Maajoukkueet

Video: Näin kaatui Ruotsi – pallotaiturin näyttävä rankkariosuma ratkaisi

26.04.
2016
5 Kommenttia
4
Maajoukkueet
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Suomen miesten salibandymaajoukkue voitti Ruotsin EFT-turnauksen päätösottelussa maalein 4-3. Ratkaisevan osuman upotti Classic-puolustaja Krister Savonen rankkarista, kun pelikello näytti lukemaa 57.33.

Maali oli samalla Savosen avausmaali miesten maajoukkuepaidassa. Ruotsi johti ottelua ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen maalein 3-0. Suomen muista osumista vastasivat Peter Kotilainen (kaksi maalia) ja Tero Tiitu.

Suomi voitti Ruotsin edellisen kerran varsinaisella peliajalla kaksi vuotta sitten. Vuosi sitten sinivalkoiset juhlivat rankkarivoittoa länsinaapurista.

Suomi voitti kaikki ottelunsa Lausannen EFT-turnauksessa. Sveitsi kaatui rankkareilla maalein 5-4 rl. ja Tshekki lukemin 7-3.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jules
26/04/2016
Komee! Ja aika kylmäpäinen ratkaisu vetää rystyltä noin varma maali. Jätkä se vaan nostaa proofiiliaan koko ajan. Not bad!
Kaaripallo
26/04/2016
Kiss kiss, älä mene sinne :)
Jorge
26/04/2016
Taaksepäin
HORGE
27/04/2016
Jorge, hur mår du idag? Allt är bra?
morge
27/04/2016
Jorge du måste go att köpa glasögon i dag!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.