Divarit

Nokian KrP:lle nippu jatkosopimuksia ja pieni fuusio

19.04.
2016
1 Kommentti
5
Divarit
Kuvassa sinipaitaisena palloileva Nokian KrP säilytti liigapaikkansa karsintojen kautta. Kuva: Elmeri Elo

Kuvassa sinipaitaisena palloileva Nokian KrP säilytti liigapaikkansa karsintojen kautta. Kuva: Elmeri Elo

Nokian KrP:n miesten Salibandyliiga-joukkue on julkaissut viime päivinä tukun jatkosopimuksia seuran sivuilla. Lisäksi Nokialta kuuluu pienimuotoisia fuusiouutisia.

Nokian KrP kertoi jo aiemmin tehneensä jatkosopimukset Tommi Merton, Morics Kruminsin, Joni Henttosen ja maalivahti Santtu Pohjosen kanssa. Henri Johanssonin ja Rene Anderssonin sopimukset jatkuvat ensi kaudelle.

Tuoreimmat KrP:n kiinnitykset ovat Matti Koskela, Lauri Lavonen ja Elmo Luoto. Asiasta voi lukea lisää KrP:n sivuilta.

Nokian Uutiset -verkkosivusto puolestaan kertoo, että kakkosdivarijoukkue Tottijärven Vauhti & Lämäri siirtyy pelaamaan Nokian KrP:n seuran alle.

– Tunnelmat ovat samaan aikaan vähän haikeat, mutta myös odottavat. Tosiasia vaan on, että rahkeet loppuivat kyläseuralta. Kakkosdivari on kuitenkin jo vaativa ja kallis sarja, homma menee vakavammaksi. Sponsorit ovat tiukassa, joten pelaaminen tulee kyläseuralle turhan kalliiksikin, Tottijärven Vauhti & Lämärin puuhamies Joona Lehtinen selventää Nokian Uutisille.

– Seuroilla oli farmisopimus jo aiemmin ja onhan Tottijärven puuhamies Joona Lehtinen jo toiminutkin KrP:n junnuvalmentajana. Eli hyvin luontaiset linkit oli olemassa. Nyt lyödään hynttyyt yhteen ja tehdään kimpassa hommia lajin eteen, KrP:n liigajoukkueen päävalmentaja Heikki Luukkonen täydentää.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Sarja muuttuu tylsäksi!
13/05/2016
V&L oli kyllä hauska jengi.
Osaa pelata. Kun haluaa.
Mutta kaikenlainen sekoilu vei aika usein voiton....
Tuskin sama voi jatkua kun pojat siirtyvät ison seuran alle....
Jännä nähdä =)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.