Tampereen Classic ja PSS kohtasivat naisten Salibandyliigan välierissä keskiviikkona. Classic oli kolmannessa välieräväännössä parempi maalein 4-1 ja eteni Superfinaaliin otteluvoitoin 3-0.

Kotijoukkue johti peliä 2-0 ensimmäisen erän jälkeen. Toinen erä oli maaliton. Viimeisessä periodissa Classic aloitti maalinteon, ja osui viimeisellä minuutilla tyhjään rysään. PSS rikkoi vielä Classicin nollan 26 sekuntia ennen loppua. Ottelun tehopelaaja oli 1+1 nakuttanut Classicin Nina Rantala.

Otsikossa viitattu tapahtuma näkyy videolla kohdasta 4.16 eteenpäin.

Classic pelaa 16.4. miteltävässä Superfinaalissa NST:tä vastaan. PSS haastaa pronssiottelussa SB-Pron. Ottelu pelataan lauantaina 9.4. Vantaan Campo Sportissa klo 14.