Liigat

Pääkalloennakko: Näin Classic ja NST ovat vääntäneet keskenään pudotuspeleissä

12.04.
2016
0 Kommenttia
10
Liigat
Classic ja NST kohtasivat tammikuun lopussa Suomen Cupin finaalissa. Classic voitti ottelun maalein 3-1. Kuva: Jari Turunen

Classic ja NST kohtasivat tammikuun lopussa Suomen Cupin finaalissa. Classic voitti ottelun maalein 3-1. Kuva: Jari Turunen

Classic ja NST kohtaavat lauantaina naisten Salibandyliigan Superfinaali-ottelussa. Joukkueet ovat olleet kiistatta sarjan parhaat joukkueet, sillä Classic voitti runkosarjan ja NST oli toinen. Pudotuspeleissä kumpikaan joukkue ei ole kärsinyt tappioita ennen finaalia.

Joukkueet kohtasivat pudotuspeleissä ensimmäisen kerran kymmenen vuotta sitten. Tuolloin NST nappasi toistaiseksi ainoan SM-kultansa kaatamalla Classicin otteluvoitoin 3-1.

Seuraava pudotuspelimittelö nähtiin viisi vuotta myöhemmin. Silloinkin joukkueet pelasivat finaaleissa. Tiukka sarja meni lopulta Classicin nimiin voitoin 3-2.

Viime keväänä joukkueet ottivat toisistaan mittaa välierissä. Classic oli sarjassa parempi voitoin 3-0, eteni finaaliin ja voitti Suomen mestaruuden.

Tämän kauden runkosarjaotteluissa molemmat keräsivät yhdet voitot plakkariin kotikentillään. NST voitti Lappeenrannassa maalein 5-3 ja Classic Tampereella jatkoajalla 5-4 ja. Ryhmät ovat kohdanneet tällä kaudella jo yhdessä yksittäisessä finaalissa, kun Classic oli Suomen Cupin finaalissa etevämpi maalein 3-1.

Kevät 2015 välierät

Otteluvoitot Classic-NST 3-0
Classic-NST 4-3
NST-Classic 3-7
Classic-NST 3-2

Kevät 2011 Finaalit

Otteluvoitot Classic-NST 3-2
Classic-NST 4-5
NST-Classic 1-4
Classic-NST 4-1
NST-Classic 6-3
Classic-NST 3-1

2006 Finaalit

Otteluvoitot Classic-NST 1-3
Classic-NST 4-2
NST-Classic 5-4
Classic-NST 4-5
NST-Classic 5-4

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.