Liigat

Nokian KrP julkisti ensi kauden valmennustiiminsä – vahvistusta naapuriseurasta

28.04.
2016
0 Kommenttia
2
Liigat
Heikki Luukkonen (toinen vas.) jatkaa myös ensi kaudella Nokian KrP:n luotsina. Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Heikki Luukkonen (toinen vas.) jatkaa myös ensi kaudella Nokian KrP:n luotsina. Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Päättyneellä miesten Salibandyliiga-kaudella playoutien kautta sarjapaikkansa säilyttänyt Nokian KrP on julkaissut tulevan kauden valmennusryhmänsä. Päävalmentajana jatkaa Heikki Luukkonen.

Luukkosen apuna jatkaa Jaakko Inha. Uusina niminä valmennustiimiin tulevat fysiikkavalmentaja Markku Köykkä sekä Tampereen Kooveesta saapuva apuvalmentaja Jouni Kulmala.

Aiemmin yhden kauden KrP:ssä valmentanut Kulmala oli viime kaudella Kooveessa Hannu Santasen apuna. Lisäksi hän kuuluu alle 19-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen valmennusryhmään.

Pitkään yleisurheilussa valmennustöitä tehneellä Köykällä on niin ikään salibandykokemusta Kooveesta, sillä hän on työskennellyt seuran junioreissa fysiikkavalmentajana.

– Todella hienoa saada mukaan kokeneita, mutta ennenkaikkea intohimoisia valmentajia, jotka haluavat kehittää pelaajia niin urheilujoina kuin salibandypelaajina. Tänä keväänä on niin pelaaja- kuin valmennusrintamalla ollut huomattavasti enemmän kiinnostusta kuin aiemmin, joten olemme varmasti tehneet jotain oikein viime kausina, päävalmentaja Luukkonen kommentoi Nokian KrP:n sivuilla.

Linkki: Nokian KrP:n tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.