Liigat

Video: Kesken kauden comebackin tehnyt konkari kovassa vireessä

01.04.
2016
4 Kommenttia
1
Liigat
Syksyllä Markus Olkkonen palloili vielä kakkosdivarissa SBS Kingsin riveissä. Nyt hän takoo tulosta Salibandyliigan pudotuspeleissä. Kuva: Esa Jokinen

Syksyllä Markus Olkkonen palloili vielä kakkosdivarissa SBS Kingsin riveissä. Nyt hän takoo tulosta Salibandyliigan pudotuspeleissä. Kuva: Esa Jokinen

Esport Oilers nappasi keskiviikkona jo toisen voittonsa miesten Salibandyliigan välieräsarjassa Happeeta vastaan. Oilers oli toisessa kohtaamisessa parempi lukemin 6–4. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Oilersin riveistä mainioon vireeseen on äitynyt Markus Olkkonen, joka teki comebackin liigaan kesken kauden. Kuudessa pudotuspeliottelussa Olkkonen on kerännyt jo 11 tehopistettä. Keskiviikkona tehoja kertyi 1+2. Ensimmäisessä Happee-kohtaamisessa Olkkonen oli vielä ilkeämpi vastus Happeelle, sillä hän kirjasi hattutempun, joka sisälsi jatkoaikamaalin. Olkkonen johtaa tällä hetkellä Oilersin sisäistä pistepörssiä pudotuspeleissä. Koko sarjan pistepörssissä hän on kuudentena.

Oilers johtaa välieräsarjaa nyt voitoin 2–0. Kolmas kohtaaminen pelataan perjantaina Jyväskylässä klo 18.30 alkaen.

Linkit:
Ottelun tilastot
Video: Oilers nousi tasoihin neljän maalin takaa viimeisellä kympillä – voitti jatkoajalla
Pääkalloennakko: Happee-Oilers – hirvet rytkivät öljymiesten estelyistä huolimatta Superfinaaliin

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
SSV-Fani
01/04/2016
Markus Olkkonen ei enää viime kauden jälkeen ollut halukas pelaamaan liigassa, joten Kurre antoi hänelle luvan siirtyä SBS Kingsin riveihin. Sitten hän siirtyy kesken kautta LIIGAjoukkueeseen. Onkohan tuo suunniteltu jo ennen Kingsiin siirtymistä.
OILERS-FANI
02/04/2016
Halus vaan pois sieltä fuusiohelvetistä!
Säbä
02/04/2016
Markus Olkkoselle tuli mitta täyteen niin kuin Jani Kukkolalle aikoinaan M Järven jatkuvasta räksytyksestä. Jos Järvi jatkaa "fuusiohelvetissä" Kukkola ei missään tapauksessa siirry sinne.
Tieto
03/04/2016
Olkkonen ilmoitti kesällä myös Kurrelle että olisi mahdollisesti palaamassa Jouluna liigaan. Kurre sanoi että pidetään ovi auki. Ei sitten kuitenkaan pidetty. Oilers taas todella halusi miehen riveihinsä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.