Divarit

Vaasalaisten runko alkaa hahmottua – maalitykki palaa Divariin

12.04.
2016
2 Kommenttia
0
Divarit
Janne Karvonen pelasi Divarissa viimeksi SB Vaasan paidassa kaudella 2014-15. Kuva: Jari Turunen.

Janne Karvonen pelasi Divarissa viimeksi SB Vaasan paidassa kaudella 2014-15. Kuva: Jari Turunen.

SB Vaasa on julkaissut viimeisen reippaan viikon aikana nettisivuillaan tukun jatkosopimuksia. Mielenkiintoisimpana niistä jatkosopimusten lisäksi julkaistu Janne Karvosen paluu Divari-kentille.

Oranssien takalinjoilla jatkavat viime kaudelta tutut Samir Mountassir ja Sami Saari, sekä kesken kauden joukkueeseen kakkosdivarin SB Vaasa Young Boysista liittynyt Arttu Turunen.

Hyökkäyspäähän on kiinnitetty kokenut Pekka Kontturi, Henry Backman, sekä Jesse Palmberg. Myös viime kauden pistelinko, tehoin 19+19=38 operoinut Kevin Nylund, jatkaa joukkueessa.

Uutena joukkueeseen liittyy välivuoden salibandysta pitänyt Janne Karvonen. Kokenut, 34-vuotias Karvonen on Divari-tasolle oiva maalintekijä. Hän on urallaan pelannut seitsemän Divari-kauden aikana 138 ottelua ja tehtaillut niissä tehot 141+61=202. Tehokkaimmalla kaudellaan Blue Foxissa 2012-13 hän nakutteli pisteet 41+15=56. SB Vaasaa Karvonen on edustanut kauden verran, sesongilla 2014-15.

– Välivuosi oli se suurin syy kentille paluuseen. Alkoi tulla sellainen tunne, että tekee mieli pelata taas. Suurin peli-into, kun oli jo jossain vaiheessa kadoksissa, Karvonen kertoo SB Vaasan nettisivuilla.

SB Vaasan nettisivujen uutisia:
Samir Mountassirin sopimusuutinen
Sami Saaren sopimusuutinen
Arttu Turusen sopimusuutinen
Pekka Kontturin, Henry Backmanin ja Jesse Palmbergin sopimusuutinen
Kevin Nylundin sopimusuutinen
Janne Karvosen sopimusuutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
pohojanmaa
12/04/2016
Toivottavasti Vaasa saa isku kykyisen joukkueen, jossa joukkuepelaajia. Maaleja omiin meni aivan liikaa. Olisi lajille tärkeä saada tämä vahva talousalue liigaan.
Sb Vaasa
13/04/2016
Tulee olemaan tulevalla kaudella todella kova joukkue!
Paljon on sopimuksia mitä ei ole julkaistu,sääliks käy muita!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.