Liigat

Video: Happee murskaava ensisekunneista lähtien – tätä simppelimpää rankkaria ei olekaan

02.04.
2016
7 Kommenttia
2
Liigat
Happeen Juuso Heikkinen ei alkanut turhaan veivailemaan rangaistuslaukauksessaan. Kuva: Esa Jokinen

Happeen Juuso Heikkinen ei alkanut turhaan veivailemaan rangaistuslaukauksessaan. Kuva: Esa Jokinen

Jyväskylän kavensi miesten Salibandyliigan välieräsarjan Oilersia vastaan 1–2:een. Hirviryhmä vei perjantaina kolmannen välieräottelun nimiinsä maalein 9–3. Kyyti oli kylmää Oilersille heti avauserästä lähtien.

Happee meni 1–0-johtoon vain 15 sekunnin pelin jälkeen, kun Jonne Junkkarinen yllätti Oilers-maalivahti Joonas Kaltiaisen.

Ajassa 2.52 kotijoukkue lisäsi johtoa ja espoolaisten päävalmentaja Akseli Ahtiainen käytti aikalisänsä. Se ei tuonut toivottua tulosta öljymiesten kannalta ja avauserä kirjattiin kotijoukkueelle numeroin 5–1. Samalla myös Tommi Kekkonen asteli espoolaisten maalinsuulle toiseen erään.

Kolmannessa erässä Happeen Juuso Heikkinen pääsi lisäämään johtoa rangaistuslaukauksesta. Ratkaisu oli yksinkertainen ja yllättävä, kun kävellen maalia lähestynyt Heikkinen ampui nopeasti pallon yläkulmaan. Maali on nähtävissä videolla ajassa 8.30.

Ottelusarja jatkuu sunnuntaina Espoossa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Meitsi
02/04/2016
Melko kylmä ratkaisu, komea.
Yskivä Hirvi
02/04/2016
Hienoa että tästäkin välierä parista kirjoitetaan, se taisi vaatia Happeen voiton että tekstiä tulee. En ymmärrä miten täällä Espoon pelaajia haukutaan eikä joukkuetta pidetä minään silti vuodesta toiseen pelaavat kuitenkin kärkisijoista? Jos joskus sattuvat voittamaan jonkun kyse on kuitenkin sen toisen joukkueen huonoudesta ei ikinä Espoon paremmuudesta. Joku jo kirjoitti että Classic -Ssv on tämän vuoden epävirallinen finaali ja Happee-Espoo on vaan jotain harrastelua varsinkin kun happeella noin paljon loukkeja. No, onneksi näitä sivuja ei tarvitse lukea, varsinkaan keskenkasvuisten kommentteja. Paras voittakoon, Ei se tee sarjan häviäjistä kuitenkaan huonoa.
Espoosta
02/04/2016
Komppaan edellistä. Kirjoituksissa keskitytään enemmän Classiciin ja Viikkareihin. Vähän laajempaa perspektiiviä kirjoitteluun. Kiitos
Espooseen
02/04/2016
Oikeesti??? Kannattaisiko aloittaa omasta tiedottamisesta?
Reka
02/04/2016
Laajempaa perspektiiviä, uskoisin että ESPOOSTA kaverin laajempi analyysi pelistä kun pelistä julkaistaan kun sen saat kirjoitettua. Ei varmasti ole helppoa hommaa.
REKALLE
03/04/2016
Kovin helposti se näyttää onnistuvan Viikingit - Classic parista :)
Jorma
04/04/2016
Yskivä Hirvi ja muut.. Pääkallolta loppui samaan aikaan kiinnostus kirjoittaa salibandyLiigan välieristä kun Erä tipahti...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.