Maajoukkueet

Video: Oppikirjamaali toi Suomen tasoihin viimeisillä minuuteilla

27.04.
2016
0 Kommenttia
5
Maajoukkueet
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Suomen miesten salibandymaajoukkue kohtasi viime perjantaina Sveitsin Lausannen EFT-turnauksen avausottelussa. Ottelun varsinainen peliaika päättyi tasan, mutta Suomi voitti kamppailun jälkeen lauotun rankkarikisan maalein 2-0.

Oheisella videolla on nähtävissä Suomen 4-4-tasoitusmaali, joka syntyi ajassa 57.20. Maalista vastasi Jami Manninen ja maalisyötön tarjoili Peter Kotilainen. Kaikkinensa koko kuvio oli varsin näyttävä, kuten oheiselta videolta on nähtävissä.

Ottelutilastot
Suomi ja Sveitsi tasapeliin – rankkarikisa sinivalkoisten heiniä

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.