Tässä on Salibandyliiton uusi tapahtumapäällikkö

Kuva: Salibandyliitto

Kuva: Salibandyliitto
Kuva: Salibandyliitto

Pääkallo.fi kertoi maaliskuussa, että Salibandyliitto hakee uuteen virkaan uutta tapahtumapäällikköä. Nyt mies tehtävään on löytynyt.

Salibandyliiton floorball.fi-sivuston mukaan tapahtumapäälliköksi on nimitetty 1.5.2016 alkaen Janne Bruun (kuvassa). Hän vastaa Salibandyliiton tapahtumien järjestämisestä toimien niiden projektipäällikkönä. Bruunin vastuulle kuuluvat myös salibandyn tapahtumaosaamisen ja -markkinoinnin kehittäminen yhteistyössä seurojen ja muiden tahojen kanssa sekä tapahtumien järjestämisen suunnitelmallisuuden lisääminen ja toimintatapojen kehittäminen. Lisäksi hän osallistuu liigaseurojen ottelutapahtumien kehittämiseen mahdollisuuksien mukaan.

Tapahtumapäällikön lisäksi Salibandyliitto julkaisi pari muutakin uutta nimitystä. Tiina Koivisto toimii 1.5.2016 alkaen pelaamisen kehittäjänä päävastuualueenaan nuorten ja aikuisten salibandyharrastamisen kehittäminen. Koiviston nimityksen myötä haussa on nyt Turussa sijaitsevan Länsirannikon aluetoimiston aluevastaava.

Kilpailutoiminnan sektorilla puolestaan kilpailupäällikkö Ari Vehniäinen ottaa 1.5.2016 alkaen muiden tehtäviensä ohella kokonaisvastuun Miesten Salibandyliigasta sekä sen toiminnan koordinoinnista ja kehittämisestä yhteistyössä seurojen sekä Salibandyliiton ja SSBL Salibandy Oy:n henkilökunnan kanssa.

One comment