Classic ja Viikingit väänsivät miesten Salibandyliigan kolmannessa välieräottelussa perjantaina Tampereella. Classic voitti ottelun rangaistuslaukaisukilpailun jälkeen maalein 9-8 rl.

Ottelun ensimmäinen erä kamppailtiin tasaisissa merkeissä ja erätauolle mentiin Viikinkien 1-2-johdossa. Toisessa erässä Classic laittoi uuden vaihteen silmään vei periodin nimiinsä maalein 6-1. Viikingit ei lannistunut neljän maalin tappioasemasta, vaan latoi seuraavat viisi maalia viimeisessä erässä. Kotijoukkue kuitenkin tasoitti ottelun vielä ja edessä oli jatkoaika.

Jatkoajalla ei nähty ratkaisua. Classicin Krister Savonen, Mika Savolainen ja Jussi Piha onnistuivat rankkareissa. Viikingeiltä ainoastaan Mikael Lax upotti pallon nuottaan ja Classic voitti rankkarikisan maalein 3-1.

Classicin teholinko oli pisteet 3+2 tehtaillut Sami Johansson. Viikinkien Miko Kailala ampui hattutempun.

Otsikossa mainittu Savolaisen rankkari on nähtävillä videolla kohdasta 10.10 eteenpäin. Salibandyliigan kaikkien aikojen jäähykuninkaalle vaadittiin pelikieltoa ennen kolmatta välieräottelua tästä tilanteesta. Ottelussa nähtiin myös muita hienoja suoritteita, joten suosittelemme koosteen katsomista kokonaisuudessaan.

Classic johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1. Sarja jatkuu tänään Pasilassa klo 16. Superfinaaliin yltäminen vaatii neljä voittoa. YLE TV2 näyttää neljännen välieräottelun klo 15.55 alkaen.