Divarit

Lahden ykkösseura salibandyssä vankisti taustojaan

04.04.
2016
0 Kommenttia
4
Divarit
Miesten puolella PHSB pelaaa kakkosivarissa. Joukkue oli mukana nousukarsintojen ensimmäisessä vaiheessa, mutta VehVe lähetti PHSB:n laulukuoroon. Naisissa PHSB yrittää nousua ykkösidivariin. Karsinnat ovat vielä kesken. Kuva: www.anttisihlmanphoto.com

Miesten puolella PHSB pelaaa kakkosivarissa. Joukkue oli mukana nousukarsintojen ensimmäisessä vaiheessa, mutta VehVe lähetti PHSB:n laulukuoroon. Naisissa PHSB yrittää nousua ykkösidivariin. Karsinnat ovat vielä kesken. Kuva: www.anttisihlmanphoto.com

Jari Koskinen on nimetty Päijät-Hämeen Salibandyseuran urheilutoimenjohtajaksi. Koskinen on toiminut PHSB:n valmennuspäällikkönä seuran perustamisvuodesta 2012 lähtien. Nyt toimenkuva laajenee huomattavasti, kun hänen tehtäviinsä kuuluu muun muassa pelaajasopimusten tekeminen ja joukkueenjohtaminen miesten edustusjoukkueessa.

– Tehtävääni kuuluu myös parantaa pelaajaputkea junioreista kohti edustusjoukkueita. Ja vaikka toiminkin miehissä joukkueenjohtajana, ei tässä yksin olla liikkeellä, vaan tarkoituksena on rakentaa vahva tiimi siihen ympärille. Lisäksi pitää myös muistaa, että ihan yhtälailla pyrimme kehittämään myös naisten edustusjoukkueen toimintaa, Koskinen kommentoi seuran tiedotteessa.

Urheilutoimenjohtaja kertoo, että tällä hetkellä miesten ja naisten edustusjoukkueisiin rakennetaan runkoa Lahden ja lähialueiden pelaajista kohti tulevia vuosia.

– Kyllä jokaiselle kaudella meidän pitää asettaa tavoitteet nousuun. Urheilussa ei voi tyytyä sellaiseen, että pysytään vain tällaisella tasolla koko ajan, Koskinen sanoo.

Koskisen lisäksi PHSB kiinnitti toisen tärkeän miehen taustoille. Meritoitunut Keijo Matilainen jatkaa seuran toiminnassa. Matilaisen vastuulla on jatkossakin seuran taitovalmennusryhmän valmentaminen. 43-vuotiaan Matilaisen taitovalmennusryhmässä on mukana 21 kenttäpelaajaa ja kolme maalivahtia.

Tammikuussa julkaistussa Suomen isoimpien salibandyseurojen listauksessa PHSB oli sijalla kahdeksan. Pelaajia seurassa on yli 650.

Lue lisää lahtelaisesta salibandystä:
Lahdessa rakennetaan uudenlaista nousua salibandyn saralla: ”Laji voi täällä paremmin kuin koskaan”
Kortteliliigan merkitys on monenkirjava: ”Lahdessa on ollut suhteellisen vähän liiton sarjoissa pelaavia joukkueita”
Kommentti: Miten on mahdollista, että pikkupitäjä Lammilta tulee menestyvä joukkue ja Lahdesta ei?

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.