Liigat

Tässä ovat Superfinaalin tuomariparit

14.04.
2016
0 Kommenttia
1
Liigat
Nämä herrat jakavat oikeutta salibandyn miesten Superfinaalissa. Kuva: Juhani Järvenpää

Nämä herrat jakavat oikeutta salibandyn miesten Superfinaalissa. Kuva: Juhani Järvenpää

Henri Heinola ja Manu Marttinen jakavat oikeutta lauantaina Helsingin Hartwall Arenalla Salibandyliigan miesten Superfinaalissa Classic–Oilers. Naisten finaalin Classic–NST erotuomarit ovat Teemu Rannikko ja Petri Suhonen.

Superfinaaliin on nimetty äkillisen loukkaantumisen tai muun esteen varalle myös varaparit, jotka ovat miesten ottelussa Janne Sjögren–Thomas Ellis ja naisten finaalissa Juhani Kirves–Henrik Snellman.

Otteluvalvojana katsomon puolella tekee muistikirjamerkintöjä miesten finaalissa Miikka Myllykangas ja naisten loppuottelussa Janne Koskinen.

Toimitsijaesimiehenä valvoo pöydän otteita lauantain kummassakin loppuottelussa Terho Laaksonen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.