Maajoukkueet

Naisten maajoukkue julkaistiin – 33-vuotias Classic-puolustaja ensi kertaa mukana

01.04.
2016
41 Kommenttia
2
Maajoukkueet
Minna Kallio debytoi naisten salibandymaajoukkueessa Sandvikenin EFT-turnauksessa. Kuva: Jari Turunen

Minna Kallio debytoi naisten salibandymaajoukkueessa Sandvikenin EFT-turnauksessa. Kuva: Jari Turunen

Hakametsän upeatunnelmaisesta, mutta katkeraan rangaistuslaukaustappioon päättyneestä MM-finaalista on vierähtänyt neljä kuukautta. Hienosti onnistuneen MM-kotikisaprojektin jälkeen naisten maajoukkue on uuden äärellä.

Maajoukkueen päävalmentajaksi nimitettiin helmikuussa Lasse Kurronen ja uuden valmennustiimin täydensivät Irina Peltola sekä Markus Huhtimo.

Katseet on käännetty kohti Slovakiassa joulukuussa 2017 pelattavia MM-kisoja. Ensimmäinen uuden projektin tapahtuma on 22.-24. huhtikuuta Ruotsin Sandvikenissa pelattava EuroFloorball Tour-turnaus. Uusi maajoukkuejohto valitsi mukaan Tshekkiä, Sveitsiä ja Ruotsia vastaan pelattaviin otteluihin 18 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia.

– Lähdimme rakentamaan tämän projektin ensimmäistä tapahtumaa Tampereen MM-joukkueen pohjalle. Edellinen tiimi teki hienoa työtä joukkueen kanssa, mikä meni senttimetriä vaille täydelliseen päätökseen. Luonnollisesti haluamme jatkaa tuosta. Ihan kaikkia pelaajia emme saaneet mukaan, joka taas avaa näytön paikkoja muun muassa viime metreillä kisoista tippuneille pelaajille, taustoittaa valintaprosessia maajoukkueen tuore päävalmentaja Lasse Kurronen.

Seitsemän uutta pelaajaa MM-kisojen jälkeen

MM-kisajoukkueeseen verrattuna EFT-turnauksessa maajoukkuepaidan pukee päälleen seitsemän uutta pelaajaa. Yleisön silmiin suurin muutos kisajoukkueeseen löytyy maalivahtiosastolta. Suomen pitkäaikainen luottovahti Jonna Mäkelä ei ole mukana, vaan torjuntavastuun jakavat Ruotsin liigassa pelaavat Rönnby IBK:n Laura Loisa ja juuri välieriin edenneen Endre IF:n Liisa Kokkonen.

Joukkueen ainoa ensikertalainen on Classicin ykköskentän tukipilareihin kuuluva, jo yhdeksättä kautta naisten liigaa pelaava Minna Kallio. Kokkosen ja Kallion lisäksi muita uusia pelaajia MM-joukkueeseen verrattuna ovat Juuli Hakkarainen, Tuuli Huuskonen, Laura Manninen, Hanna Sipiläinen ja Gitta Suominen.

– Kesäkuun alkupuolella (12.-14.6.) pidämme isomman leirin Eerikkilässä, johon tullaan kutsumaan noin 35 pelaajaa. Tällöin näytön paikkoja avautuu enemmän uusille pelaajille. Lisäksi heinäkuussa pelataan opiskelijoiden MM-kisat Portugalissa, joka on myös oiva näyteikkuna pelaajille, jotka eivät ole vielä maajoukkueympyröihin nousseet, kertoo Kurronen projektin jatkosta.

EFT-turnaus pelataan huhtikuun lopussa 1600 henkeä vetävässä Göransson Arenassa, joka sijaitsee Sandvikenin kaupungissa vajaan kahden tunnin päässä Tukholmasta.

Suomen ottelut EFT-turnauksessa

Perjantai 22.4.
klo 17 Suomi – Sveitsi

Lauantai 23.4.
klo 16 Tshekki – Suomi

Sunnuntai 24.4.
klo 14:40 Ruotsi – Suomi

Suomen naisten EFT-joukkue
(nimi, ikä, seura, maaottelut ja pisteet niissä)

Maalivahdit
Liisa Kokkonen, 26, Endre IF (SWE) 40, 0+1=1
Laura Loisa, 24, Rönnby IBK (SWE) 49, 0+0=0

Puolustajat
Silja Eskelinen, 22, SB-Pro 16, 4+3=7
Minna Kallio, 33, Classic 0, 0+0=0
Mia Karjalainen, 28, NST-Lappeenranta 65, 10+16=26
My Kippilä, 19, Rönnby IBK (SWE) 17, 2+8=10
Laura Manninen, 22, Pixbo Wallenstam (SWE) 28, 1+5=6
Sanni Nieminen, 24, Classic 13, 2+0=2
Hanna Sipiläinen, 26, Classic 17, 3+2=5
Gitta Suominen, 28, Happee 11, 0+0=0

Hyökkääjät
Eliisa Alanko, 27, Classic 84, 58+17=75
Ella Alanko, 26, Classic 40, 9+11=20
Juuli Hakkarainen, 26, NST-Lappeenranta 9, 5+3=8
Laura Hietamäki, 24, SB-Pro 7, 1+0=1
Tuuli Huuskonen, 24, Tapanilan Erä 4, 2+0=2
Kristiina Kauppila, 24, Classic 61, 12+17=29
Elina Kujala, 29, SB-Pro 106, 46+37=83
Karoliina Kujala, 29, SB-Pro 93, 33+32=65
Jaana Lirkki, 25, NST-Lappeenranta 17, 4+5=9
Nina Rantala, 27, Classic 46, 19+27=46

Lasse Kurronen päävalmentaja
Markus Huhtimo valmentaja
Irina Peltola valmentaja
Kaarina Salomaa joukkueenjohtaja
Jouni Hämäläinen hieroja/huoltaja
Heidi Härkönen hieroja/huoltaja

Teksti: Salibandyliiton tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
apua
01/04/2016
Hyökkääjäosastoa ihmettelen. Lirkki ja Kauppila olivat TODELLA huonoja joulukuun kisoissa, eikä Eliisa Alankokaan vakuuttanut. No josko kesällä löytyisi jo uusia nimiä näiden tilalle?!
Mäkelä on iso menetys maalilla, tolla hyökkäyspäällä hävitään vielä Tsekeille ja Sveitsillekin. Voi voi.
joo
01/04/2016
Nyt mennään kyllä hyökkäyspäässä hentosella materiaalilla, Kauppia ja Pöllästä tulee vielä monta kertaa ikävä.
Samaa mieltä että NYT ois aika kokeilla uusia nimiä ja nuoria tulokkaita ja jättää näitä edelliskisojen epäonnistujia rohkeasti pois.
BJBG
01/04/2016
Voi, voi! Tässä tämä Lassen linja näkyy ihan kättelyssä! Hieroja ihan omasta takaa ja ikäneidot jyllää - nakkien juuli voi punnertaa maalinkulmalle ja katsokaa Ruotsin kookoonpanoja ja ikärakennetta - mutta ihan sama! EFT:n jälkeen mahdollisuus korjata kurssia! Vastahan kisat on kahden vuoden päästä :)
samaa mieltä
01/04/2016
Yhdyn kaikkiin edellisiin.
Ja nyt oikeesti, Lirkki, Kauppila, iso-Alanko ulos. Ne vaan oli viime kisoissa kauniisti sanottuna huonoja. Lirkki noista ehdottomasti vielä se huonoin.
Kujaloilla alkaa ikä painaa, ja koko tää jengi on 2 vuoden päästä lähempänä kolmeakymppiä, paitsi ne, jotka on jo yli.
Oikeesti pliiis ottakaa nuoria lahjakkuuksia kasvamaan tohon hommaan nyt, eikä sitten kun on jo myöhäistä! Ei pysty muuten kisoja silloin seuraamaan kun hävettää jo valmiiksi liikaa.
Tiina
01/04/2016
Mitäs jos tehtäisi näistä parikymppisistä liigassa pelaavistä virtuooseista b-maajoukkue ja katsottaisi miten käy?
jokke
01/04/2016
Hyvä idea Tiina, mutta mun puolesta niistä kannattais tehdä suoraan se A-maajoukkue! :) Ja jättää edellisistä kisoista vaan ne muutamat supertähdet nuori Alanko-Rantala-Pöllänen-Kauppi-Kujalat, eikä perustaa uutta joukkuetta siihen että se olisi melkein sama kuin joulukuun kilpailuissa, ettei kelleen vaan tule paha mieli kun niitä ei nyt enää toista kertaa valittukaan.
Kalle
01/04/2016
Tän hyökkääjälistan nähtyään Ruotsi voi lähettää skaboihin kakkosmiehityksen ja Sveitsi ja Tsekki tuulettaa varmoja hopea- ja pronssisijoja.
BJBG
01/04/2016
Kyllähän te kaikki Lassen tunnette....
Ville
01/04/2016
Lassea viedään ja kovaa. Irina valmennukseen ja kas kas Sipiläinen ja puoli familya ryhmässä. Hannaahan Irina ylistänyt maan parhaaksi puolustajaksi. Valinta kisoihin siltä osin jo selvä.
Tiina
01/04/2016
Jokainen joka MM-kisoja seurasi näki kuka on Suomen ykköspuolustaja - Silja Eskelinen ja se on siinä!
S7
01/04/2016
Eli pitäis vaihtaa voittava joukkue? Savolainen todisti tänään, että oikeilla dumareilla meijän naiset ois olleet mestareita!!
noo
01/04/2016
Nooo... En ihan tohonkaan lähtis. Mutta ikävä totuus on se, että yks minkä kukaan ei ois suonu vaihtuvan vaihtuu ihan omasta halustaan, eli maalivahti.
Ei ois Suomi pärjänny Ruotsia vastaan ollenkaan noin hyvin ilman Mäkelää.
Eli täytyis reagoida nyt muuallakin, vahva tukipilari poissa.
Osa hyökkääjistä (Lirkki pahiten) oli ihan kuutamolla koko kisat. Ei ois varaa pitää semmosia matkassa kun uuttakin olis kasvamassa.
Ihmettelijä
01/04/2016
Oliskohan nuoret valmistautumassa nuorten MM-kisoihin, eivätkä siks oo tässä ryhmässä?? Tuli vaan mieleen
Taikurinhatusta
01/04/2016
Soraääniä kuuluu, mutta hyvin vähän nimiä näkyy. Ketä hyökkääjiä tilalle? Tyttöjen majuun mahtuvat keskittyvät U19-kisoihin ja loukissa huhujen mukaan ainakin Pöllänen ja Uljua.
Ei varsinaisesti liikaa tunnu olevan valinnanvaraa..
niilo
01/04/2016
Onpas Lirkki päässyt pahasti jonkun ihon alle. Liekö hän kilpasisaria maajoukkuepaikasta?
Kalle
02/04/2016
No itse olen mies, enkä kisaa näistä paikoista, mutta näihin edellisiin on jatkettava, että sanottava on että ihon alla tai ihon päällä, niin minunkin mielestäni Lirkin esiintyminen MM-kisoissa oli liian vaatimatonta. Itse en ole sitä mieltä, että oli ainoa epäonnistuja, mutta ei kyllä mikään onnistujakaan, siitä varmaan kaikki kisoja seuranneet voivat olla samaa mieltä. Taitaa siinä joku perheenjäsen olla puolustelemassa ;)
Kyllä kai hyökkääjältä nyt arvokisoissa sopisi maaleja odottaa? Se kenttä oli valitettavasti joukkueen huonoin, mutta ei varmasti yhden ihmisen syytä.
Hassua, jos ei nimiä saa mainita, ei tuossa aiemmin minusta vielä mihinkään asiattomuuksiin kukaan mennyt.
Apua
02/04/2016
Joo minullakin ainoastaan huono pelaaminen menee ihon alle!
Eloveena
02/04/2016
Nyt täytyy kyllä kommentoida poikkeuksellisesti, sillä onhan tämä joukkue aivan farssi. Kisojen onnistujat(kauppi, ukkonen ja Mäkelä ) kun olisivat olleet pois viime kisoista,niin olisi tulossa ollut todella näkyy aika erilainen. Joten miksi sama hävinnyt joukkue jatkaa...Rantala, Ella A ja pakkikalusto kuuluukin olla joukkueessa, muuten vaihtoon,lirkki etunenässä.tilalle Saario, Laura Rantanen, pss: n likkoja. SSRA:statukseesi tulee varmasti myös loistavia maju pelaajia, tsiikatkaas Henriikka Keinästä ym ym
Jokke
02/04/2016
Komppaan Eloveenaa!! Täsmälleen noin.
Sillä lisäyksellä, että Pöllänen pidetään!
Tossa muuten tuli paljon hyviä nimiä, kun niitä uusia ehdokkaita kyseltiin! :)
S65
02/04/2016
Huhuu... Junnut valmistautumassa mm-kisoihin, siksi pois tästä EFT-turnauksesta. Pölläsellä taas polvesta ristisiteitä poikki eli pitkä huili taas edessä. Ja Lirkin maalittomuus... Teki finaalissa maalin. Ihmiset, ihmiset... Katselkaa ensin miten uusi projekti lähtee rullaamaan. Sitten vasta tänne sukulaiset ja kaverit ruikuttamaan valinnoista... Ja faktan kautta. Itseä ihmettää päävalmentajan valinta. Nuori kaveri, joka ei ole päävalmentajana ikinä voittanut mitään....
kyllä kiinnostaa
02/04/2016
mielenkiinnolla seuraan tätä uutta projektia. Sitten kun tyttöjen kisat on ohi niin odotellaan nuorison ryntäystä joukkueeseen.
Mielenkiintoista on myös huhu että aika monta maajoukkueen portteja kolkuttelevaa pelaajaa olisi saanut puhelun lappeenrannan suunnalta. Kyselty vähän tulevaisuuden suunnitelmia ja pelikuvioita. Sitten vihjailtu että eräässä etelä-karjalaisessa joukkueessa on hyvä mahdollisuus ottaa seuraava steppi omalle peliuralle.
kalle
02/04/2016
Se että joku hyökkääjä onnistuu pitkässä turnauksessa tekemään YHDEN maalin, ei musta riitä siihen että pitäis automaattisesti olla jatkopaikka majussa. Vaatimatonta pelaamista kaikin puolin.
Pölläsen loukki on ikävä uutinen, hänelle ja hänen taidoilleen olisi tilausta.
Sehän se somaa onkin, jos tää menee tähän, että uusia tyttöjä ei kokeilla lahjojen perusteella vaan sen mukaan, mihin seuravaihdostoiveisiin he suostuvat... Toivottavasti ei näin, sillä tavalla ei seuraavia kisoja voiteta.
PASI
02/04/2016
Se, että täällä muutamaa pelaajaa dissataan, niin sanokaa nyt ihmeessä, että ketä tilalle!?! Joo, Saario ja Rantanen mainittu, Saario taitaa keskittyä vielä junnu-kisoihin ja Rantasen pelikovuus ja nopeus ei vaan riitä.

Ja vielä niihin MM-kisoihin. Suomi pelasi niissä oikeasti kolme kovaa peliä: SUI, CZE ja SWE. Niissä kaikkien haukkuma Lirkki nakutti tehot 1+3. Myös haukuttu Hannonen teki 2+1. Vertailuksi voidaan laittaa vaikka K.Kujala 1+2, E.Kujala 2+0. Ja vielä ne Classicin "yli-ihmiset": Rantala ja Alangot YHTEENSÄ 0+0. Mainitaan nyt vielä Pöllänenkin ennen kuin Familyssa älähetään, 4+0.

Mutta sitä en tuossa Lirkin dissaamisessa ymmärrä, kun kyseessä kuitenki nuori tyttö, 25v, ja pelasi ensimmäiset naisten mm-kisat pahimmassa mahdollisessa paikassa, kotikisat. Ja oli varmasti itse eniten pettynyt esityksiinsä, mutta jos vähänkään naistenliigaa on seurannut, niin tietää että tyttö osaa kyllä pelata. Joskus kisat voi mennä perseelleen, mutta niin ne meni vanhemmalta Alangoltakin, jolla kuitenkin jo monet kisat takana.

Joten annetaan nyt nuorille aikaa ja eiköhän siellä naisten seuraavissa maajoukkuepeleissä ole jo mukana nämä nuorten tähdet (Pöllänen, Kaupit, Saario) ja muitakin uusia nimiä! Tosin maalivahtipuolelle ei vaan korvaajaa taida löytyä moneen moneen vuoteen.
Make
02/04/2016
Jännät keskustelut täällä käynnissä.
Joo dissauslinjalle ei olisi hyvä lähteä. Toisaalta pelaajavalinnoista pitää voida saada keskustella.
Mutta se, mikä tuossa viimeisimmässä kommentissa vähän särähti korvaan, noin yleisesti, on tuo 'ettei nyt kelleen tulisi paha mieli' ajattelu. Että jos pelaaja, kuten edellinenkin kommentoija myöntää, pelaa huonot kisat, pitää hänet kuitenkin automaattisesti valita mukaan, koska hän on itse eniten pettynyt. Sen ei vaan pitäisi mennä niin. Kaikkilla suomalaisilla oli kotikisat, mukana oli paljon nuorempia ensikertalaisakin, jotka onnistuivat huikeasti. Syntymävuoden perusteella Lirkki olisi seuraavissa MM-kisoissa jo 27, en pidä sitä tähän lajiin kovin nuorena ikänä. Hän nyt vain on yksi esimerkki siitä, että kuinka paljon niitä mahdollisuuksia pitää yksittäiselle pelaajalle antaa, ja kuinka paljon taas olisi kannattavaa kokeilla uusia, nuoria, jopa aluksi pienellä riskillä. Tämä linja olisi hyvä miettiä. Koska vielä sanottava, naistenliigan seuraajana, että viimeistä paria peliä lukuunottamatta koko tämä kausi on ollut Lirkillä heikko, ei runkosarjassa pärjännyt pistevertailussa edes suurimmalle osalle omaa tiimiään. Mutta koska maju-paikan on taas seuraaviinkin peleihin saanut, kuuluu asiaan ajatella, että se on ansaittua ja pulinat pois.
Vanhemman Alangon kohdalla jotain samaa siinä mielessä, että maju-paikka ei perustu ainakaan tämänhetkisiin esityksiin - vanhalla maineella luistellaan. Mutta hänet taas pidetään mukana, koska on aikanaan ollut yksi parhaista.
Hannonen taitaa olla jättäytynyt/jätetty pois jo seuraavista MM-laskelmista, ikä taitaa tulla vastaan.
Maalivahtikysymys on iso askarruttaja, Mäkelä pelasti Suomen niin monta kertaa edellisissä kisoissa, että suuret on saappaat täytettäviksi.
aivan
02/04/2016
Heh niinpä!
Kun katsoo vaikka Norjan hiihto- ja ampumahiihtomaajoukkuetta tai Brasilian jalkapallomaajoukkuetta tai vaikka Ruotsin salibandytiimiä, niin ei niitä valintoja taideta tehdä sen mukaan että tuu vaan ku viimekskin olit :) Ehkä nää tiimit siksi onkin monesti niin täysin ylivoimaisia?!
PASI
02/04/2016
Makelle: Joo tottakai saa ja pitääkin keskustella. Mutta itseäni on tässä se asia ärsyttänyt kun joitain pelaajia vaan dissataan, eikä nosteta esille ketään joilla valinnat olisi voinut korvata. On vain sanottu että nuorempia, mutta ketä? Nimiä esiin, jos jotkut valinnat eivät miellytä.

Ja olen kyllä samaa mieltä, että uusia nimiä ja nuoria pitää kokeilla, mutta MM-kisat ei ole se paikka. Lirkki pelasi ennen kisoja hyviä maaotteluita ja oli sarjassa hyvä. Ansaitsi paikkansa. Parempia vaihtoehtoja ei tainnut olla vai oliko??? Tähän tulevaan EFT-turnaukseenkaan ei taida olla parempia tilalle, kun junnumajun pelaajien annetaan keskittyä kisoihin.
Make
02/04/2016
Pasille: Olen ehdottomasti samaa mieltä siitä, että MM-kisoissa ei voi enää kokeilla. Siksi olisikin tärkeää nyt EFT:n jälkeen kun nuoret ovat hoitaneet oman MM-kisansa ottaa heitä heti kasvamaan hommaan ja kesän leirityksiin! Nyt on se aika testata ja kokeilla, kun siihen on vielä hyvin aikaa ja pelaajamateriaalia löytyy!
Ja mitä vielä Lirkkiin tulee niin edellinen kausi oli kyllä huomattavasti tätä parempi, mutta ei ole maajoukkueessa mielestäni koskaan varsinaisesti loistanut.
markkinoija
02/04/2016
Mukavampi olisi lukea positiivista kommenttia... Edellisissä kisoissa homma ratkesi kuitenkin rankkareissa joten ei se nyt aivan vihkoon mennyt. Pasi:lla oli listattuna tilastoja peleistä, vaikea ymmärtää Lirkkiin kohdistuvaa dissausta.
Lellu
02/04/2016
Mä taas en ymmärrä Eliisa Alangon parjausta, juuri äsken pelasi Classicille upean matsin, valittiin siskonsa kanssa matsin parhaiksi.
Fakta
02/04/2016
Kauppila turha valinta anto kisoissa "näyttönsä" . Näissä vois nuorentaa joukkuetta( pöllänen ja v kauppi eturistisiteet poikki) . Ei käytössä vähään aikaan. Mut lupaavia on paljon ketä kokeilla näissä harj . peleissä.
tarkkailija-tellervo
02/04/2016
Fakta puhuu faktaa.
Jännä muuten, että miesten puolella kommenttiketjuissa jutut ovat paljon suorempia ja puhutaan ihan nimillä, mutta kun joku tämmöisessä tyttösäbäketjussa mainitsee mitään kritiikkiä ihan, hui, nimillä, niin oletus on heti että jengi on vähintään jotain kilpasisaria. Onko tääkin joku henkinen tytöttelyn muoto? Mää vaan kysyn.
Nää tästä lukemani 'rajut' huihui' -dissaukset on kai kuitenkin lähinnä näiden pelaajien omiin näyttöihin tai niiden puutteeseen perustuvaa ääneen pohtimista.
Tiina
02/04/2016
En nyt niin innostuisi u19 tyttöjen maajoukkueen pelaajista. Liigassa pelaa ihan hyvätasoisia pakkeja nuoremmissa ikäluokissa - voisi ehkä kokeilla, ennen kuin 33-vuotiasta ikä-ihmistä... Hänhän on jo 35-vuotias mm-kisoissa. Mutta sanotaanko, että sitä saa mitä tilaa!
Lellu
02/04/2016
Tässähän voidaan nyt myös näiden muutaman mimmin dissaamisen sijaan seurata ihan reaaliajassa käytännön pelikuntoa liigakentillä!
Tämän päivän pudotuspelitehoja näiltä tytöiltä:

Eliisa Alanko 2+2
Kristiina Kauppila 1+1
Marianne Hannonen 1+0
Jaana Lirkki 0+0
sennu
03/04/2016
Maajoukkuevalinnat puhututtaa aina, ja niin sen kuuluukin mennä.yleensä kyllä "kansa tietää", eli ihan tyhjästä ei ketään yleensä lähdetä arvostelemaan - syy löytyy kyllä. Verrataanpa vaikka Ella Alankoa ja Lirkkiä toisiinsa, kun kerran samaa pelipaikkaa pelaavat. Alanko pystyi ruotsia vastaan kuljettamaan finaalissa palloa käytännössä päädystä päätyyn, meni jalalla ohitse, loi ketjukavereilleen paikkoja huimasti ja voitti kaksinkamppailunsa. Hänelläkin oli turnauksen aikana vaisumpia pelejä, mutta taso riitti silti läpi kisojen ja oli finaalissa loistava. Lirkki teki finaalissa maalin loistopassista, mutta muuten....hävisi kaksinkamppailut järjestäen, juoksi kuin hölkällä olisi. Mitään oivalluksia, riittävää taitoa ym ei tullut esille. Mielestäni ehdottomasti joukkueen heikoin lenkki. Miksi siis tyttö taas kisoissa? Kokeillaanko vaikka salla suomelaa(oli esim EFT:ssä Tampereella huikea), Jenna Saariota, Senni Hietasta, daniela westerlundia, ym uusia nimiä. Hyvä että juuli on mukana!
Sennu
03/04/2016
Ainiin ja yksi nimi jäi mainitsematta, joka ehdottomasti mainitsemisen arvoinen. Juulia Peura, joka tehnyt divarissa todella kovaa jälkeä ja nuorten mj:saa ikäluokkansa parhaimmistoa ollut. Aivan Ella Alanko jr, ja tulevaisuudessa kova kova nimi. Toivottavasti liigajengit ottaa kopin likasta.
Näin on
03/04/2016
Sennu puhuu hyvin!
Ja ehdottomasti Salla Suomela Lirkin tilalle, pelasi eilenkin upeasti liigaa! Jenna Saario pelaa myös samaa paikkaa huomattavasti Lirkkiä vakuuttavammin.
Rohkeutta valintoihin, uskallusta uuteen!
Katkeraa
03/04/2016
Tätä se naisten sähly on, katkeraa ja kateellista tilitystä ja haukkumista. Pienet piirit, ja liian vähän urheilullisia pelaajia. Lähes jokaisesta porukasta löytyy vähintään yksi selvästi läski pelaaja, ja en arvosta kyllä naisten liigaa yhtään.
Menkää koko porukka sinne lenkille ja roikkukaa vähemmän netissä.
Tiina
03/04/2016
No niin! Ja tässä saimme jälleen fiksun miesnäkökulman asiaan! Mistä kolosta näitä aina ryömii?
Lellu
03/04/2016
Sieltä kakkosesta.
Lellu
03/04/2016
Jännä juttu muuten, että se, mikä naisten peleistä puhuttaessa on 'katkeraa ja kateellista tilitystä', on miesten suorituksia arvioidessa ja vertaillessa puhdasta ja oikeutettua tarkkanäköistä viiltävää analyysiä!
JZ
04/04/2016
Peräkammarista näpyttelevät alfat kannattaa jättää huomiotta, näitä penkillä urheilevia sankareita jotka arvottavat naisurheilua miesten suoritustason perusteella, löytyy joka lähtöön. Mikä lienee, hukassa olevan miehisyyden korostamisen tarve taustalla? Todellinen urheiluihminen kyllä arvostaa ihan mitä tahansa urheilua ja lajia.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.