Liigat

Video: Classic nappasi ensimmäisen SM-kultansa näytöstyyliin

19.04.
2016
6 Kommenttia
1
Liigat
Kuvakaappaus: Yle Areena

Kuvakaappaus: Yle Areena

Tampereen Classic ja Esport Oilers väänsivät lauantaina miesten Salibandyliigan Superfinaalissa. Classic oli lopulta selkeästi parempi maalein 8-2.

Oilers aloitti kamppailun maalinteon, mutta Classic osui vielä kolmesti ensimmäisessä erässä. Toinen erä oli tamperelaisten heiniä maalein 2-0. Viimeisessä periodissa Classic osui kolmesti ja Oilers kertaalleen, joten Classicin miesten historian ensimmäiset voitonjuhlat käynnistyivät taistelun tauottua.

Ottelun tehopelaaja oli 1+3 iskenyt Eemeli Salin. Nico Salo ja Sami Johansson naulasivat paunat 2+1 mieheen. Miesten Superfinaalia seurasi paikan päällä 10 087 katsojaa, mikä on uusi miesten Salibandyliigan yleisöennätys. Edellinen ennätys oli 5580 katsojaa.

Ottelutilastot

Linkki koosteeseen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jesse
19/04/2016
Oliks kenenkään muun mielestä toi kuva savuisen ja sininen koko matsin ajan? Hankala katsella. Ja yleisöö ei kuvattu montaa kertaa, jäi tunnelma aistimatta.
Katsoja
19/04/2016
Juuri näin Jesse, parannettavaa jäi tv:n tekniikkan suhteen, muutenkin pelaajien esittely jäi shown varjoon eli ensi vuonna pelaajat keskiöön.
Areenalla tunnelma oli hyvä ja sekin varmasti nousee vielä kattoon seuraavilla kerroilla.
jösse
19/04/2016
Et ole yksin Jesse: Kyllä minunkin mielestäni TV-kuva oli suorastaan ala-arvoinen. Ihan kuin Fazerin Sininen olisi ollut pääsponsorina ja siksi kuvamateriaalikin hämyisen sinertävä. Näkyy hyvin tämänkin jutun kuvakaappauksesta. Olisivat edes normaalilla vaaleansinisellä liigamatolla pelanneet, niin edes peliareena olisi ollut valoisamman oloinen. Paljon on liitolla/TV-mekatsuilla tekemistä salibandyn töllöviihtyvyyden eteen ennen kuin muutkin, kuin lajin suurkuluttajat tuollaista kuraa viitsivät seurata.
JiiK
19/04/2016
Matto näytti olevan todella tahmea liian tumman värityksensä lisäksi. Pelissä suurempi osuus laukauksista epäonnistui kuin lähti "normaalisti".
Arto Kilponen
19/04/2016
Miksei pelaajat tulleet esittelyssä pelaaja kerrallaan kentälle?
oulu
22/04/2016
Tilannetta ei auttanut että kaikki joukkueet pelasivat sini-valkoisissa kamppeissa. Sinistä kenttää vasten huonolla kuvalaadulla oli aika haastavaa seurata nopeita tilanteita. Tuomarina myös kommentoisin tuota valojen pimentämistä välittömästi summerin jälkeen: siellä kun joukkueet pimeässä lähtee saman pullonkaulan kautta koppiin niin ei tarvita kuin yksi idiootti joka aloittaa mylläkän jollain mailanäpäytyksellä. Huomioiden että tuolla oli savolainen ja lindforsin pojat läsnä niin tuuri kävi ettei kummempia sattunu.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.