Maajoukkueet

Tshekki suupala Suomelle – syntymäpäiväsankari venytti maaliverkkoa

23.04.
2016
3 Kommenttia
2
Maajoukkueet
Mikko Leikkanen oli vahvassa iskussa, kun Suomi kaatoi Tshekin lukemin 8-4. Kuva: Anssi Koskinen

Mikko Leikkanen oli vahvassa iskussa, kun Suomi kaatoi Tshekin lukemin 8-4. Kuva: Anssi Koskinen

Suomi ja Tshekki väänsivät lauantaina Sveitsin EFT-turnauksessa Lausannessa. Suomi oli ottelussa vahvempi loppuluvuin 8-4.

Ensimmäinen erä oli suomalaisten heiniä maalein 2-0. Maaleista vastasivat Mikko Leikkanen sekä Ilari Talvitie.

Toisessa erässä Tshekki aloitti maalien tehtailun. Suomi vastasi kuitenkin kolmesta seuraavasta osumasta, kun Eemeli Salin, Sami Johansson ja Nico Salo osuivat maalitolppien väliin. Tshekki kavensi vielä erän loppuun rangaistuslaukauksesta, ja viimeiseen erään lähdettiin Suomen 5-2-johtoasemasta.

Suomi vei vielä viimeisenkin erän maalein 3-2. Kolmannen erän maalareita olivat Leikkanen, 34-vuotissyntymäpäiviään juhlinut Tero Tiitu sekä Mika Moilanen.

Suomen pistenikkareita olivat 2+1 nakutellut Leikkanen sekä 1+2 tehtaillut Moilanen.

Suomi kohtaa EFT-turnauksen viimeisessä ottelussa Ruotsin. Ottelu alkaa sunnuntaina klo 13 Suomen aikaa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Timppa
23/04/2016
Mitä Talvitie tekee maajoukkueessa??? Aina ihan sekaisin omassa päässä. Tais voittaa omassa joukkueessa jopa miinustilaston!!!
timpalle
23/04/2016
Älä Timppa skitsoo, iso osa näistä ei ole kisajoukkueissa, kunhan kokeillaan ja höntsätään tämmöiset eft:eet. Eihän näihin turnauksiin pelimiehillä mikään kauhia hinku ole.
ET soittaa kotiin
23/04/2016
Karu fakta on, ettei millään muulla ole merkitystä, kunhan sopii palettiin Ruotsia vastaan. Joukkue joka pystyy kaatamaan Ruotsin, pystyy kaatamaan minkä muunkin joukkueen. Talvitiellä on kokoa vääntää ruotsalaisia vastaan, kunhan taidot vaan riittävät.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.