Salibandyn MM-kullasta pelataan jälleen joulukuussa – tarkista otteluohjelma tästä

Kuva: Salibandyliiga

Kuva: Salibandyliiga
Kuva: Salibandyliiga

Miesten salibandyn MM-kisat tahkotaan 3.-11.12 Latvian Riiassa. Turnauksen alustava otteluohjelma on nyt julkaistu.

Suomi kohtaa alkulohkossaan Saksan, Viron ja Sveitsin. Saksaa vastaan Suomi mittelee lauantaina 3.12, Sveitsiä vastaan sunnuntaina 4.12. ja maanantaina 5.12. vastaan astelee Viro.

Latvian MM-kisojen alkulohkot:
Lohkot

Alkusarjojen otteluohjelma:
Otteluohjelmat

Koko ohjelma oheisesta linkistä

10 comments

  1. Yksittäisten lippujen osto ei vielä onnistu, nyt pitäisi ostaa min. 20 lippua. Onks tietoo milloin pienempiä lippueriä voi ostaa? Toteutuisiko Suomi-fanikatsomo tai pari-kolme ”runsaampaa” Suomi-fanikeskittymää? Ei taida olla kotimaista toimijaa tällä hetkellä, keneltä voisi lunastaa ”fanikeskittymään” muutamia lippuja?

  2. Onko lippuasia selvinnyt ja mistä saa lippuja nyt ostaa? Vai saako vielä?

  3. Kyselin lippuasiaa Latviasta, eivätkä osaa sanoa milloin yksittäisliput tulevat myyntiin.. itsellekkin olisi tarvetta kahdelle lipulle 8, 9, 10, ja 11 päivä.

  4. Joo lennot ja hostelli check mut ei viitteis ostaa 20 lippuu ku yks riittäis kele!!!

  5. Pitäiskö koota sellainen porukka, että 20 ticettii menee rikki kun ei tunnu mitään valmista tulevan… ? Meillä menis 4×2 lippuu….

  6. Mikäli löytyy riittävästi halukkaita ja se kuuluisa ”joku” keksii miten saadaan porukka ja yhteystiedot vaihdettua… niin voisin hoitaa liput edustamani yhtiön kautta ? voisikohan pääkallo auttaa jotenkin ?

  7. No niin… Tänään tuli yksittäisliput myyntiin ! Me otettiin la ja su biljetit sektorille 111 jos vaikka finskejä kerääntyisi niille main.

  8. Onkohan noita lippuja paljon myyty? Mitä veikkauksia tuleeko esim finaalipäivä olemaan loppuunmyyty? Alkusarjat varmaan aika väljää