SPV:n nuorennusleikkaus vauhdissa – uusi pelaaja Oulusta

Matias Veikkola (keltainen nro 33) edustaa ensi kaudella Seinäjoen Peliveljiä. Kuva: Esa Takalo

Matias Veikkola (keltainen nro 33) edustaa ensi kaudella Seinäjoen Peliveljiä. Kuva: Esa Takalo
Matias Veikkola (keltainen nro 33) edustaa ensi kaudella Seinäjoen Peliveljiä. Kuva: Esa Takalo

SPV julkaisi perjantaina uuden pelaajasopimuksen. Vuonna 1995 syntynyt puolustaja Matias Veikkola siirtyy OLS:sta seinäjokisten takalinjoille.

Veikkola aloitti uransa Merikoski SBT:ssä, mutta siirtyi D-juniori-ikäisenä Oulun Luistinseuraan. Salibandyliigassa Veikkola on esiintynyt viimeiset kolme kautta. Puolustaja on pelannut 66 runkosarjan ottelua tehopistein 21+16.

Miesten tasolta Veikkolalta ei vielä löydy SM-mitaleita, mutta nuorten SM-sarjassa palkintokaappiin on kertynyt yksi kulta, kaksi hopeaa ja kaksi pronssia. Tuore sopimus SPV:n kanssa on 2+1-vuotinen.

– Kokonaispaketti oli hyvä ja tietysti se, että joukkue on tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehitykseen omalla uralla, vaikuttivat päätökseen. Hyvillä mielin lähden tähän haasteeseen, kommentoi Veikkola SPV:n kotisivuilla.

Veikkolan sopimuksesta SPV:n sivuilla

14 comments

  1. Pakko ottaa pellaaja Oulusta. Kun omat juniorit eivät ole riittävän hyviä:D

  2. Jooo clasun piti ottaa kans Salin Ugist, ku omat junnut ei oo riittävän hyvii 😀 😀

  3. Ja SSV ryöstää aina Turun, kun omista junnuista ei ole mihinkään 😀 😀 Classic taas joutuu hankkimaan tennispelaajia, kun omista junnuista ei ole mihinkään 😀 😀

  4. Kerrohan liigaseura, joka pelaa ja varsinkin menestyy pelkästään omista junioreista kasvatetuilla pelaajilla? Itseasiassa valtaosa SPV:n viime vuosien perusrungosta on pelannut seuran organisaatiossa juniorivuosista alkaen. Mutta ei ne Speven uudet hankinnat tähän jää. Saattaapi Oulun suunnalta tulla vielä muitakin lähtijöitä Seinäjoen suuntaan…

  5. Kirjoitin kommentin huumorimielessä. On siellä Pelto-Arvot ja kumppanit omista. Mutta varmaan Oulusta otetaan pellaajia lisää. Kertoo OLS salibandyn hyvästä työstä seurassa. Että kelepaavat muihin seuroihin pelaajat.

  6. Atte Savolainen OLS-kasvatti siirtyy luutavasti SPV tai M-team, siitäki saa melkosen kultakimpaleen jompikumpi joukkue.

  7. Atte Savolainen on siirtymässä Limingasta serkkunsa Mika Savolaisen luokse Classiciin eikä Speveen.

  8. Atte Savolainen siirtyy kuulemma raudan nostamiseen Marko Savolaisen tapaan

  9. Eikö Pelto-Arvo ole Kokkolasta? Parhaat haluaa parhaisiin jengeihin, niin se on aina ollut ja tulee olemaan… C-junnuissa alkaa uusiojaon ekavaihe, kun jengit yrittää pikkuseuroista haalia parhaat omiin riveihin…

    Katotaan miten Speven nuorennus onnistuu… Ei se Kohonen enää pitkään kehissä pysty olee ja tänä keväänä oli jo vain varjo vanhasta tutusta Mikosta.

  10. Olsilla hyvvä juniorityö mutta jos edustuksessa jatkaa tämän kauden valmentajat niin oman kehityksen kannalta nuorten lupausten on syytä vaihtaa maisemaa.

  11. Banzai: mihin perustat väitteesi OLS-valmennuksesta? Kun nykyinen päävalmentaja tuli kuvioihin, on OLS noussut saman tien playoff-joukkueeksi. Ja onhan Herralalla A-junnuista Suomen mestaruuskin. Antaa ainakin nuorille vastuuta.

  12. Ai miten perustelen kohosta? Ikää on eli ei se senkään takia pitkää pelaa. Ja toisekseen ei vaan ollut tänä keväänä yhtä hyvä kuin aikaisemmin. Ennen karvasi hyvin, nyt ei tota tehnyt lainkaan. Ja ei ollut totutun terävä pitkissä palloissa–> aivan liian helposti vietiin vahvuudet pois. Hyvin se on yhellä jalalla pitkää vetänyt, mutta kyllä se vaan näyttää siltä, että viimesiä viedään tältä legendalta….