Juniorit

Turussa juhlitaan C1-poikien SM-kultaa – Palloseuran 2000-ikäluokka uusi mestaruutensa

10.04.
2016
0 Kommenttia
6
Juniorit
Kuva: Timo Lindqvist

Kuva: Timo Lindqvist

Salibandyn C1-poikien (2000 syntyneet) Suomen mestari kaudella 2015–2016 on Turun Palloseura. Turkulaisryhmä kaatoi finaaleissa Kooveen voitoin 2–0. Ratkaisevan toisen ottelun TPS voitti sunnuntaina Leaf-Areenassa lukemin 5–4.

Runkosarjan viidenneltä sijalta pudotuspeleihin lähtenyt TPS pudotti puolivälierävaiheessa GrIFK:n (otteluvoitoin 2-1) ja välierissä SPV:n (otteluvoitoin 2-0).

Ratkaisevassa toisessa finaalissa TPS oli pitkään takaa-ajajana ja kolmanteen erään lähdettiin Kooveen 2-4-johtoasemassa. Erän puolivälin ympäristössä ikäluokan puolustava SM-kultajoukkue onnistui kuitenkin kolmeen otteeseen ilman vastausta ja Aatu Koiviston ajassa 56:07 viimeistelemä 5-4-maali jäi lopulta voittomaaliksi.

Pudotuspelien pistepörssin kärkisijan nappasi Kooveen Kim Hyrkkönen tehoilla 16+5=21 ja runkosarjan pörssikuninkuuden TPS:n Jasper Juuti pisteillä 36+26=62.

C1-juniorien pronssimitalit vei SPV, joka voitti Tiikerit lauantaina lukemin 6–5.

Linkit:
Ratkaisevan finaalin tilastot
C1-juniorien SM-sarjan pudotuspelien tilastot
C1-juniorien runkosarjan tilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.