Juniorit

Kunnon katsomoilla varustetut hallit tiukassa – Itä-Helsinkiin uusi salibandyn tapahtuma-areena

21.04.
2016
16 Kommenttia
14
Juniorit
Arena Centerillä on kolme toimipistettä Helsingissä: Myllypurossa (kuvassa), Hakaniemessä ja Ruskeasuolla.

Arena Centerillä on kolme toimipistettä Helsingissä: Myllypurossa (kuvassa), Hakaniemessä ja Ruskeasuolla.

Helsingissä ei todellakaan ole liikaa kunnon katsomoilla varustettuja salibandyhalleja. Arena Center uudistaa tilojaan kesän aikana ja osana muutostöitä rakentaa Myllypuron toimipisteeseen tapahtuma-areenan.

Erilaisten muutostöiden seurauksena Arena Centerin Myllypuron toimipisteen yhden kentän katsomokapasiteetti tulee kasvamaan yli 500 katsojaan.

– Arena Center on Suomen suurin sisäpalloiluturnausten järjestäjä ja toteuttaa vuosittain noin 30 erilaista omaa urheilutapahtumaa. Tapahtuma-areena tulee palvelemaan tarpeitamme erinomaisesti, Arena Centerin toimitusjohtaja Petteri Bergman kertoo tiedotteessa ja jatkaa:

– Areena antaa mahdollisuuden seuroille järjestää yksittäisiä ottelutapahtumia esimerkiksi divaritasolla. Katsomokapasiteetti riittää käytännössä kaikkeen muuhun paitsi miesten liigaan.

Tapahtuma-areenan katsomoiden ja yleisen viihtyvyyden lisäksi kenttäalueen kiinteään valotehostetekniikkaan ja äänentoistoon tullaan panostamaan.

Kesän aikana Arena Center aloittaa myös kaukaloiden uusimisen. Uudeksi kaukaloksi on valittu Fat Pipen vasta markkinoille tullut Grande-kaukalo, joka tulee myös uudelle tapahtuma-areenalle. Vahvistetuilla seinämillä varustettu kaukalo on suunniteltu kestämään salibandyhallien kovaa käyttöä. Muovirunkoinen kaukalo on myös aiempaa turvallisempi ja se tarjoaa tasaisemman pompun.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Heikki
21/04/2016
No mutta hienoa. Siellähän on valmiiksi mahtavat parkkialueet niin on helppoa pysäköidä kun menee pelejä katsomaan.
Kaikille heikeille...
22/04/2016
Metrolla pääsee melkein perille asti ja jos ei jaksa kävellä niin mittarilla siitä M-aseman vierestä suoraan ovelle.
Heikinheikinheikki
22/04/2016
Ottakaahan uudesta Tiger Sport areenasta mallia noiden katsomoiden suunnitteluun. Rauhallisen äänimaailman voi kopioida samasta paikasta.
hessu
22/04/2016
Joo tolppiin pysähtyy isompikin kaveri.
Iso hessu
22/04/2016
Joo ja mukavat penkit mahdollistavat pääsylippujen myynnin paikoittain ennakkoon.
Hopo
22/04/2016
Myllikässä pitäis akustiikkalle tehdä myös jotain. Junnut treenaa kalliilla tuntitaksalla kentillä, joissa valmentajan puhe katoaa kaikuna kattoon. Näin itä-Helsingissä kehitetään tulevaisuuden toivoja.
hessu
22/04/2016
Joo ja vois vähentää pukuhuoneita
S7
22/04/2016
Isoja turnauksia lukuunottamatta paikan saa helposti, aina! Ja joo kaikkea pitäis saada, mutta se sitten maksaa. Yksityinen halli ei saa verovaroista hyötyä, joten sen mukaan pitää mennä... Pukuhuoneita on myös peruskäyttöön ihan tarpeeksi, mutta ison kapasiteetin turnauksissa pitää vaan kestää se--> pelkästään noiden takia tuskin rakennetaan lisää... Hyvä uutinen isommalla katsomolla varattu kenttä, junnujen sm-matseja tällä varmaan havitellaan ja niitä tullaankin saamaan tonne..
Autoilija
22/04/2016
Hienoa jos katsomotilaa tulee lisää mutta p-tilaa tarvittaisiin kyllä myös, jos haluaa saada tuonne katsojia. Ääni on toinen ongelma. Pukuhuoneita on tarpeeksi. Kahvion "turha" lenkki pois.
Kuulolla ollut
22/04/2016
Mitä olen kuullut ja ymmärtänyt, seiniä siirrellään ja tilaa akustoidaan yms. Eli eiköhän tuosta ihan hyvä tila tule! Ja sitä paitsi, helpotusta tarvitaan SM-pelikelpoisten tilojen puutteeseen. Ei aina olla ihmiset niin negatiivisia. Parannus tämä on hallitilanteeseen, ihan varmasti #posinkautta
Joo
22/04/2016
Tosiupee paikka. Useat aluelopputurnaukset ja muutkin pelit tuolla on tullut seurattua. Elämys on ollut tarjottu mahdollisuus aina pelien jälkeen keskustella pelin kulusta jonottaessani maksamaan parkkipaikka. Tämän elämyksen lyö autenttisen kahviostoppikierroksen ohella ympäristön koiraystävällinen ympäristö - siis villakoiraystävällinen. Eipä ole siivoojia kyykytetty.
23/04/2016
Tiger on huonointa mitä Uudenmaalle on aikoihin tullut
Eilen paikalla
24/04/2016
Toivottavasti parantavat ilmastointia. Eilen taas happi loppui. Parkkipaikkatilanne alueella on naurettava. Onneksi henkilökunta on aina ollut ystävällistä.
Heikki
24/04/2016
KAIKILLE HEIKEILLE jo tuossa ivallisesti ohjeistikin meitä hölmöjä. Ongelma ei ole parkkipaikkojen olematon määrä, vaan meidän hölmöys. Meidän pitää tulla metrolla ja laiskoimmat sitten taksilla loppumatka. Se on juuri se oikea tapa kieltää ongelma ja syyttää käyttäjiä. Se on pojat aivan turha rakentaa niitä katsomoita. Ei tänne kukaan tule kun ei ole parkkipaikkaa.
Pena
24/04/2016
Se Olisi vielä hienoa kun yleisökin löytäisi paikalle joskus edes! vai eikö ole tähänasti kelvannut...
Kenttämestari
05/09/2016
Onkos tää uus remontti jo tapahtunu? Ku missään ei oo mitään kuva tai video matskuu tai konkreettista tietoa. Hyvä uudistus ja hienoa että saadaan pk-seudulle lisää uusia halleja, jotka mahdollistuu isoille peleille.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.