Ulkomaat

Storvreta palasi Ruotsin mestariksi – Tukholmassa yli 18 000 katsojan maailmanennätysyleisö

16.04.
2016
0 Kommenttia
3
Ulkomaat
Jos juhlitaan tänään Lappeenrannassa ja Tampereella, niin tehdään myös Uppsalassa. Storvreta on mestari. Kuva: perwiklund.se

Jos juhlitaan tänään Lappeenrannassa ja Tampereella, niin tehdään myös Uppsalassa. Storvreta on mestari. Kuva: perwiklund.se

Uppsalalainen Storvreta palasi kolmen vuoden tauon jälkeen Ruotsin Superliigan mestariksi, kun se kukisti finaalissa Tukholmassa lauantaina Linköpingin niukasti 5-4. Peliä seurasi paikan päällä Tele2-areenalla peräti 18 166 katsojaa.

Ottelu eteni tasaväkisenä päätöserään asti, sillä kahdern erän jälkeen lukemat olivat tasan 3-3. Päätöserässä Linköping meni johtoon Martin Karlssonin maalilla, mutta Albin Sjögren tasasi puntit. Voittomaalista vastasi ajassa 50.17 kahdesti osunut Mattias Samuelsson Jimmie Petterssonin syötöstä.

Storvreta voitti Superliigan mestaruuden vuosina 2010-2012 myös ennen Falunin kolmen vuoden mestaruusputkea 2013-2015. Linköping joutui tyytymään hopeaan myös viime vuonna. Naisten finaalissa saatiin suomalaisvoittaja, kun Laura Mannisen Pixbo kaatoi finaalissa Moran.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.