Divarit

SB Vaasa solmi jatkon ykkösmaalivahtinsa kanssa

24.04.
2016
0 Kommenttia
0
Divarit
Mikael Aromaa nähdään SB Vaasan tolppien välissä myös ensi kaudella. Kuva: Salibandyliiga

Mikael Aromaa nähdään SB Vaasan tolppien välissä myös ensi kaudella. Kuva: Salibandyliiga

Mainiosti päättyneellä Divari-kaudella SB Vaasassa torjunut Mikael Aromaa jatkaa oranssipaidoissa ainakin ensi kauden. Vaasalaisseura julkisti yksivuotisen jatkosopimuksen ykkösmaalivahtinsa kanssa torstaina.

27-vuotias Aromaa esiintyi tolppien välissä runkosarjassa 19 ottelussa. Turkulaislähtöinen maalivahti kertoi seuran sivuilla kotoutuneensa Vaasaan hyvin, mutta viime kausi ei tyydyttänyt tuloksellisesti täysin.

– Hyvin fiiliksin tein jatkosopimuksen. Viime kaudesta jäi joukkueen toiminnasta niin hyvä maku, että oli helppo jatkaa. Viime kausi oli melkoista vuoristorataa niin joukkueelta kuin itseltäni. Kaikessa riittää petrattavaa. Jäi sen verran harmittamaan tuo kauden loppu, Aromaa kommentoi viitaten otteluiden päätymiseen puolivälierävaiheessa.

Runkosarjan torjuntaprosentiksi Aromaalle jäi 83,30. Urallaan myös FBC Turkua ja SBS Wirmoa edustaneelle maalivahdille on kertynyt viiden Divari-kauden aikana yhteensä 85 ottelua.

Linkki: SB Vaasan tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.