Liigat

Oilersin ratkaisija kohurankkarista – ”Voi olla, että se meni taaksepäin”

08.04.
2016
5 Kommenttia
2
Liigat
Viime kaudella Markus Bollström palloili vielä kakkosdivarissa. Nyt hän pelaa reilun viikon päästä Superfinaalissa. Kuva: Olli Laukkanen

Viime kaudella Markus Bollström palloili vielä kakkosdivarissa. Nyt hän pelaa reilun viikon päästä Superfinaalissa. Kuva: Olli Laukkanen

Tapiolan Urheiluhallissa koettiin perjantai-iltana suuria tunteita. Esport Oilers kampesi Salibandyliigan välierissä Jyväskylän Happeen nurin rankkarien jälkeen lukemin 5–4. Oilers eteni Superfinaaliin voitoin 4–2.

Urheilu näytti raakuuteensa Tapiolan hallin pukukoppikäytävällä. Oilersin kopista kuului juhlan ääniä. Happee-leirissä kiehui, ärräpäät lensivät ja tunteet olivat pinnassa.

Kuva: Olli Laukkanen

Kuva: Olli Laukkanen

Syy Happee-leirin rajuun pettymykseen löytyy ottelun ratkaisseesta rankkarista. Oilers-konkari Markus Bollströmin viidennen kierroksen veivaus näytti menevän taaksepäin. Mielikuvaa vahvisti hallin screenillä pyörinyt hidastus.

– Niin se varmaan voi olla, että meni taaksepäin, mutta niin varmaan meni sitten pari edellistäkin. Vastustajallakin meni taaksepäin. Nyt linja oli tällainen. Ei siitä sen enempää, Bollström muotoili Pääkallo.fi:lle.

Bollström oli perjantaina isossa roolissa. Ratkaisevan rankkarin lisäksi hän syötti Oilersin maaleista sekä kolmannen että neljännen. Molemmat tuikkasi sisään hurjaan playoff-vireeseen äitynyt Markus Olkkonen.

Runkosarjassa kolmanneksi sijoittunut Oilers kohtaa Superfinaalissa koko kauden läpi ennakkosuosikkina surffanneen Classicin. Pronssista mittelevät Viikingit ja Happee.

Kuva: Olli Laukkanen

Kuva: Olli Laukkanen

– Iso välitavoite on saavutettu. Hienoa päästä sinne. Toivotaan, että tulee halli täyteen, Bollström kommentoi Superfinaali-paikkaa.

Konkarille kevään isot pelit maistuvat. Lukuisista vammoista kärsinyt entinen maajoukkuemies Bollström on taas melko terve ja vireessä.

– Todella makeelta on pelit maistunut. Varsinkin kun on ollut näitä tiukkoja pelejä, muistaa samat vanhat fiilikset. Näiden takia tätä pelataan.

Linkit:
Ottelun tilastot
Kyseenalainen rankkari ratkaisi Tapiolassa – Esport Oilers Classicin seuraksi Superfinaaliin
Raivoa pukukoppikäytävällä taaksepäin menneestä rankkarista – ”Kuka nää kakkahousut tänne valitsee?”
Video: Tässä on kohua herättänyt taaksepäin mennyt rankkari

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Mitä?
08/04/2016
Oilers kampesi Oilersin nurin ja Oilers meni jatkoon.
Laittakaas
08/04/2016
Laittakaas joku ne muutkin rankkarivideot jakoon niin saa armchair quarterbackina spekuloida.
Arto Kilponen
09/04/2016
Tässä rankkarit (ja maalikooste) kun kerran pyydettiin: https://www.youtube.com/watch?v=LS_739KHxgo&t=8m32s
S7
09/04/2016
On ne netissä nyt. Junkkarisen ei nyt ainakaan mennyt taaksepäin, kuin ehkä jos aletaan kyttäilee jo liian tarkkaa. Bollen nyt meni, nykysäännöillä, säännöt kuntoon jotenkin jatkossa, kyl noi pitää hyväksyä....

Sitten unohdan ton homman. Ja kyllä nyt Espoolle finaalipaikan on tuoneet 2*kokenut Markus!! Kultaakin kalliimpaa kokemusta jo muuten hyvään joukkueeseen. Aikaisemmin heiltä puuttui kokemus, ei enää ja kyllä finaalista tulee ympäripyöreä, kumpikaan ei oo mun papereissa suosikki... No jos Sami johansson tai joku muu kärkimies clasusta pois, niin Espoo vie! Clasun penkiltä ei löydy paikkaajia ihan kärkimiehille...
mielipide
09/04/2016
"Sivulle" viennissä on helpompi laukoa ja veskari peittää vähemmän, jos saa viedä taaksepäin. Videotarkistus ainakin playoff-peleihin (tai jatkoaika), eiköhän se sillä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.