Liigat

Kymmenen SM-mitalin tähtipuolustaja mestaruushumussa: ”Tämä on nyt nähty”

16.04.
2016
0 Kommenttia
6
Liigat
Kuva: Salibandyliiga

Kuva: Salibandyliiga

Naisten salibandyfinaalin jälkeen Hartwall Arenalta pukukopin suojiin käveli liikuttunut, mutta onnellinen Laura Kokko. NST-puolustaja vahvisti Pääkallo.fi:lle tehneensä viimeisen palveluksen kentällä rakastamalleen seuralle.

– Eiköhän tällaiseen ole hyvä päättää nämä pelit. Tämä on nyt nähty, Kokko sai sanottua.

– Lopettamista on mietitty jo monta kertaa ja kerran kokeiltukin. Kun saatiin näin huikea jengi kasaan, niin lähdin vielä mukaan.

Lappeenrannasta oli saapunut iso joukko faneja seuraamaan finaalia, eikä heidän tarvinnut pettyä. NST voitti finaalin 3-2. Mestaruuden ratkeamisen jälkeen Kokko halasi eturivissä seisseitä ja silmin nähden liikuttui tilanteessa.

– Halasin vanhoja ystäviä, jotka olivat mukana voittamassa mestaruutta jo 2006, tätä meidän NST-perhettä, Kokko hehkutti.

Kokolle merkittiin syöttöpiste ottelun avausmaaliin, kun Juuli Hakkarainen siirsi maalin edestä Kokon laukauksen maaliin. NST ei menettänyt johtoaan missään vaiheessa ottelua.

Kuva: Anssi Koskinen

Kuva: Anssi Koskinen

SM-mitali oli Kokolle jo peräti kymmenes, mutta mestaruus vasta toinen. NST:n ensimmäisestä mestaruudesta ehti vierähtää kymmenen vuotta.

– Tämä maistuu aivan yhtä hyvälle. Superfinaali oli valmistautumisessaan erilainen, mutta minulla oli kokemusta tästä jo Ruotsista. Tässä on erilaista hekumaa, eikä ole kotietua kummallekaan.

NST ei jää Helsinkiin juhlimaan mestaruutta.

– Jää nähtäväksi mitä me oikein keksitään. Lähdetään tästä Lappeenrantaan, se on meidän paikka, Kokko painotti.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Timo Mäkynen
Timo Mäkynen
Twitter: @tirsamaa

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.