekaan niin hieman skeptinen olen sen suhteen että eturistiside olisi poikki, olisiko kuitenkin vaikka repeämä tai muuta? Ei muuten mutta kun oma eturistiside meni poikki niin jalka oli sen 3kk ennen leikkaukseen pääsyä täysin spagettia ja niin järkyttävän kipeä ja turvoksissa kuin jalkapallo olisi laitettu polven sisään, ettei edes normaalia kävelyä saati sitten pelaamista olisi voinut ajatellakaan. Homma oli siis vamman suuruuden takia vain mahdotonta, vaikka mitä puudutusta ja tukia olisi käyttänyt. Mutta anyway,kova kaveri millä tahansa mittarilla mitaten!