Ulkomaat

Video: Taitotaso huipussaan – ruotsalaispelaaja ilmaveivasi näyttävän rankkarimaalin

05.04.
2016
16 Kommenttia
6
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Linköping ja Dalen kohtasivat maanantaina Ruotsin Superliigan välierissä ensiksi mainitun kotikentällä. Kotijoukkue voitti ottelun rankkarikisassa maalein 8-7 rl.

Dalen johti ottelua maalein 2-4 kahden erän jälkeen. Kolmannessa periodissa alkoikin sitten kunnon ilotulitus. Linköping johti ottelua lukemin 7-6 ottelun loppuhetkille saakka, mutta Dalen tuli tasoihin Ketil Kronbergin maalilla ajassa 59.56.

Jatkoajalla ei nähty ratkaisua, joten voittaja määriteltiin rangaistuslaukaisukilvassa. Linköpingin onnistujia olivat Jesper Alm, Eric Björk ja Matej Jendrisak. Linköpingin tehopelaajia olivat 2+1 iskeneet Anton Karlsson sekä Tobias Gustafsson. Dalenin Kronberg laukoi ottelussa hattutempun.

Ottelutilastot

Valitettavasti emme ole saaneet kokonaista maalikoostetta käsiimme, mutta ohessa on Almin komea rankkariratkaisu.

Ottelusarjan voitot ovat nyt 2-2. Finaaliin eteneminen vaatii neljä voittoa.

Vilken läcker straff! Hur kyligt som helst. Det här vill du INTE missa.

Posted by TV4 Sport on Monday, 4 April 2016

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Jules
05/04/2016
Pallo menee taakse päin, selkeä hylkäyksen paikka jos kerran My Kippilän veivi hylättiin myös.
Janne Aaltonen
05/04/2016
Hieno nähdä että joku heittää mun vanhan rankkarin ja vielä Ruotsin liigassa! Pallon eteneminen kulkusuunnassa ei tässä pysähdy, joten sääntöjen puitteissa mennään.
verne
05/04/2016
Jules: valoja päälle. Pallo ei mene taaksepäin.
ET soittaa kotiin
05/04/2016
Mistähän tulee tuo, että pallon pitäisi mennä taaksepäin, jotta rankkari hylätään? Kuten J. Aaltonen kirjoitti, pallon pitää liikkua koko ajan eteenpäin. Noissa on pieni mutta merkittävä ero.
Jukkisb
05/04/2016
Rankkareissa helposti hämää kuvaus takaviistosta. Omastakaan mielestä pallo ei mene taaksepäin.
Meitsi
05/04/2016
Nykyään Lasbissa pelaaja Antti Sihlman on LaSB aikanaan tehnyt ainakin kaksi tai kolme melkein tällaista. Toki tämä on hieman nopeutettu versio.
S7
05/04/2016
Niin ihan yhtä paljon tää menee "taaksepäin" kuin se Kippilän vääryydellä hylätty!
Haloo
05/04/2016
Katsokaa se Kippilän rangaistuslaukaus uudestaan ja hidastettuna. Ei ole edes mikään veivi. Kääntää lavan pallon taakse ja vippaa sitten "kärjellä" pallon veskarin ohi. Olisi pitänyt ehdottomasti hyväksya. säännöissähän sanotaan et pallon pitää liikkua eteenpäin suorituksen aikana. Pelaajan liikkumisesta ei ole puhetta erikseen.
Meitsille
05/04/2016
Sihlman on sikäli kun tiedän kerran epäonnistunut rankkarista ja silloin ei yrittänyt tuolla kikalla. Muuten aina maali.
Jokotaas
05/04/2016
Jotenkin niin arvattavaa ja suomalaisuudelle tyypillistä, että kippilägate avautui uudelleen tämän myötä. Olen sitä mieltä, että tämä veivi ehdottomasti eteenpäin ja hyväksyttävä, mutta Kippilän rankkari taisi ikävä kyllä mennä ihan vähän taaksepäin. Eikö joku nörtti hommaa tarkemmin tutkinutkin, ja päätyi siihen, että sentin meni taaksepäin, eli oikea hylkäys. Edelleenkään en ymmärrä, miksi finaalin rankkarikisassa piti yrittää jotain niin tulkinnanvaraista ja pienestä kiinni olevaa rankkaria. Taitoa kun olisi ollut aika moneen muuhun "varmaan" rankkarimaaliin. Vähän jäi sellainen gloorian hakemisen maku siitä valinnasta.
lörppä
05/04/2016
Sihlman on tehnyt samaa kikkaa jo yli 10 vuotta.
S7
05/04/2016
Niin no, JOKOTAAS--> katopa Savolaisen rankkarimaali! Ja miksi niin kokenut jätkä yrittää? Ja onnistuu ja hyväksytään!! Eli ihan aiheellistahan näistä on vieläkin avautua, kun ei tunnu toi sääntö olevan missään määrin yksi selitteinen. Savolaisen meni ihan yhtä paljon "taaksepäin", eli ei mennyt... Ja se ottaa mua päähän, että täällä älypäät haukkuvat Myyn ja ihan suotta. Savolaiselle nostan mä hattua tosta suorituksesta!!
Goos
05/04/2016
Miten tää rankkari liittyy Kippilän rankkariin. Täysin eri harhautus ja tässä ei mitään tulkinnanvaraa.
S7
05/04/2016
No ihan samalla tavalla veivit voi "tieteellisesti" todistaa menemään taaksepäin, siitä syystä ainakin ite kommentoin... Ja joo ihan turhaa... mutta ottaa vaan vääryydellä viety kulta vieläkin pannuun... ehkä joskus vielä unohtuu, mutta tosi ehkä:-DD
NHL
06/04/2016
Eiköhän nämä spinoramat pitäisi kieltää salibandyssakin, miten sitä torjut jos kaverin jalat ja perse edessä. Sen takia se kiellettiin NHL:ssäkin.
JEE
08/04/2016
Siis eikös Kippilän ja Savolaisen rankkarit muistaakseni ollu samanlaiset? Savolaisen hyväksyttiin,Kippilän ei..

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.