Liigat

Oilersin pitkäaikainen luottopuolustaja vahvisti: ”Näillä näkymin oli viimeinen peli minulta”

16.04.
2016
3 Kommenttia
2
Liigat
Pitkän uran Oilersissa pelannut Patrick Wardi antoi kärkästä palautetta Superfinaali-tapahtumasta. Kuva: Salibandyliiga

Pitkän uran Oilersissa pelannut Patrick Wardi antoi kärkästä palautetta Superfinaali-tapahtumasta. Kuva: Salibandyliiga

Esport Oilersin puolustajakonkari Patrick Wardi kuvaili launtaista Superfinaali-tappiota Classicia vastaan täystyrmäykseksi. Samalla hän vahvisti Pääkallo.fi:lle, että loppuottelu jäi hänen uransa viimeiseksi peliksi Salibandyliigassa.

31-vuotias Wardi oli pettynyt siihen, ettei Oilers kyennyt hyödyntämään omia etsikkoaikojaan pelin aikana, ja ero pääsi kasvamaan tulostaululla.

– Vaikea näin pelin jälkeen analysoida, mutta olihan tuo täystyrmäys. Mutta oli meillä omat vaiheemme ja jos olisimme laittaneet palloa sisään, olisi tullut paljon tiukempi matsi. Ei kahta sanaa siitä, etteikö Classic ollut tänään parempi joukkue, Wardi kommentoi haastattelupisteellä.

Oilers meni ottelussa 1–0-johtoon Santeri Lindforsin pikamaalilla, mutta tilanne kääntyi pian päälalleen espoolaisnäkökulmasta.

– Alussa jouduimme alivoimalle. Taistelimme sen hyvin loppuun, mutta sen jälkeen kaveri teki pari maalia heti. Sähly on nopea peli, eikä saa päästää noin tapahtumaan. Me olimme kyllä hyvin mukana siinä vaiheessa matsia.

Patrick Wardi, oliko tämä nyt sinun viimeinen ottelu Salibandyliigassa?
– Näillä näkymin joo, oli viimeinen peli. On se aika lopullinen päätös – 99 pilkku jotain -prosenttisesti varma päätös.

Kapteeninnauhaakin urallaan kantanut Wardi on edustanut Oilersia koko Salibandyliiga-uransa ajan. Runkosarjassa hänelle on kertynyt yhteensä 312 ottelua. Hän sai tämän kauden päätteeksi lisätäytettä palkintokaappiin, josta löytyi entuudestaan kaksi kulta- ja pronssimitalia.

Luottopuolustaja uskoo, että nykyisellä Oilers-joukkueella on edessään lupaava tulevaisuus.

– On kunnia ollut edustaa Oilersia. Minun silmissän se on edelleen yksi parhaista seuroista. Sain olla kovien, menestyvien joukkueiden mukana kauan, ja tätä on nyt pitkään haettu tämän joukkueen kanssa, Wardi tunnelmoi.

– Tämä on nuorelle joukkueelle alku, ja uskon, että Oilersilla on edessään hyvä tulevaisuus.

Myös Superfinaali-tapahtuma jäi hänelle mieliin, mutta palaute oli silti kovasanainen.

– Sanoin jo tuossa äsken vähän kärkkäästi, mutta jos halli ei ole täynnä, niin silloin on minun mielestä epäonnistuttu. Koko vuosi on ollut aikaa markkinoida. Mutta silti hieno tapahtuma ja kiva oli olla mukana. Tähän on ihan hyvä päättää.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
S7
16/04/2016
Hieno pelaaja. Ja hieno, että jaksaa pettymyksen jälkeen vielä antaa pikkufanille mailansa. Liitto epäonnistui hinnoittelussa ja siihen nähden 10donaa oli mulle jopa yllätys. Ens vuonna max 40€ liput kiitos!!
samaa mieltä
16/04/2016
Olen innokas salibandyfani, mutta katsoin pelit kotona televisiosta. Lippujen hinnat olivat vain liikaa ja se on todellakin ainut syy. Harmittaa etten voinut olla paikan päällä!
huhhuh
17/04/2016
Vihdoinkin Wardi lopettaa! Vielä kun Oliver saadaan pois pelikentiltä niin sikailut vähenee puolella!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.