Divarit

Soittorasia ei hae Divarin sarjapaikkaa ensi kaudelle

29.04.
2016
5 Kommenttia
3
Divarin karsinnoissa FBC Turulle hävinnyt Soittorasia ei aio hakea Divarin sarjapaikkaa ensi kaudeksi. Kuva: Antti Hänninen

Divarin karsinnoissa FBC Turulle hävinnyt Soittorasia ei aio hakea Divarin sarjapaikkaa ensi kaudeksi. Kuva: Antti Hänninen

Tamperelainen SBS Soittorasia ei aio hakea sille mahdollisesti vapautuvaa Divarin sarjapaikkaa kaudelle 2016-2017. Seura tiedotti päätöksestä kotisivuillaan.

Salibandyliitto ilmoitti 14.4, että Erän ja Viikinkien fuusion myötä Salibandyliigaan vapautuu yksi paikka. Tuota paikkaa tarjottiin liigakarsinnoissa pelanneelle Steelersille.

EräViikinkien sarjaan ilmottautumisen takaraja on 6.5. ja samaa aikarajaa sovelletaan myös niiden joukkueiden suhteen, jotka ovat saamassa niin sanottuja ylijäämäpaikkoja Salibandyliigasta tai Divarista.

Steelersin mahdollisen kabinettinousun myötä Divariin jää yksi paikka vapaaksi. Kun Soittorasia ei ota sarjapaikkaa vastaan, on seuraavana jonossa Blackbirds.

Soittorasia perusteli päätöstään sillä, että Divarin kustannukset ovat moninkertaiset kakkosdivisioonaan nähden. Joukkue jatkaa 2. divisioonassa ensi kaudella, ja pyrkii kehittämään toimintaansa siten, että nousu Divariin olisi resurssien puolesta mahdollinen pitkällä aikajänteellä.

Lue myös:
Soittorasian uutinen
Salibandyliitto teki päätöksen – Steelers saamassa vapautuvan liigapaikan

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
JooJoo
29/04/2016
Rasiassa pelaakin pääasiassa järkimiehiä.
Eikä toivomusjäniksiä.
Arvostan kovasti
29/04/2016
Järkipäätös! Jos ei rahat eikä into riitä, niin miksi puskea väkisin. Seuraavaksi punnitaan Mustarastaat.
Jorma666
29/04/2016
Soittorasian kotiareena ei ole riittävä minkään tason salibandyyn tilojen puolesta. Hieno jengi kuitenkin, toivottavasti kehittävät hommaa eteenpäin puuhastelutasolta.
Liittomies
29/04/2016
Minä ymmärrän soittorasiaa. Tuskin BB ottaa sarjapaikkaa vastaan fyrkat sielläkin loppu. Systeemi menee vinoon siinä että liitto ja liiiga ei tue joukkueita vaan lisäävät vaan vaatimuksia nousijoille. Kustannukset aivan liian kovia. Toinen asia mikä kaataa seuroja on että pelaajille jotkut seurat erehtyvät maksetaan jotain kulukorvauksia. Tämä on harrastus myös divarissa. Joten pelaajien tai niiden vanhempien on harrastus itse maksettava. Ei seurat pysty niitä millään muulla hoitamaan. Jotkut seurat maksattavat kulut tylysti junioripelaajilla. Näin se menee. - kurt oravainen
"Arvostan kovasti"
01/05/2016
Leba hinkuu divariin vaikka talous on kuralla. Toiset ymmärtää realiteetit ja toiset ei.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.