Liigat

Raivoa pukukoppikäytävällä taaksepäin menneestä rankkarista – ”Kuka nää kakkahousut tänne valitsee?”

08.04.
2016
46 Kommenttia
5
Liigat
Peter Kotilainen reagoi rajusti välierän loppuratkaisuun. Kuva: Olli Laukkanen

Peter Kotilainen reagoi rajusti välierän loppuratkaisuun. Kuva: Olli Laukkanen

Happee putosi tylyllä tavalla miesten Salibandyliigan välierissä. Esport Oilersin Superfinaali-paikan ratkaisi lopulta kiistanalainen rankkari. Oilers voitti perjantai-iltana rangaistuslaukauskilpailun jälkeen lukemin 5–4.

Kuudennen välieräkohtaamisen ratkaisevan viidennen kierroksen rankkarin veivasi sisään Oilersin Markus Bollström. Oilers juhli villisti – ja vieraiden leirissä käytiin kuumana kuin hellankoukku.

Kamppailun tauottua Tapiolan Urheiluhallin screenillä pyöri hidastus Bollströmin rankkarista, joka meni selkeästi taaksepäin – mikä on kiellettyä salibandyssä. Screenille osoittelivat useat Happeen pelaajat. Hidastuksen perusteella rankkari olisi pitänyt hylätä. Tosin keskustelua käytiin myös muiden molempien joukkueiden mahdollisesti taaksepäin menneistä rankkareista. Bollströmin veivi oli kuitenkin selkein.

Petri Kauko antoi vielä kättelyjonossakin tiukkaa palautetta tuomareille. Kuva: Olli Laukkanen

Petri Kauko antoi vielä kättelyjonossakin tiukkaa palautetta tuomareille. Kuva: Olli Laukkanen

Rajuimmin turhautumisensa purki nuori Peter Kotilainen, joka paiskoi mailaansa, haistatteli tuomareille ja hankki itselleen punaisen kortin. Kuumana kävi muukin Happee-leiri. Pukukoppikäytävältä kuului rajua huutoa voimasanoin höystettynä.

– Jos täällä hallissa on joku, joka ei nähnyt, että se rankkari meni puoli metriä v***u taaksepäin, niin v***u kyllä ihmettelen – tai siis olihan täällä kaksi (tuomarit), jotka eivät nähneet, Happeen normaalisti herrasmiesmäinen kapteeni Petri Kauko vuodatti Pääkallo.fi:lle.

Happeen ja Oilersin koko välieräsarjan erotuomaroi pari Miikka Lähdesmäki–Ari Lähteenmäki.

– Tässä on toki tunteet pinnassa, mutta suoraan sanottuna olivat täysin paskoja koko sarjan ajan. Sieltä löytyy hyviä äijiä ja tuomaripareja, mutta en ymmärrä kuka nämä päättää, että tänne laitetaan tällaisia kakkahousuja. Heillä oli koko sarjan ajan ongelmia, ja molemmat joukkueet sanoivat siitä, muttei siihen kukaan mitenkään reagoi, Kauko kommentoi.

Oilers eteni Superfinaaliin lopulta voitoin 4–2. Hartwall Areenan isoissa valoissa vastaan asettuu Classic. Happee puolestaan saa pronssipelissä vastaansa Viikingit.

Kuva: Olli Laukkanen

Kuva: Olli Laukkanen

Perjantaina Happee johti parhaimmillaan 4–2, mutta niin vain Oilers kiri tasoihin. Konkari Markus Olkkonen iski espoolaisten kolmannen ja neljännen osuman. Rankkarikisassa Oilersilta osui Bollströmin lisäksi Jesperi Lindfors ja Olkkonen. Happeelta onnistuivat rankkareissa Jonne Junkkarinen ja Peter Kotilainen.

– Toki oli paljon aikaa ratkaista tämä peli, mutta kyllä tämä loppuratkaisu syö miestä aika lailla. Kaksi erää oltiin tänään ihan hyviä, mutta rehellisesti on sanottava, että kolmannessa oltiin surkeita. Vähän samaa ongelmaa on ollut kauden aikana.

Pronssipeli ei hirveästi Happeen konkaria kiinnostanut. Myös Peter Kotilaisen ja muiden Happee-pelaajien rajulle turhautumiselle löytyi ymmärrystä.

– Missään muussa maassa, jossa pelataan Superfinaali ei kai tietääkseni pelata pronssipeliä. No pelataan silti se.

– Peter elää tunteella. Jos Peterille tulee sellainen lappu, ettei saa pelata pronssipelissä, niin ei muuta kuin kättä yhteen, Kauko päätti.

Kuva: Olli Laukkanen

Kuva: Olli Laukkanen

Linkit:
Ottelun tilastot
Kyseenalainen rankkari ratkaisi Tapiolassa – Esport Oilers Classicin seuraksi Superfinaaliin
Oilersin ratkaisija kohurankkarista – ”Voi olla, että se meni taaksepäin”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Espoo vei...
08/04/2016
Olisit Petri laittanu oman rankkarin häkkiin niin ei tartteis vinkuu...
Haha
08/04/2016
Voi petri kun teiltäkin olisi pitänyt hylätä junkkarisen pilkku! Mikset mussuta siitä?
Jeppe
08/04/2016
Kaikkien aikojen tuomarimoka salibandyliigassa, finaaliin vievässä rankkarissa. Aika tyhjä olo, tuomari oli oikein sijoittunut mutta ei tehnyt työtään, eli keskittynyt palloon. Oilerssilta ei mitään pois, Happeelta ei mitään pois. Hieno sarja joka jää tämän fiaskon varjoon 6-0
Just saying
08/04/2016
Ymmärrän turhautumisen mutta ikäviä sanoja seuran edustusjoukkueen kapteenilta, lapsetkin lukevat, kuulevat ja ottavat mallia. Peter Kotilainen mukaanlukien, hän sopisi toistaiseksi paremmin pallopojaksi.. Kasvaa ehkä joskus aikuiseksi, tai sitten ei.
Ps. Junkkarisenkin rankkari meni taaksepäin. Tuomarit täysiä neitejä koko pelin ajan.
Keiteleen marjamies
08/04/2016
Classic-Oilers finaali, pulinat pois.
Pettynyt
08/04/2016
Nyt 10 vuotiaat pikkupojat hiljaa vaikka kuinka haluisitte kertoo kuinka rakastatte oilersii. Koko pointtina on typerä sääntö salibandyliigassa jonka nimi on rangaistuslaukaukset. Sama tilanne ku ois oilerssille käyny, samalla tavalla ois tilanteesta mussutettu. Jos tästä ei isoo hässäkkää synny, kuten synty fyysisestä pelistä jonka takii Tikka tänään ei pelannut, niin mitä järkee tällä lajilla enää on?
Ptt
08/04/2016
Kauko hyvä kapteeni mutta minulla on vahva epäilys että nuorimmalla Kotilaisella on ylimääräinen kromosomi.
pikkupoika
08/04/2016
Hävettä ratkaisu. Säännöt äkkiä uusiksi, jottei samanlaiset farssit toistu enää ikinä. Mutta eniten täytyy ihmetelle Kotilaisen käytöstä. On ymmärrettävää ja jopa suotavaa näyttää tunteita, kun tämän tason vääryys sattuu omalle kohdalle. Rajansa kuitenkin kaikella. Punaisen jälkeen vielä teatraaliset mailan hakkaukset maahan ja älytön mailan viskaisu, joka meinasi osua pelikaveria päähän. Oksettavaa. Ja hänen pitäisi olla Suomen maajoukkueen kantava voima MM-kisoissa. Miten se tapahtuu MM-finaalissa, jossei sipuli kestä edes kotimaan pelejä? 3 punaista koko kaudella on melko ruma saldo. Lastentarhaan kasvamaan ja opettelemaan käytöstapoja.
Jeppe
08/04/2016
Rankkareita ei enää ensi vuoden playoffeissa pelata. Ei tästä voida muita johtopäätöksiä tehdä, ei saa tehdä. Ja Kotilaiselle ei muuta kuin pelkkää rakkautta, jos tuomarit paskoo housuunsa sillä kaikista kriittisimmällä hetkellä, ei pokan todellakaan tarvitse pitää.
Kommentoija
08/04/2016
silmät käteen tuomareille, vapareistakaan ei ollut näkemystä että kummalle annetaan
Vesa
08/04/2016
Pettynyt pikkupoika . Rakastan lajia niin paljon. Nyt oli toisen vuoro. Olis se aivan huippuu Oilers suomenmestari.
Kummallista
08/04/2016
Junkkarisen pilkku taaksepäin myös piste!
anti häppee
08/04/2016
Nannan naa!!! Kyllä maistuu tämä lopputulos ja millä tavalla! Ihanaa!
Suomisalibandyn häppee on aina itkemässä. Kuka muistaa maksamattoman lisenssin joka silloin laitettiin muiden syyksi? Kuka muistaa kun häppeen pelaaja puri vastustajaa ja silloinkin syyllinen oli muissa. Kuka muistaa eurooppa cup loppuottelun jossa joukkue häpeällisesti lopettaa pelaamisen, kun vastustaja saa muutaman maalin eteen? Kuka muistaa valitukset ja vesätykset pelikiellosta tällä viikolla. Kaikkea tätä paskaa yhdistää yksi sana: häppee.
Jaa a
08/04/2016
"Pikkupoika" v**** oot keitaalla. Kuinka köyhää ois urheilu ilman tunteita? Ja ihan aiheestahan Peter ja moni muu, antoi niiden näkyä. Herää nyt. Siinä ei ollut mitään teatraalista, vaan se oli ihan aitoa kaikki. Sun ihmettelyn aiheet on nyt ihan väärässä aiheessa.
toffee
08/04/2016
On tuo Kotilainen kanssa välillä yksi tyhjäpää. Hienoa esimerkkiä näyttää junioreille omalla toiminnallaan. Peukkua ylös vaan.
Nallekarkki
08/04/2016
Junkkarisen rankku myös taaksepäin. Nallekarkit meni tasan :) Onnea Oilers, ansaitsitte sen.
Attilio
08/04/2016
Olipa surullinen ratkaisu. Kaksi rankkaria, jotka olisi pitänyt selkeästi hylätä. Ja jälkimmäinen vieläpä niin räikeä, että pikkasen jopa hävetti olla salibandyihminen, kun hidastusta kelattiin hallin valotaululla edes takas. Samalla kun häviävän joukkueen kapteeni ja koko muu joukkue raivoaa tuomareiden ilmiselvää väärää ratkaisua. Ei noita pelejä noin voi ratkaista.

Toisaalta. Nykyään keskimäärin joka toinen rankkari on muotoa vasemmalle-oikealle edestakas --> harhautus/laukaus. Siinä veivaamisen määrässä ja nykyajan pelaajien suht nopeiden käsien tahdissa on tuomarien kovin vaikea pysyä mukana, käykö pallo takana vai ei. Ratko siinä sitten mestaruuksia ja yleisö nauraa teille hidastuksen nähdessään.

Kaksi ratkaisua

a) Videotarkistusmahdollisuus rankkarikisoihin
b) Rankkarihassuttelut pois pleijareista. Pelataan niin kuan kuin ratkaisu tulee

A ( )
B (x)
Crosbyn Sidney
08/04/2016
Nimimerkki Pettynyt puhuu asiaa! Rangaistuslaukaukset on ihan pelleilyä. Miksei jatkoaikaa voisi pelata vaikka vähemmällä pelaajamäärällä, niin syntyisi ratkaisukin nopeammin, jos se siitä on kiinni?

Tai sitten pelin tasoa pitäisi nostaa tuomalla esimerkiksi Sidney Crosby pelaamaan - pelit ei menisi jatkoille, kun Crosby ratkoisi jo ensimmäisessä erässä. Siinä vasta hieno pelaaja muuten.
Oilersfani
08/04/2016
Nyt kävi näin, jos tämä olisi hylätty, kuten se yks happeevetokin olisi pitänyt, olisi happeen vielä pitänyt voittaa rankut ja vielä seuraava pelikin. Eli pitkä olisi ollut matka.

Propsit happeefaneille, hyvää kannustusta eikä mitään kiukutteluja, sikailua tms vaikka ratkaiseva rankkari tuomittiinkin noin. Kunnioitettavaa toimintaa, samoin hoikkanen pressissä. Kotilaista kävi sääliksi, ei pelikieltoa sentään kun ei voimat millään riittäneet sen mailan katkaisuunkaan.

Nyt vaan teippaatte sen raikamon kentälle ja kyllähän hänskäkin voi aina yhden pelin pelata.
jamppa
09/04/2016
kotilainen oot säälittävä luuseri! mee kotiin kasvaa jakarvottuun! ja kauko... otko sä muka kapteeni. surkein kapteeni mitä tiedän kaikki lajit mukaan lukien.
Koponen
09/04/2016
Peter Kotilainen on Peter Kotilainen niin hyvässä kuin pahassa. Luonnonlapsi, joka pelaa isolla sydämellä. Siksi on parhaimmillaan pitelemätön, mutta huonoimmillaan saa näitä käsittämättömiä raivokohtauksia.

Iän myötä varmaan nämä tunneryöpyt varmasti tasoittuvat, mutta toisaalta mitä järkeä on pelata jos ei pelaa tosissaan?
Esbo!!
09/04/2016
Miksi täällä paakallo.fi -sivustolla toimittajat ovat niin happee-silmälasit päällä? Mikään ei koskaan ole Happeen syytä ja vika on aina joko tuomareissa tai vastustajassa... Alkaa pikkuhiljaa kyllästyttämään
Arto Kilponen
09/04/2016
Kyllä nämä pitäisi ilman muuta ratkoa pelaamalla loppuun asti. Jos nyt lähdetään vaikka siitä liikkeelle, että 182 runkosarjapelissä tällä kaudella nähtiin yhdeksän nollaerää (tämä pikaisella tarkistuksella), eli jotain tyyliin 1,6 prosenttia eristä päättyy 0-0. Siihen vielä väsyneet pelaajat päälle, niin esimerkiksi kolmas jatkoaika olisi ihan tajuttoman harvinainen, toistakin jatkoaikaa tapahtuisi varmaan ehkä kahdesti kolmessa kaudessa. Tai vastaavasti, Oilers-Happee pelissä tuli kahdeksan maalia 70 minuutissa, joten kerran yhdeksässä minuutissa tms. eli se seuraava maali olisi tasaista tahtia syntynyt minä hetkenä hyvänsä, oltiin jo vähän "yliajalla".

Olisiko se täysi mahdottomuus pelata loppuun asti?
Arto Kilponen
09/04/2016
Olisiko muuten paikallaan ottaa Superfinaaliin videotarkistukset, vai sekoittaisiko liikaa pakkaa? Olisi ainakin sama molemmille joukkueille ja vähentäisi sen mahdollisuutta, että tulee tuomariratkaisu.
Tero Laitinen
09/04/2016
Mitä helvettiä täällä kaikki vinkuu pelaajien käytöksistä? Miettikää omalle kohdalle kun yks suurimmista unelmista viedään pois tuomarivirheen takia? Herätkää saatana.
Sähköä pronssipeliin
09/04/2016
Kun kahta väsynyttä ja pettynyttä joukkuetta pitää vielä piinata pronssipelillä, niin ehdottaisin arvoisalle ertuomariasettelijalle että laittaisi siihen tuomareiksi nämä kaksi herraa lähteestä. Ottaisimme varmaan lämmöllä heidät vastaan ja saataisiin kunnon hulabaloot aikaan tässä muuten väljähtyneessä tapahtumassa. Mutta jos ei nyt niin jaksamme toki odottaa....
Onnea Tampere
09/04/2016
Ja Classic seurahistorian ensimmäisestä Suomen mestaruudesta.
Poju76
09/04/2016
POJU ei muuten esiinny Superfinaalissa kun joku spede antoi just mulle yhden esiintymisen verran esiintymiskieltoa ja lisäksi mä veivasin Vaajakosken pihapeleissä rankkarin niin et pallo meni taaksepäin, mut tuomarit ei nähneet sitä, mutta rehellisenä salibandya rakastavana miehenä nostin käden pystyyn ja myönsin pallon menneen taaksepäin !!
Dumari
09/04/2016
Tai sitten videoscreenit pitäisi kieltää halleissa, ainakin hidastusten näyttäminen. Helppohan niiden kanssa on osoittaa kaikki tuomarivirheet. Tuomari tekee päätökset heti tilanteessa.
Kotilaisen korttiin jäänyt saamatta ja jälkipelit olisi vasta myöhemmin tunteiden laannuttua..
46
09/04/2016
Dumarin kommentti oli kyllä niin tyypillinen tuomarin kommentti. Joskus tuntuu, ettei noilla paljoa järkeä päässä ole, kun kommentointi on tuota luokkaa.
Tuikku
09/04/2016
Lopputulokseen en ota kantaa. Peli on pelattu ja Oilers voitti. Se siitä. Kahteen asiaa kuitenkin otan kantaa. 1. En ymmärrä näitä keskenkasvuisten ihmisten tapaa haukkua pelaajaa, jota ei tunne. Varmaan se tuo kommentoijalle mielihyvää tai kommenteilla kompensoidaan omaa henkistä pahaa oloa. Henkilökohtaisuuksiin menevät kommentit loukkaavat ihmisiä ja niitä ei pidä hyväksyä. 2. Salibandyliiton on aika harkita vakavasti kolmen tuomarin ottamista käyttöön miesten liigassa, koska pelinopeus ja fyysisyys on lisääntynyt huimasti vuosien varrella ja kaksi tuomaria ei vain voi nähdä kaikkia tilanteita. Lisäksi salibandytuomarikoulutukseen pitää satsata, jotta saadaan Suomeen laadukkaita tuomareita joilla kaikilla on kutakuinkin sama linja pelissä kuin pelissä. Tätä kautta saadaan kunnioitus erotuomareita kohtaan salibandyyn kuten monessa muussa joukkuepelissä on ollut jo pidemmän aikaa. Valitettavasti tämän koko kauden aikana on erotuomaritoiminta on ratkaissut useita otteluita ympäri Suomea ei pelaajat ja samoin tuomaritoiminnasta on ollut koko kauden läpi negatiivisia kirjoituksia lähes joka viikko kun on liigaa pelattu. Onnea Oilers ja Classic finaalipaikasta. Ei muuta kuin eteen ja ylöspäin :)
Tamperelainen
09/04/2016
Nimimerkki "ONNEA TAMPERE" unohti kätevästi onnitellessaan, että Classicilla on jo kahdeksan pääsarjojen Suomen mestaruutta tilillään. Ainoastaan miesten puolelta mestaruus uupuu.
Makke
09/04/2016
Ajatelkaas nyt ittenne siihen tuomarin saappaihin, kun Bollström tulee laukomaan periaatteella pallo sisään ja finaaliin. Siinä kohtaa, kun pallo menee maaliin koko Oilersin joukkue + noin 1000 Espoolaista katsojaa päälle pomppaavat ilmasn hurraamaan voittoa. Ihan vaan kysymyksenä ja mielenkiinnosta kellä on teistä on pokkaa (vaikka pitäisikin) hylätä rankkari ja ohjata joukkue takas penkille istuskelemaan ja odottamaan Happeen seuraavaa laukojaa? Itse uskon, että tämä oli syy joka vaikutti eniten tuomarin päätökseen.
Banzai
09/04/2016
Tulevalla kaudella pelit tullaan pelaamaan ratkaisuun asti. Myös videotarkistukset otetaan käyttöön. Loppuu turhat turpakäräjät. Tunnetta pitää olla mutta ääliökäyttäytymistä ei tarvitse kenenkään sietää. Pelillisesti ja valmennukselliseti
kaksi parasta joukkuetta finaalissa joten nautitaan ensi viikonloppuna.
Espoo
09/04/2016
Vieläkin kylmät väreet kun muistelee eilistä ottelua, onneksi olkoon Oilers ja kiitos Happee hienosta taistelusta.
Tulee myös mieleen millaisen matkan öljymiehet on jo tehneet, loukkaantumiset maajoukkuetasoisille pelaajille kuten Hänninen ja Ikonen on vaan nostanut sisua.

Runkosarjan aikana öljymiehet olivat aliarvostetuin ryhmä salibandyn asiatuntijoiden analyyseissä ja somessa. Nyt varmasti kaikki samat hemmot nostavat itsensä arvoa kehumalla oilerssia.
Classic lähtee finaaliin selvänä suosikkina mutta öljymiehet varmasti taistelee ja pistää kaiken osaamisensa tähän peliin.
Toivotaan että meitä espoolaisia tulee Areenalle paljon, huudetaan öljymiehet voittoon.
Hoikkanen kapteeniksi
09/04/2016
Hoikkanen on kyllä vakuuttanut asenteellaan ja esiintymisellään. Kuumassa tilanteessa pää pysyy kasassa. Kapteenin pitää kantaa joukkuetta vaikeilla hetkillä ja näyttää mallia. Ei kapteeni voi joukkuetta pettää. Asiasta pitää naputtaa, mutta ei jatkuvasti ja koko aikaa. Hoikkanen välittää ylpeyttä joukkueestaan ei tuo myötähäpeää.
JZ
09/04/2016
Noista tunteenpurkauksista tuli muuten aikalailla mieleen Oilersin putoaminen SSVlle pari kautta sitten. Nähtiin aivan samanlaista raivoamista, mutta vielä useemmalta pelaajalta.

Hyvähän se, että tunnetta on. Tuollaisen loppuratkaisun jälkeen kuuluukin.
Makke :lle
09/04/2016
Palloa tarkkailevalla tuomarilla tasan yksi homma, jos ei ole pokkaa sitä hoitaa kunnolla niin onko sun mielestä onnistuttu tuomarivalinnassa? Kasva aikuiseksi, joskus elämässä joutuu tehdä ikäviä päätöksiä.
Tuokko
09/04/2016
Nyt kaikki itkijät, peukalo suuhun ja aurinkoon odottamaan uutta kevättä.
Aika monta peliä aikaa ratkaista voittaja. Tuomarit osa peliä, olivat sitten hyviä tai sysipaskoja. Niin se on aina olut ja tulee aina olemaan.
Kommari
09/04/2016
"???" Kannata kuiteskaan ihan henkilökohtasuuksiin mennä kun et mitenkään ihmistä tunne, mietippä ittees kentällä tommosessa tilanteessa mikä tunne myräkkä se on
kaikesta huolimatta
09/04/2016
kaikille oilerssin vihaajille hyvää kevättä :)
karvola
09/04/2016
https://youtu.be/MAW6scO5Weo?t=2m30s Löylyä!
Arto Kilponen
09/04/2016
"Runkosarjan aikana öljymiehet olivat aliarvostetuin ryhmä salibandyn asiatuntijoiden analyyseissä ja somessa. Nyt varmasti kaikki samat hemmot nostavat itsensä arvoa kehumalla oilerssia."

Pakkohan se on myöntää, että Happee oli pirun kova ja esimerkiksi yhteismaalithan menivät 26-33 Happeelle (27. siis se rankkarikisan voitosta "annettu" maali), eli kyllä 4-2 voitot mairittelevat Oilersia. Toisaalta tietysti, ylivoimaisesti tärkein taito playoffeissa on voittamisen taito ja se Oilersilla oli valovuoden Happeen edellä.

"Classic lähtee finaaliin selvänä suosikkina mutta öljymiehet varmasti taistelee ja pistää kaiken osaamisensa tähän peliin.
Toivotaan että meitä espoolaisia tulee Areenalle paljon, huudetaan öljymiehet voittoon."

Selvänä ja selvänä. Fakta on se, että Classic-Oilers peli runkosarjassa oli tasan kaksi minuuttia ennen loppua ja Espoossa Oilers voitti. Tämän jälkeen Oilersin kokoonpano on toki vähän muuttunut, Hänninen on "korvattu" Kaartisella ja Olkkonen on tullut uutena mukaan. Classic on ennakkosuosikki, mutta ei niin suuri kuin esim. sarjataulukko näyttää.

Täytyy tosiaan koittaa välillä pitää vähän ääntäkin pelissä. Eilen tuli sanomista, kun olin liian hiljainen.
Arto Kilponen
09/04/2016
"Ajatelkaas nyt ittenne siihen tuomarin saappaihin, kun Bollström tulee laukomaan periaatteella pallo sisään ja finaaliin. Siinä kohtaa, kun pallo menee maaliin koko Oilersin joukkue + noin 1000 Espoolaista katsojaa päälle pomppaavat ilmasn hurraamaan voittoa. Ihan vaan kysymyksenä ja mielenkiinnosta kellä on teistä on pokkaa (vaikka pitäisikin) hylätä rankkari ja ohjata joukkue takas penkille istuskelemaan ja odottamaan Happeen seuraavaa laukojaa? Itse uskon, että tämä oli syy joka vaikutti eniten tuomarin päätökseen."

Ensinnäkin, siinä ei odoteta että pallo on maalissa. Sillä hetkellä kun pallo menee taaksepäin, puhalletaan siihen pilliin välittömästi ja levitetään kädet. Ei sitä kukaan ehdi silloin juhlimaan.

Nyt toki kysymys kuuluu, että mikä oli maalista katsottuna oikealla olleen tuomarin reaktio ja missä vaiheessa. Videoilta sitä ei näy.
Sählyniilo
10/04/2016
Itse en ota sen suuremmin kantaa pelillisiin tapahtumiin, muuten kuin toteamalla, että pallo meni selvästi taaksepäin ja rankkari olisi pitänyt hylätä.

Sitten asiaani. Minua harmittaa suuresti Peter Kotilaisen käytös. Olen suht nuori pelaaja ja Peter on toiminut suurena esikuvana. Haluaisin olla samanlainen pelaaja kuin hän, maalintekijä isolla m:llä. Mutta.... Hänen käyttäytymisenä pelikentällä on lähinnä lapsellista. Tämänkin pelin jälkeen hänen käyttäytymisensä oli lapsellista ja nykyään jo toivonkin, että kukaan pienempi pelaaja ei ota hänestä mallia.

Ymmärrän kyllä turhautumisen tilanteessa, mutta kyllä hieman paremmin pitäisi pystyä pitämään pää kasassa tuollaisissa tilanteissa.

Ja kolme punaista kauden jälkeen ei jätä varaa selittelyille.

Herätys Peter! Olet hyvä pelaaja, kunhan vain pystyisit pitämään pääsi kasassa.
Jaakko
14/04/2016
Ei ollut yllätys että Lähteenmäellä ei homma pysy hanskassa. Alammat sarjatasot ovat tätä pillipiiparia varten.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.