Liigat

Steelers löysi uuden päävalmentajan Erän organisaatiosta

20.04.
2016
10 Kommenttia
7
Liigat
Kuva: Steelers

Kuva: Steelers

Steelersin miesten edustusjoukkueen valmennus vaihtuu kaudeksi 2016-2017. Uutena päävalmentajana aloittaa Jussi Sihvonen, joka valmensi Erän A-juniorit tällä kaudella SM-kultaan.

Hämeenlinnalaistaustainen Sihvonen on pelannut ja valmentanut Salibandyliigassa FT Trackersin riveissä. Lisäksi hän on valmentanut LaSBin Divarijoukkuetta kaudella 2014-2015 ja toiminut Salibandyliiton ikäluokkavalmentajana.

– Minulla on erittäin opettavainen kausi takana Helsingin suunnalla. Päätös tänne siirtymisestä oli kuitenkin lopulta selkeä. Kiitokset Steelersille, että halusivat minut tänne. Tavoitteena on kehittää hämeenlinnalaista salibandya ammattimaisempaan suuntaan aina pelitavasta ja fysiikkavalmennuksesta lähtien, Sihvonen kommentoi Steelersin sivuilla.

Kolme kautta Steelersiä luotsannut Jani Järvinen siirtyy Steelersin seuravalmentajaksi ja antaa oman osaamisensa seuran vanhimpien ikäluokkien käyttöön.

Steelers saavutti Järvisen johdolla viime kaudella Divarin runkosarjan ykkössijan ja tällä kaudella kakkossijan. Päättyneellä kaudella finaalisarjassa Steelers taipui niukasti paikallisvastus Lammin Salibandylle otteluvoitoin 2-3. Steelersille kuitenkin avautui mahdollisuus hakea paikkaa Salibandyliigasta helsinkiläisseurojen Erän ja Viikinkien fuusion myötä. Paikkaa haetaan ja sen saaminen ratkeaa lähiviikkoina.

Sihvosen lisäksi Steelersin valmennustiimiin liittyy ensi kaudeksi liigajoukkue Viikinkien valmennusryhmään tällä kaudella kuulunut Keijo Matilainen, joka toimii myös PHSB:n seurassa. Matilainen on kokenut valmentaja, ja hän on valmentanut menestyksekkäästi muun muassa liigajoukkue Classicissa sekä Suomen maajoukkueessa. Matilainen työskentelee puolustusvoimissa, ja hänet on palkittu vuonna 2014 vuoden sotilasvalmentajana.

– Steelers otti yhteyttä ja työkuviot mahdollistivat homman, joten innolla ollaan mukana. Tiedän, että Hämeenlinnassa on nuorekas ryhmä joka tekee päämäärätietoisesti hommia, joten on mukava olla osa projektia. Vanhalle Joensuulaiselle pienemmän kaupungin meininki sopii hyvin, kommentoi Matilainen pestiään tuoreeltaan.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Turisti
20/04/2016
Sihvonen todella kova kiinnitys Steelersiltä! Matilainen myös kova tekijä. Aikooko Steelers todella panostaa alkavaan kauteen? Hyvä alku!
Antti
20/04/2016
Nooo, katsellaan nyt steelersin pelaajatilanne ensin. A-poikien valmentajalla ja yhdellä junnumajun leirille valitulla ei vielä pitkälle liigassa mennä.
juntti
21/04/2016
A-poikien valmentajalla ja KAHDELLA junnumajun leirille valitulla...
kysymys
21/04/2016
Ketkä kaksi junnumajuun päässyttä? mielestäni vain 1
mistä keskustellaan
21/04/2016
MIstä junnumajusta puhutaan ? Edellisessä (96 painotteisessa) pelasi tai oli sinne valittu: Lastikka, Metsälä, Aaltonen, Sipronen. 98 painotteistahan ei ole valittu, leiritykseen toki. Noiden lisäksi yksi 97 synt tai vanhempi Pohjola Cup pelaaja. Eli kentällinen kehittyviä ikäluokkansa parhaimistoa.

Menestystä valmennukseen. Erinomainen valinta - tulokset ratkaisevat !
Junnu#8
21/04/2016
Niemi on päässyt tän hetkiseen ryhmitykseen. Eli Steelersista on yksi pelaaja.
S7
21/04/2016
Mitä väliä maju meriiteillä on liigassa? Esim. Hynynen ja M.Kohonen ei osallistu ja hyvin kulkee...
Mude
21/04/2016
Suuri menetys Erälle/Erä Viikingeille!
niin
21/04/2016
Aikamoinen matka on vetää treenejä Helsingissä, jos asuu Hämeenlinnassa. Ihan ymmärrettävää.
#12
23/04/2016
Tästä on hyvä lähtee pelaa Steelers mitä sarjaa tahansa,, kyllä Järvisen eväät valmentajana nähtiin,...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.