Liigat

Video: Parjattu jäähykuningas säväytti ilmaveivimaalilla välieräottelun rankkarikisassa

02.04.
2016
8 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Classic ja Viikingit väänsivät miesten Salibandyliigan kolmannessa välieräottelussa perjantaina Tampereella. Classic voitti ottelun rangaistuslaukaisukilpailun jälkeen maalein 9-8 rl.

Ottelun ensimmäinen erä kamppailtiin tasaisissa merkeissä ja erätauolle mentiin Viikinkien 1-2-johdossa. Toisessa erässä Classic laittoi uuden vaihteen silmään vei periodin nimiinsä maalein 6-1. Viikingit ei lannistunut neljän maalin tappioasemasta, vaan latoi seuraavat viisi maalia viimeisessä erässä. Kotijoukkue kuitenkin tasoitti ottelun vielä ja edessä oli jatkoaika.

Jatkoajalla ei nähty ratkaisua. Classicin Krister Savonen, Mika Savolainen ja Jussi Piha onnistuivat rankkareissa. Viikingeiltä ainoastaan Mikael Lax upotti pallon nuottaan ja Classic voitti rankkarikisan maalein 3-1.

Classicin teholinko oli pisteet 3+2 tehtaillut Sami Johansson. Viikinkien Miko Kailala ampui hattutempun.

Ottelutilastot

Otsikossa mainittu Savolaisen rankkari on nähtävillä videolla kohdasta 10.10 eteenpäin. Salibandyliigan kaikkien aikojen jäähykuninkaalle vaadittiin pelikieltoa ennen kolmatta välieräottelua tästä tilanteesta. Ottelussa nähtiin myös muita hienoja suoritteita, joten suosittelemme koosteen katsomista kokonaisuudessaan.

Classic johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1. Sarja jatkuu tänään Pasilassa klo 16. Superfinaaliin yltäminen vaatii neljä voittoa. YLE TV2 näyttää neljännen välieräottelun klo 15.55 alkaen.

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Tampere
02/04/2016
Samaa mieltä valkkujen kanssa. Noi rankut väärä tapa ratkoo pelejä.
kauheeta
02/04/2016
toi selostaja... Ei helkkari, ei tota pysty kuuntelee.... Lopettais ton huutamisen ja kuluneiden juttujen selittämisen. "pystyy pallollisena katsomaan kenttää ja se on tässä lajissa tärkeää" Ihanko totta, tuli ihan yllätyksenä
Simo
02/04/2016
On kyllä rasittava kiljuja. Lajiosaaminen kirkasta, mutta tuota huutamista ei vaan jaksa kuunnella. Tekee tiukkaa jopa tällaisen koosteen mitan, saati koko matsin. Silti pakko sanoa, että hyviäkin selostajia liigamatseissa kuullut ja tämäkin jannu ei aina ole näin rasittava.
Junnu#8
02/04/2016
On tuota samaa ilmiötä tullut jo Suomen kiekon puolellakin. Ei sen selostuksen tarvihte olla hirveätä huutamista.
VJ
02/04/2016
Ihan hauskoja nää rankkarit on. Jos ei tossa ajassa pysty muuten ratkaisemaan niin hyvä vaan että on tällainen. Ja voi juma mitä herkkähipiöitä täällä on. Mielummin tällaista huutamista missä on tunnetta kuin aneemista selostusta, mikä tappaa tylsän pelin lopullisesti. Älkää jaksako :D
S7
02/04/2016
Eihän tossa huutamisessa ois ongelmaa, jos löisivät kunnon kompuran väliin. Nimittäin kun kattelee/kuuntelee kuulokkeilla, niin meinaa korvat räjähtää välistä:-D
VJ:lle
03/04/2016
Huutamisen vastakohta ei ole aneemisuus. Jos huudat koko matsin, miten pystyt enää nostamaan äänentasoa kun ratkaisut lähestyvät?
Rankku
04/04/2016
Rankkarit ei todellakaan ole sählyssä väärä tapa ratkoa! Sellainen laji kyseessä, että jos jatkoaika olisi yhtään pidempi, ennemmin tai myöhemmin verkko heiluisi. Ei säbän jatkoajat kauaa kestäisi, ja ois se syvältä, et peli ratkeais johonki roikkupalloon.

Tämä laji ei ole jääkiekkoa. Rankut ainoa oikea tapa!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.