Divarit

Tässä on liiganousija LaSBin uusi logo

18.04.
2016
24 Kommenttia
3
Divarit
LASBin logossa kolme tähteä kuvaavat yhdistyneitä seuroja. Kuva: LASB.

LASBin logossa kolme tähteä kuvaavat yhdistyneitä seuroja. Kuva: LASB.

Lammin Salibandy fuusioituu Kosken Dynamon ja Hollolan Urheilijoiden kanssa. Yhdistymisen myötä LASB tarvitsi myös uuden logon.

Lammilaiset voittivat tänä keväänä Divarin ja nousivat ensi kaudeksi miesten Salibandyliigaan. Pienen paikkakunnan joukkue vahvisti organisaatiotaan syystäkin fuusioitumisen kautta. Seuran mukaan logon päivittäminen oli tässä tilanteessa vähintään suotavaa, jopa välttämätöntä.

– Kun uutta seuraa lähdettiin rakentamaan, oli ilman muuta selvää, että myös logo päivitetään tälle vuosikymmenelle. Uudelle seuralle on tärkeää luoda vahva brändi ja siihen ajatusmaailmaan uusi logo vastaa hyvin. Se on yksinkertaisen tyylikäs ja sen kolme tähteä kuvaava kolmen seuran yhdistämistä, kertoi seuran viestinnästä vastaava Mika Virtanen Pääkallo.fi:lle.

Lue myös:
Divarin voittanut kyläjoukkue fuusioitui kahden muun seuran kanssa – Lahdesta uusi kotipaikka

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
FBI
18/04/2016
Pisteet tyylistä
Esa kotamäki
18/04/2016
Täysi kymppi logosta ja nimestä. Toisin kuin eräästä toisesta niin tästä selviää laji mitä edustetaan.
En ymmärrä
18/04/2016
En ymmärrä miksi Lammin salibandy on nykyään LASB. Miksi nimi ei ole LASBI. Meinaan jokaisessa pelissä lasbin kannattajat huutavat " LASBI" eikä LASB. Mutta kaikilla omat nimet. Arvattavissa oli jo divarin finaaleissa että lahdesta tulee salibandy kaupunki.
Lasbi on yhtä kuin Lahti?
18/04/2016
Lasb on Päijät-Hämeen salibandyn tulevaisuus :)
Ei vaan, miksei phsb oo mukana kimpassa?
Tampereelta
18/04/2016
Pakko yhtyä kehuihin edellä! Jämäkkä, tyylikäs, selkeä logo. Tästä voisi (kröhöm...) moni muukin organisaatio ottaa mallia.
Vielä yksi ehdotus
18/04/2016
PHSB vois vaihtaa nimensä Lahden Salibandyksi = LahSB
Ehdotus 3
18/04/2016
PHSB tosiaan tarvitsisi nimen muutosta. Idioottimainen nimi. Ei tuo LASB " joka ei tarkoita mitään" mikään järjen riemuvoitto ole. Miksi seurat ota kunnon nimiä kuten esimerkiksi lahtelainen Kaleva. Kyllä kunnon nimi on parempi kuin nuo typerät kirjainsarjat.
Nimet
18/04/2016
Liigassa mitallikolmikolla on kunnon nimet Classic Oilers ja Happee. Onneksi SSV ja SPV eivät enää ole sössöttämässä kärjessä. Peli-Veljet olisi parempi nimi SPV:lle ja Viikingit oli hyvä nimi.
Nimet2
18/04/2016
Ja NST voisi palauttaa Nakkisormet takaisin
juippi
18/04/2016
Logo kisa LASB-EräViikingit 1-0. LASBille onnea pelaaja metsästykseen. Hyvä alku ryhmä kasassa Päijät-Hämäläisistä pelaajista. Toivotaan, että päijäthämäläiset tajuavat miten hieno asia saada liiga jengi Lahteen. Alue ollut musta läiskä säbä kartalla. LAHTI ON SÄBÄ KAUPUNKI. Puhalletaan uusi puusti
säbässsä Lahden Chicagoon.
Kommentoija
18/04/2016
Erittäin tyylikäs logo. Eräs pääkaupunkiseudun fuusioseura voisi ottaa tästä mallia
Ehdotus 3
18/04/2016
Nyt Lahti on todella liigakaupunki. Iso musta aukko täyttyy vihdoin ja Lahtikin on on vihdoin oikea säbäkaupunki. PHSB on tehnyt hyvää työtä ja nyt tuli vielä junnupuolelle hyvä kilpailija. Aikuisten puolella Lasb on ollut alueen ylivoimainen ykkönen jo pitkän aikaa. Ja taitaa pysyäkin.
James
18/04/2016
On kyllä tyylikäs logo, joskin värimaailma ja muotokieli tähtineen viettävät väkisinkin hieman liikaa sotilasmaailmaan. Senkin saa anteeksi kunhan camoa ei lähdetä peliasuissa viljelemään.
Eikös tää
18/04/2016
Eikös tää nyt oo niiku Lahden Alueen SaliBandy?
JZ
19/04/2016
Vaikka aina pyrinkin posinkautta vetämään, niin pakko sanoa että vaikka logossa on perussuunnittelu kunnossa, niin on kyllä myös melko geneeristä tavaraa. Kolmen tähden ideasta plussaa, mutta onko se sählypallo noihin aina tungettava?

Onhan tää nyt toki huimasti uskottavampi kuin LaSBin vanha plakaati.
Real Janes
19/04/2016
Hei, joku muu kommentoi nimimerkillä James. Pääkallo voisi ottaa käyttöön kommenttiosiolla jonkinlaisen rekisteröitymisen, jos ei Facebook tunnistautumisen kaltaista omalla nimellä kirjoittelua haluta.

Itse logo on kyllä varsin ryhdikäs, joskin olisi voinut hioutua timantiksi vielä yhdestä iteraatiosta pelkistystä. Selvästi paras ja tarpeellisin viimeaikaisista brändiuudistuksista. Dynamo on unohdettu väreistä, mutta sinistä ymppäämällä olisi varmasti tullut liian sekava. Harmaata pohjaa tekstin alla en tosin ymmärrä. Voisi ihan rohkeasti luottaa negative spacen luomaan vaikutelmaan "nauhasta".

Neljä jannetähkän jänöhuivia viidestä.
Kjäh kjäh kjäh
19/04/2016
Nyt loppui Lammilaisten ylpeys kerrasta. Sen kotkottavan kanan kaula katkaistiin kerralla. Ei ole enää Lammilaista salibandya. Johan sen nimet ja kaikki tarinat hypetyksen ympärillä kertoo.logo hyvä ja nimi ytimekäs. Gienoa kun Lahti tuli salibandy kartalle. Kohta päästään taistelemaan alueellisista ja valtakunnallisista herruuksista taas täysille katsomoille!
JZ
19/04/2016
Mä olisin tykännyt jostain Porkkanasta tai vastaavasta persoonallisesta elementistä tossa logossa. Muutenkin liikaa suomenna näitä kaikenmaailman "Körtinkylän Palloseuroja", joiden logossa on pelivälineen kuva ja vuosiluku :)
S7
19/04/2016
Mitä väliä nimestä tai logosta. Tää fuusio ja EräViikingit fuusio mitataan sillä mitkä on tulokset. Jos esim. LASB pelaa ittensä suoraan säilymiseen tai jopa plaijareihin, kaikki ylistää. Samoiten Helsingissä, jos EV pyyhkii muilla lattiaa ja jyrää mestaruuteen, niin loppuu valitukset. Nää sitten nähdään ensi kaudella...
Ei ole dynamoa unohdettu
19/04/2016
Ennen nykyistä logoa Dynamolla oli käytössä kilpi, jonka keskellä komeili sählypallo. Pitäisikö uutta seuraa jopa syyttää plagioinnista?

Ja toki onhan siellä Dynamosta muistuttava tähti ja tämä harmaa väri menee ilmeisesti värikartan mukaan sinertäväksi.
JooJoo
19/04/2016
"Ja NST voisi palauttaa Nakkisormet takaisin"
No muistaakseni Veikkauksen takia nimi muuttui NST:ksi?
Aikanaan säbä oli pitkävetokohteena, ja Veikkaus ihmetteli kuinka kukaan viitsisi lyödä vetoa nakkisormien puolesta.
Geodoff
23/04/2016
Sanoisin, että varsin epäonnistunut logo omasta mielestäni. Mukana taas korni geneerinen salibandyypallo. Logon reunat tasapaksun tylsät. Särmä jää puuttumaan. Kolmen tähden sijaan logoon olisi kannattanut muotoilla jotakin muuta symboloimaan yhdistymistä. Tähdet tuovat mieleen militarian ja toisekseen tähtien sijoittaminen logoon seuroilla, jotka eivät ole voittaneet vielä mitään on vähän ristiriitaista. Tähdillä yleensä osoitetaan saavutettua menestystä. Salibandylogoihin sopisi hyvin ohuemmat, sulavat ja terävät linjat lajin luonteen omaisesti.
Samaa mieltä
24/04/2016
Aika lailla samaa mieltä logosta. Mistähän lienee tuo sählypallokin löytynyt, jostain halpahallista kai. Salibandypallo se ei ole, se on varma juttu.
Lahtelaisille
24/04/2016
"LASBI ON YHTÄ KUIN LAHTI?18/04/2016
Lasb on Päijät-Hämeen salibandyn tulevaisuus :)
Ei vaan, miksei phsb oo mukana kimpassa?"

Lahtelaiset eivät näe kuin oman napansa, niin kävi myös Lammin menestyksen kanssa. Toivon hartaasti, että Lasb ei sekoita omaa pakkaansa nyt eikä tulevaisuudessa yhtään enempää. Lahden räpäyttäjät voi sit tehdä vaikka itkuräppejä summeruppiinsa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.