Maajoukkueet

Video: Taidokas rankkari päättyi nolosti – huippuhyökkääjä missasi tyhjän maalin

26.04.
2016
1 Kommentti
1
Maajoukkueet
Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Lausannessa pelatun EFT-turnauksen Sveitsi–Ruotsi-ottelu päättyi isäntämaan osalta nolosti. Sveitsin kokenut hyökkääjä Matthias Hofbauer oli jo siirtämässä pallon varmaotteisesti tyhjään maaliin rangaistuslaukauskilpailussa, mutta sveitsiläisen viimeistely oli kaikkea muuta kuin kliininen.

Hofbauer ohitti rankkayrityksessään Jonathan Paulssonin, mutta rystynosto meni tyhjänä edessä ammottaneen maalin ohi.

Epäonnistuneen rangaistuslaukauksen myötä Ruotsi vei kisan nimiinsä. Varsinainen peliaika päättyi numeroin 3–3.

Seurajoukkuetasolla SV Wiler-Ersigeniä edustava Hofbauer epäonnistui rangaistuslaukauksessaan myös Suomea vastaan EFT-turnauksen ottelun loppuhetkillä. Svetisiläishyökkääjän rystynosto Ruotsia vastaan on katsottavissa alla olevasta videosta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
S7
27/04/2016
Kuin meikäläisen pelikirjasta oleva ratkaisu:-D

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.