PSS ei kyennyt haastamaan hallitsevaa mestaria – Classic naisten Superfinaaliin

Classic pelaa naisten Superfinaalissa. Kuva: Salibandyliiga.

Tampereen Classic voitti naisten Salibandyliigan välierissä kolmannen kerran peräkkäin Porvoon Salibandyseuran ja eteni Superfinaaliin. Tänään voitto irtosi lukemin 4-1.

Classic voitti sarjan siis suoraan kolmessa ottelussa ja marssi vakuuttavasti finaaliin. Maaliero kolmessa kamppailussa oli tamperelaisten hyväksi 15-6, eli PSS onnistui tekemään vain kaksi maalia per ottelu Classic-maalivahti Kreeta Lakkalan selän taakse.

Classic oli tämän päivän ottelussa avauserässä etevämpi, sillä avauserässä Anne Suomalainen ja Eliisa Alanko siirsivät kotijoukkueen jo kahden maalin karkumatkalle. Toisessa erässä PSS pääsi peliin mukaan, mutta erä oli maaliton. Kolmannella kolmanneksella Nina Rantala ja Kristiina Kauppila tekivät maalin kumpikin, ennen kuin Noona Björkman rikkoi PSS:n kuparisen ajassa 59:34 Julia Turusen syötöstä.

Nina Rantala oli myös ottelun paras pistenainen tehoin 1+1. Yhdet syöttöpisteet merkattiin myös Siru Kekkoselle ja Ella Alangolle. PSS-maalilla Alisa Levälampi oli pallon tiellä 14 kertaa.

Classic kohtaa naisten Superfinaalissa Lappeenrannan NST:n. Classic pelaa naisten Salibandyliigan finaalissa yhdeksättä kertaa putkeen.