Happeen Juuso Heikkinen ei alkanut turhaan veivailemaan rangaistuslaukauksessaan. Kuva: Esa Jokinen

Jyväskylän kavensi miesten Salibandyliigan välieräsarjan Oilersia vastaan 1–2:een. Hirviryhmä vei perjantaina kolmannen välieräottelun nimiinsä maalein 9–3. Kyyti oli kylmää Oilersille heti avauserästä lähtien.

Happee meni 1–0-johtoon vain 15 sekunnin pelin jälkeen, kun Jonne Junkkarinen yllätti Oilers-maalivahti Joonas Kaltiaisen.

Ajassa 2.52 kotijoukkue lisäsi johtoa ja espoolaisten päävalmentaja Akseli Ahtiainen käytti aikalisänsä. Se ei tuonut toivottua tulosta öljymiesten kannalta ja avauserä kirjattiin kotijoukkueelle numeroin 5–1. Samalla myös Tommi Kekkonen asteli espoolaisten maalinsuulle toiseen erään.

Kolmannessa erässä Happeen Juuso Heikkinen pääsi lisäämään johtoa rangaistuslaukauksesta. Ratkaisu oli yksinkertainen ja yllättävä, kun kävellen maalia lähestynyt Heikkinen ampui nopeasti pallon yläkulmaan. Maali on nähtävissä videolla ajassa 8.30.

Ottelusarja jatkuu sunnuntaina Espoossa.