Viime kauden Divari-joukkue eteni karsintojen viimeiselle kierrokselle

Keravalaisen Blackbirdin hyökkääjä Janne Uotila (83) viimeisteli tehopisteet 1+2. Arkistokuva: Salibandyliiga

Viime kauden päätteeksi miesten Divarista pudonnut Keravan Blackbirds otti lauantaina toisen voittonsa Vehmersalmen Vesasta. Blackbirds voitti ottelun kotonaan lukemin 10–6 ja eteni näin ollen Divari-karsintojen kolmannelle kierrokselle.

Etelä-Suomen 1-lohkossa toiseksi tullut Blackbirds oli lauantaina ottelussa häviöllä alussa. Jusis Tennilä vei VehVen 0–2-johtoon alle viiden minuutin pelaamisen jälkeen.

Kotijoukkue kuitenkin heräsi ja nousi avauserän aikana tasoihin. Blackbirds repi lopullisen eron toisessa erässä, ja Joni Liikanen ampui aivan 20-minuuttisen lopussa kotijoukkueen 7–4-johtoon. VehVe ei tästä enää toipunut, ja keravalaisjoukkue sai viimeistellä viimeiset osumansa tyhjiin.

Blackbirdin Liikanen oli ottelun tehokkain viidellä (2+3) tehopisteellä. Lisäksi ketjukaverit Janne Uotila ja Petri Halonen iskivät tehot 1+2 mieheen.

Kolmannella ja samalla viimeisellä kierroksella Divariin nousijat ratkaistaan niin ikään paras kolmesta -sarjoilla. Blackbirds saa vastaansa Helsingin IFK:n, joka kaatoi niin ikään jyväskyläläisen O2:n kahdessa ottelussa.

Pääkallo.fi seuraa illan aikana muita karsintaotteluita ja päivittää tulokset niiden ratkettua.