Liigat

Kuva: Liigapelaaja sai osuman silmään – ei pystynyt pelaamaan, koska ei nähnyt mitään

03.04.
2016
2 Kommenttia
2
Liigat
Joonas Kaasalaisen peli jäi sunnuntaina kesken. Kuva: Olli Laukkanen

Joonas Kaasalaisen peli jäi sunnuntaina kesken. Kuva: Olli Laukkanen

Esport Oilersin ja Happeen välisessä Salibandyliigan neljännessä välieräottelussa nähtiin hurja törmäys. Happeen Joonas Kaasalaisen ja Oilersin Rasmus Markelinin päät kolahtivat yhteen.

Törmäyksen pääasiallinen aiheuttaja oli Kaasalainen, joka myös otti tilanteessa lopulta enemmän osumaa. Molemmat lepuuttivat itseään tällin jälkeen matossa, mutta Markelin pystyi jatkamaan pelaamista ja Kaasalainen ei.

Joonas Kaasalainen, mitä ihmettä tapahtui?
– Kaveri sai vastahyökkäyksen, juoksin kovaa takaa oman kaverin iholle, liukastuin ilmeisesti lapaan, kaaduin ja törmättiin. Kovaa kyllä tulin tilanteeseen, se täytyy sanoa, Happeen kolmosketjun duunarisentteri selosti Pääkallo.fi:lle.

– Silmäkulma turposi samantien umpeen ja sain vielä jäähyn tilanteesta, Kaasalainen jatkoi.

Kaasalaiselle tuomittiin jäähy vaarallisesta pelistä ajassa 23.11. Itse hän ei rangaistustaan käynyt lusimassa, sillä hän ei ollut enää pelikunnossa.

– Yritin päästä pelaamaan, päätä ei särkenyt yhtään, mutta en yksinkertaisesti enää nähnyt mitään. On hankala pelata, kun ei näe mitään, Kaasalainen veisteli.

Tapiolan Urheiluhallissa kuulutettiin tällin jälkeen paikalle lääkäriä. Sellainen myös löytyi hallista.

– Parikin lääkäriä kävi katsomassa. Itse silmä on kunnossa, turvonnut vain. Huomenna toki pitää mennä lekuriin, jos tilanne muuttuu.

Kaasalaisen loukkaantumisen lisäksi Happee sai myös tuloksellisesti kovan takaiskun, sillä Oilers voitti tiukan ja vauhdikkaan kamppailun jatkoajalla lukemin 4–3. Ratkaisun tuikkasi ajassa 64.25 Casper Pfitzner Matias Kaartisen syötöstä Happee-viisikon nukkuessa pahasti.

Kuva: Olli Laukkanen

Kuva: Olli Laukkanen

Oilers johtaa nyt välieräsarjaa jo voitoin 3–1. Espoolaiset ovat siis vain voiton päässä Superfinaalista. Sarja jatkuu keskiviikkona Jyväskylässä.

– Aika paljon virheitä meillä tänään. Jatkoaika oli meidän kannalta katastrofi. Oikeastaan kolme erää olivat tasaisia ja sitten kaveri vei täysin jatkoaikaa, Kaasalainen pohti.

– Nyt on pakko ottaa voittoja, se on melko yksinkertaista. Silloin ollaan toki yleensä voitettu, kun on ollut pakko voittaa.

Vielä viimeiseksi on kysyttävä hiuksista. Joukkuekaverisi Kasperi Kantonen järkytti TPS-sarjassa erikoisella tukkaratkaisullaan. Sinä teit saman viime keväänä ”kasvitukalla”. Miten kommentoit Kantosen kuontaloa?
– No, kommentoin siten, että itseasiassa Kantosen kanssa yhdessä mietittiin hänen tukkaansa. Annoin vähän vinkkejä. Pitää ehkä vielä laittaa kampoihin. Jos me tästä ne kolme voittoa otetaan, niin ihan varmasti keksin sitten jotain, Kaasalainen lupaili.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Timppa
03/04/2016
Tikan poikittaisesta joka myös näkyy kuvassa tuskin lisäsanktioita koska kyseessä Happeen pelaaja. Vai mitä sanoo Wahe?
Ja Espoo inisee
05/04/2016
Eikös tää musta silmäinen saanut rangaistuksen koska törmäsi "Öljymieheen" vaikka tilanne näytti vahingolta. Joo mutta poikkari olisi pitänyt ottaa pois ennen sitä ja tämä jättää viheltämättä. Mutta huomasitko lindforssin kulma tilanteen kun ajoi takaa polvella kaverin reiteen? Olisko pitänyt viheltää?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.